Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sirius sözümü geri aldım :)))Ben bu cevap yerine anlatmanı beklerdim canın saolsun..

sirius sözümü geri aldım :)))Ben bu cevap yerine anlatmanı beklerdim canın saolsun..

yanlış anlama sakın canım daha öncede çok kez yazdımda sitede hani bu kızda sürekli aynı şeleri yazıp duruo derler die çekindim kusura bakma yanlış anlaşıldıysam özür dilerim .senağlama

yanlış anlama sakın canım daha öncede çok kez yazdımda sitede hani bu kızda sürekli aynı şeleri yazıp duruo derler die çekindim kusura bakma yanlış anlaşıldıysam özür dilerim .senağlama

canım yanlış anlaşılmadın sen üzme bir ara dinlenirim ..Paylaşımlarımız aynı uzun bir müddet burdayız hergün burdayız:))

canım yanlış anlaşılmadın sen üzme bir ara dinlenirim ..Paylaşımlarımız aynı uzun bir müddet burdayız hergün burdayız:))

tabiki öle ama ben bu ameliyat olayından ve kendimden bi kaç bahsettiğim için çekindim yeniyim daha siz çok güsel arkadaşlıklar kurmuşsunuz hoşuma giderek takip ediyorum sohbetlerinizi :)

ya bende onlara güveniyodum ama doktora gittim bilgi almak için ultrasonla baktı yumurta gelişmiş bugünlerde olur dedi ama internete göre o gün hamile kalma şansım azalmıştı

şimdi ben yarın kan testi yaptıracaktım ama arkadaşın biri parmak olayını dedi yaptım o zaman ben gitmiyeyim mi test yapmaya gülmeyinnn

mikelanjo kullanıcısından alıntı
tabi canım ben bunu başka bir sitede okumuştum orada doğruluğu kanıtlandı bende yaptım bendede doğru çıktı .regline iki gün kala yada regl gününde parmağını afedersiniz vajina da sokuyosun orta parmak vc deyken eline bişeyler deiyosa hamile deilsin ama demiyosa içi bir boşluk gibiyse hamilesin demek çünki regli olacaın zaman rahim aşa iniyor ama bebek varsa inmiyor canım benim geçen ay deiyodu test bile almadım ama bu
ay elime hiç bişey değmedi regle iki gün kala baktım ve ogün test aldım gebeyim canım
yeni öğrendim ama inşlh her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…