Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nehirr senin adetin ne zaman?

21inde canım.O da cumartesi olduğu için ben de cumadan gidip kan testi yaptırsam mı diyorum ama çok da kararsızım.Ama sanırım evde test yaparım ona göre adet olmazsam pazartesi kan testi yaptırırım artık.Senin ne zaman?

HEE..AYŞEM NABER MELEĞİN NABER BUGÜNÜ SAYMAZSAK 48 SAATTEN AZ KALDI sositososito

iyidir kusum nolsun.. evet 48 saat..az önce aklima geldin..düsünüyordum kim ailesine nasil haber verdi diye.. Ceylan dedim kütahyada yasiyor acaba ailesine nasil haber verdi..sonra aklima geldiki daha hamis degilsin.. ama olcak insallah.. bende hamislikle birlikte unutkanlik hat safhada dizi izlerken bile isimlerini unutuyorum adamlarin..
buda bi isaretmi acaba naniknanik

benim de 22 sinde. yarın sabah eşimle idrar testine bakcaz ... acaba yapmasak mı ? çıkmaz mı?

benim de 22 sinde. yarın sabah eşimle idrar testine bakcaz ... acaba yapmasak mı ? çıkmaz mı?

Canım ben pazartesi akşamı yaptım idrar testini çıkmadı.Ben de şimdilik erken yaptım diye çıkmadı diye düşünüyorum.Bakalım..Sen yap istersen aklında kalmasın.Ama benim gibi çıkmazsa erken olduğu için böyle oldu diye düşünmek şartıylayerimseniben Testin negatif çıkması pek güvenilir değilmiş ama pozitif çıkması daha çok güvenilirmiş.Bunu da unutmamak gerekkaydirigubbakcemile5

Ben cuma sabahı evde test yapacam eğer çıkarsa ogün kan testine giderim çıkmazsa beklerim haftasonu ona göre pazartesi giderim herhalde böyle düşünüyorum.Erkenden hastaneye gidip aşırı heveslenmek istemiyorum günüm geçerse giderim idararda çıkmasada.

Haberi gs patiği alacağım hediye paketiyle teyzoşlarım ve anneannecim geliyorum diye kargoya vereceğim
Eşime ise mesaj atacağım babacım geliyorum bu sefer otobüse yetiştim Junior Ceylan:Saruboceq::Saruboceq:
senağlamasenağlama

canim benim insallah hayalini gerceklestirir melegin.. senağlamaduygulandim cok

kıyamam sana..... içimi ezdin inşallah en kısa zamanda ver o haberi

canım benim allah en kısa zamanda müjdeli haber vermeyi nasip etsin.. biran önce bebişin gelsin...

ben kocama süpriz yapamadım çünkü test sonucunu o almıştı da amcasına halasına mesaj göndermiştim bende bebeğimin ağzıyla..dedelerine felan süpriz yapmıştık..
darısı sizlere inşallah en kısa zamanda

fistiklar ben cikiyorum cok uykum var gidip kestireyim bi saatmirmirmirmirhayirli haberler verin bu ay hepiniz..cumanin uguruna inananlardanim..az kaldi hamis patlamasi olcak insallah..öpüyorum hepinizi..Şeniz

canim benim insallah hayalini gerceklestirir melegin.. senağlamaduygulandim cok

kıyamam sana..... içimi ezdin inşallah en kısa zamanda ver o haberi

Üzülmeyin kızlar başaracağız :jeyyar:İnşallah hepimiz vereceğiz sadece yazarken bir anda sanki eşime yazıyormuşum gibi o yüzden hamileyiz :))

kızlar size doyum olmazz...ben çıkıyorum...yarın güzel haberlerle görüşürüz inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…