kızlar gidin abdest alın yaaaaaaa:roflol::roflol:
işte geçen ayın 19unda oldum bu ay ya bi gün geri ya ileri ben 20 diye verdim işde ağrılarımın olması lazımdı olmadı bugün ağrıyoo
:1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayyyy çok yaşa emii başımın ağrısınndan nerdeyse ağlayacaktım güldürdün beni yaaa allahda seni güldürsünn bajımmmmmmm delikafadulden
benim anladıım kadarıyla gebesin inşlh yarın istersen test al akşam bidaha bak durum aynıysa
:1shok::1shok:
ama napiim baksana kimse nefes almadan ha bire kendini yokluyo anacım
allahım yaa bu kadar insanı gör yarebbim bu kadr isteği neler yaptırıyosun bize:Saruboceq:
bende olayım nolur bende bende bana de gebesiin de hadi deee banada deeeeee :dance:
tamam canım ilk vajina girişindemi değdi senin ilerdemi anlayamadım
inşallah gebesindir canım nekadar süredir istiyosuna.s.
allahım sen burdaki en ufak bişeyden bile umutlanan kullarını görde bir an önce sağlıklı gebelik ve bebekler nasip et yarabbim.. en kısa zamanda güzel müjdeli haberler alırız inşallah
walla canım 5, ayım bu benim ama yaş oldu 30 artık olsun istiyorum ya her ay benim için kayıp!! bu ay ilk defa böle umutlandım ama bakalım ayın 24 nü bekliom senin testinide yaptım delikafadulden sol tarafım hamile değil sağ tarafım hamişama yumaoşumda solda of offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?