kız esraa eminin listede ne işi var zilli sen bir gel sorarım ben sana
ayyy valla olabilirrrr, inşallah bu bir işarettir bize :)))ndk benim de çıkmamış belki de allah yazdırmadı :) hamilemiyiz yoksa :)
Ceylan bİŞİİ sorcam sana canım!!benİm sol kasıĞımda bİ aĞrı war ama tam olarak aĞrıda deĞİl aslında ŞİŞkİnlİk hİssİ gİbİ ve ayaklarımı ısıtamıorum bİ tÜrlÜ!!neden olabİlİr olumsuzmudur bu belİrtİler
senağlamaAY BEN YİNE GRİP OLDUMMMM YAAA
EN VERİMLİ ZAMNIMDA OF YAAAA
kızzz sana adet oldunmu diye sordum okumuyosun bile beni:a015:
iyi uyguna bulmuşun valla o kesin sonuç veriyo emin olabilirsinbuldum canım siteyi de 18ytl Buldum başka siteden
ayy cnm kusura bakma yaa görmedim adet olmadım cnm adet söktürücü kullanıyom kisstim var mıştaa
ayyy valla olabilirrrr, inşallah bu bir işarettir bize :)))
gerçi sen ceylana sormuşsun ama.... bahsettiğin gibi şişlik hissi hamilelik belirtileri, ama hormon ilaçları kullandıysan oda yapıyor, bendede var şuan, geçen alar da vardı... ayak soğukluğu da belirti derler ama hadi bakalım hayırlısı... kaç gün var regline?
enemmmm benim ismim çıkmamışşşşşşş, demekki bu ay hamiş listesinde çıkacakkk ohh ohhh :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın herkese...ceylancım bence sende bişeyler çıkacak bu ay içinde er yada geç bunu öğreneceksin..:1rolleyes:
Almışken 3 tane alıyım kargoya değsin..
noldu sana neden fenalardasın bakiim:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?