Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

millet görün bize kapak olsun ne azimliler var 12 şubat son adeti beklio garibim yaaa ben çatlamıştım bile.....
bizde habire parmaklıyalım:)))))))))))))

vallahi yaaa ..canım günün geçmiş zaten yaptır bir test yaaa..bak ban adet günümde öğrendim hamile olduğumu ..

benimde 14 şubattı bugün kan testi yaptıracaktım ama parmak testinden sonra gerek kalmadı sanırım((

arkadaşlar aranıza bugun katıldım herkeze merhaba bir sorunm var yardımcı olurmusunuz mart ayının 12 sinde regli olmam gerekiyordu fakat olmadım 5 gün önce bir test yaptım negatif çıktı fakat fena şekilde kasıklarım agrıyor karnımın içinde göz segirmesi gibi birşey oluyor sabahları midem bulanıyor ve çok yogun şekilde duygusallaştım en ufak şeyde ağlıyorum 2 kez test yaptım pazar günü yine negatif çıktı ve ben her ay hayalkırıklıgı yasıyorum çok istiyorum çocuk olsun olmuyo acaba bu yaşadıklarımpskolojik olabilirmi:CüvCüv:

canım hoşgeldin kan tahlili yaptır belki stresten olmuyorsundur ya da geç döllenme

benim bildiğim adet olmadan 1 hafta önce kanda belli oluyomuş.birde şüpheli ilişkiden 13-15 gün sonra kanda 21.gün sonra ise idrar testinde belli oluyormuş.

Gülünmezmi ben gelmeden YAPMAYI PLANLIYORUM ARKADAŞIM NE KADAR SÜREDıR ıSTıYORSUNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…