erken gebe kaldıysan veredebilir canım ama en dorusu regle yakın yapmak
slm kızlar
ben dr gidiyorum regl gecikeli bugüm 7 gün oldu en son sanırım pazar günüydü test yaptım negatfti su ovulusyon testi siparis edince yanındada 4 tane geblik testi veriyolar ya ondan yaptım.
her dakika wc deyim geldi diyorum bakıyorum bisey yok kasıklarım cekiliyo karnım gurul gurul bisey yoksada adet söktürücü veriri en azından böyle beklemek cok kötü
dualarınızı bekliyorum :a015::a015:
sagol canım tabiki haber vericem sizede
biliyormusunuz bi kötü oldum simdi neden bilmiyorum dokunsalar aglıcam :çok üzgünüm:
bozocum bana bi soru sormuşsun anlayamadım ya nette bi sorun var yada donuyomu anlamadım
Benimde adet günümü geçeli 5.gün.
Acayip göğüslerim ağrıyor ve sızlıyor.Birde çok uykum geliyor,1 saat de uyudum,kalktım.
Tabiiki cumaya kadar bekleyim,diyorum.Çünkü adet belirtileride ilk defa bu ay değişebilir diyorum,bakalım hayırlısı.
Arkadaşlar hamile kalanlardan ya da konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yardımlarınızı bekliyorum.
Allah benim gibi hayırlı evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlısı bebişler verir,inşallah
Çok sabrettim,ama çok.
:ecrin_bebek:
hıı idrarlamı ilgili
idrarın bulanıkmı olması gerekiyo? demiştim kaydirigubbakcemile5
benım adetım de cumaa gunu yapsam cıkar mı sence
Benimde adet günümü geçeli 5.gün.
Acayip göğüslerim ağrıyor ve sızlıyor.Birde çok uykum geliyor,1 saat de uyudum,kalktım.
Tabiiki cumaya kadar bekleyim,diyorum.Çünkü adet belirtileride ilk defa bu ay değişebilir diyorum,bakalım hayırlısı.
Arkadaşlar hamile kalanlardan ya da konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yardımlarınızı bekliyorum.
Allah benim gibi hayırlı evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlısı bebişler verir,inşallah
Çok sabrettim,ama çok.
:ecrin_bebek:
parmak testide nasıl?
tabi sor canım burdayım
parmak testide nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?