bozoooooooooooooooo
kısss kadışım nbr cücü nasıl gidiyor delikafadulden:1hug:
neyse ben soeumu sorayım bari...belki aranızda beni aydınlatacak arkadaşlar vardır.
benim bu ay belirtilerim vardı sağ göğsümün ucu çok acıyodu ve adetten çok önce kasıklarımda bi doluluk hissediydumama malesef 3 gün gecikti ve 4. gün regl oldum reglim 2 gün sürdü 2. gün siyah geldi ve ardından 3 gün kahverengi akıntım oldu doktora gittim kan testi için negatif çıktı:1no2:
doktor düşük olabilir dedi.
sorum şu benim reglden önce1 tane sivilcem çıktı herzamanki gib reglim biteli 2 hafta olacak neredeyse ama sivilcelerin biri geçiyo diğeri çıkıyoooooo ergenlikte bile bu kadar sivilcem çıkmamıştı....
acaba neden çıkıyo bunlar bi anlam veremedim ben bilgisi veya fikri olan var mı kızlaaarrr ???
iyidir tatlım ya nolsun..yarın günüm dayanamadım test yaptım ve kıpkırmızı tek bir çizgi gördüm ..-tatlicadiarzu- tos pembe bile olsa 2.si yok canım...:1no2:
neyse ben soeumu sorayım bari...belki aranızda beni aydınlatacak arkadaşlar vardır.
benim bu ay belirtilerim vardı sağ göğsümün ucu çok acıyodu ve adetten çok önce kasıklarımda bi doluluk hissediydumama malesef 3 gün gecikti ve 4. gün regl oldum reglim 2 gün sürdü 2. gün siyah geldi ve ardından 3 gün kahverengi akıntım oldu doktora gittim kan testi için negatif çıktı:1no2:
doktor düşük olabilir dedi.
sorum şu benim reglden önce1 tane sivilcem çıktı herzamanki gib reglim biteli 2 hafta olacak neredeyse ama sivilcelerin biri geçiyo diğeri çıkıyoooooo ergenlikte bile bu kadar sivilcem çıkmamıştı....
acaba neden çıkıyo bunlar bi anlam veremedim ben bilgisi veya fikri olan var mı kızlaaarrr ???
sen nasılsın nazancım..hangi aşamadasın bakim...sengözlerimebaksanab
ÇALIŞMA AŞAMASINDAYIM KUŞUMMMdelikafadulden:dance:
ÖNCELİKLE KORUNDUMU NE KADAR NASIL BUNLARAI BİLMEK LAZIM
BEN 1,5 SENE HAPLA KORUNDUM VE BIRALTIM EĞER SENİNDE ÖĞLEYSE 2-3 BEKLEMN LAZIM HORMONLAR NORMALE DÖNSÜN AMA EĞER YOK KORUNMA YOKSA ÇALIŞMAYA DEVAM ...kaydirigubbakcemile5
ben daha önce üstüne gördüm ama hiç test yapmamıştım su anda test yaptım tek çizgi ama iştahsızlığım halsizliğim ağrılarım aynı
ayyyyyy hadi kolay gelsin..ne diyim...kaydirigubbakcemile3
canım ya bazen mevsim dönüşlerinde de olabiliyor böyle şeyler..CADIARZU istersen bi kan testi yaptır için rahat etsin...a.s
inşallah gebelik testinde de görürsün çift çizgiyi...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?