Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar gidin abdest alın yaaaaaaa:roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayyyy çok yaşa emii başımın ağrısınndan nerdeyse ağlayacaktım güldürdün beni yaaa allahda seni güldürsünn bajımmmmmmm delikafadulden

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayyyy çok yaşa emii başımın ağrısınndan nerdeyse ağlayacaktım güldürdün beni yaaa allahda seni güldürsünn bajımmmmmmm delikafadulden

ama napiim baksana kimse nefes almadan ha bire kendini yokluyo anacım
allahım yaa bu kadar insanı gör yarebbim bu kadr isteği neler yaptırıyosun bize:Saruboceq:

ama napiim baksana kimse nefes almadan ha bire kendini yokluyo anacım
allahım yaa bu kadar insanı gör yarebbim bu kadr isteği neler yaptırıyosun bize:Saruboceq:

wwalla sorma ccanım başımın ağrısından gözlerimi açamıyorum ama gülmekden öldüm şirkettekiler bana deliymişim gibi bakıo az önce ağrıdan inlerken bi anda kahkaha attım delikafadulden

tamam canım ilk vajina girişindemi değdi senin ilerdemi anlayamadım

ilk başta değen tırtıklar var ya o ileriye soktuğum zaman bile değiyo ama parmağımın altında kalıyo parmağıma değen bişey yok tamam ben günümü bekliycem veya yarın test aldırayım bugün olmazda eşim evde çünkü

inşallah gebesindir canım nekadar süredir istiyosuna.s.

walla canım 5, ayım bu benim ama yaş oldu 30 artık olsun istiyorum ya her ay benim için kayıp!! bu ay ilk defa böle umutlandım ama bakalım ayın 24 nü bekliom senin testinide yaptım delikafadulden sol tarafım hamile sağ tarafım hamile değil ama yumaoşumda solda of offff

Son düzenleyen: Moderatör:
allahım sen burdaki en ufak bişeyden bile umutlanan kullarını görde bir an önce sağlıklı gebelik ve bebekler nasip et yarabbim.. en kısa zamanda güzel müjdeli haberler alırız inşallah

slm kızlar alemsiniz valla benide wcye gönderdiniz ama bazen hamileliğn hiç belirtisi olmuyo hatta adet gecikmesi bile yan adet görüyosun ama hamilesin o yüzden umudu kesmeyelim dimi ne demiş atalarımız umut fakirin ekmeği yani hamiş kalmak isteyenlerin bebişi:roflol:

canım daha erken inş lnşlh olur bebeğin ben sekiz ay bekledim bide erken yaptın testi bide hiç bitarafta demiycek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…