Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

erken gebe kaldıysan veredebilir canım ama en dorusu regle yakın yapmak

off walla bi belli olsada kurtulsam benim geçen aylarda çok büyük kist oluşmuştu geçti gene olacak die ödüm kopuo!!aslında sıkıntım bu yani kasık ağrım oldukca çok korkuyorum senağlama

canım umarım hamilesindir ve geç döllenme olduğundan belli olmamştırkaydirigubbakcemile5...hüzünle gidip mutlulukla dönersin umarımmm....
gelince haber ver...

sagol canım tabiki haber vericem sizede
biliyormusunuz bi kötü oldum simdi neden bilmiyorum dokunsalar aglıcam :çok üzgünüm:

kötü olma be canım allahdan hayırlısını iste muhakkak gelecek bizim meleklerimizde ama en doğru zamanı beklediklerinden eminim ama sen ihmal etme git doktoruna en azından için rahatlar böle beklemek daha zor

Benimde adet günümü geçeli 5.gün.
Acayip göğüslerim ağrıyor ve sızlıyor.Birde çok uykum geliyor,1 saat de uyudum,kalktım.
Tabiiki cumaya kadar bekleyim,diyorum.Çünkü adet belirtileride ilk defa bu ay değişebilir diyorum,bakalım hayırlısı.
Arkadaşlar hamile kalanlardan ya da konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yardımlarınızı bekliyorum.
Allah benim gibi hayırlı evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlısı bebişler verir,inşallah
Çok sabrettim,ama çok.
:ecrin_bebek:

merhaba canım hoş geldina.s.

canım belirtiler çoğu aman yanıltabiliyor veya adte belirtileriyle aynı oluyor veya hiç belirtide olmayabiliyor... en kesin tanı kan testidir.. mademki 5 gün geçmiş bir test yaptır bence...,nşallah güzle haberler alırsın canım

alllahım her isteyene nasip etsin inanılmaz bir mutluluk bu..

parmak testide nasıl?

canım vajinadan parmakla kontrol ediyorlar (yani kişinin kendisi yapıyor)birkaç sayfa önce bir arkadaşımız detaylı anlatmıştı belki doğrudur ama ben olsam yapmam böyle bişey yapamam.. bir arkadaşım hamileyken doktorun vajinal ultrasoonda yanlış hareketi yüzünden bebeğini düşürdü.. o yüzden hamilelikte vajinadan yapılan birçok uygulamaya sıcak bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…