Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

severcim merhabalar
gncam nerde belirtim olsun yok valla bu ay kendimi şartladım olmadığına o yüzden belirtide hissetmiyorum daha iyi be kafam rahat cuma günü koca negatifi göreceğim..

cuma günü ceylan bi geliyo pozitive :))))

şimdi nerdeee diyecek ama umutların bittiği yerde yeniden umutlar yeşeriyo be gülüm

kızlar benim de son dört :) yalnız ne mide bulantısı ne tiksinme ... hiçbişey yok.. bir tek arada kasık ağrısı özellikle sağ tarafımda .. bebek olunca olur mu ya bu ağrı ?

hadı bakalım kızlar insallah siz mart a yetşin ben de Nisan a yetiseyım.Allah ınsallah hepimize nasip etsin

ceylancımmmm kuşum ya bişii diyecem bi test warmış yaa idrar testi regliye 5-7 gün kala % 100 doğru gösteriomuş ondan yapsan ya kaydirigubbakcemile3
canım bura kutahya sordum da dediler ki şampuanmı yuhh dedimkaydirigubbakcemile3İst. özledim senağlama
kızlar benim de son dört :) yalnız ne mide bulantısı ne tiksinme ... hiçbişey yok.. bir tek arada kasık ağrısı özellikle sağ tarafımda .. bebek olunca olur mu ya bu ağrı ?
olur ama psikolojikte olabilir ne kadar süredir istiyorsun
cuma günü ceylan bi geliyo pozitive :))))

şimdi nerdeee diyecek ama umutların bittiği yerde yeniden umutlar yeşeriyo be gülüm

Hamileyim çaktırmıyorum Şeniz

canım bura kutahya sordum da dediler ki şampuanmı yuhh dedimkaydirigubbakcemile3İst. özledim senağlama

olur ama psikolojikte olabilir ne kadar süredir istiyorsun

Hamileyim çaktırmıyorum Şeniz

canım netten sipariş verebiliosun bugün versen yarın elinde ben bile acaba cuma yapsammı diorum reglime 5 gün kalmış oluo ozaman kaydirigubbakcemile3

Ceylan cım bence CUMa günü nü bekle canımmmmmmm... ( cuma bereketi var ya)

Mehlikaaaa canım cooooook tebrik ederi... bakk bize de duaaa et canımmm... biz de bebişlerimizi cok özledik hala yoklar....Allah hepimize saglıkla nasip eder inş..

günaydın HERKESE...CEYLANCIM bence sende bişeyler çıkacak bu ay içinde er yada geç bunu öğreneceksin..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…