Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylan şu listeyi bir koysana ekrana..kimler kalmış...merak ettimde..

tubayok zaten bereketi beklediğim için yapmıyorum yoksa cuma günü günüm değil şansa belki o günde öğrenmek isterim bende cumagünü öğlen ezanında doğmuşum zaten

ceylan benim 5 ay önce 5 haftalık bebeğim düştü... biraz ara verdik ama bu ay ilk ama o bebeğim de ilk denememizde olmuştu. o yüzden bu ay ümitliydim ama.. zaman yaklaştıkça korkuyorum...

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş cnm benim hoşgeldin ndk nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar bu ay sevebilecezmi senin karnını da

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiş cnm benim hoşgeldin ndk nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar bu ay sevebilecezmi senin karnını da

ahh ebrumm allahım seni ney etmeyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee sevecez sevecezz hamileyim de haberin yokk, çatlakk :roflol:

Son düzenleme:
COLOR="DeepSkyBlue"]kıs hele bir sakla yigenimi benden varya ist gelir seni arar bulurum ona göre [[/COLOR]

soğol ceylan..ama bu arada sana attığım msjı görmedin her zamanki gibisenağlama senağlama küstüm ben sana:dilcikar::dilcikar:

kız esraa eminin listede ne işi var zilli sen bir gel sorarım ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…