Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yani arkadaşlar söleninler mantıksız değil ama regliden 1-2 gün önce yani regli günün nerdeyse öğrene bilirsiniz ama ben o güne kadar dayanırsam parmakla uğraşamam direk kan testine giderim

arkadaşlar benim adetim 10 undaydı.hala gelen giden yok.4gün geçtikten sonra test yaptım.baktım ikinci çizgi yok.daha sonra tekrardan baktım.sanki çok açık renk ikinci çizgi gibi geliyo.ama göz yanılsaması mı acaba .görmek istediğim için mi.yoksa çok mu erken yaptım testi.hamilelik yoksa ikinci çizgi hiç görünmüyo mu.yoksa çok da az olsa görülebilir mi.açıklamalarınızı bekliyorum.

cnm bu gün mü yaptın testi eğer 2 çizgi azda olsa çıktığsa hamilesin..... demek dir
tebrik ediyorum... şimdiden :teytey::hooray:

kızlar iyi akşamlar
uzun süredir okuyorum ama sohbetlere katılmıyordum.Birbirinize aile gibi destek olmanız cok güzel Allah hepinize bebişlerinizi emzirmeyi nasip etsin.Bilgilerinizi benimlede paylaşırsanız sevinirim.

hoşgeldin aramıza nekadardır bebiş istiyosun kaç yaşındasın

4kezde hamile kaldım.biri mol gebelikti.kızımdan sonra hiç biri başarılı olmadı Allah onun acısını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…