Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar hepinize en içten dileklerimle günaydın diyorum her şeye rağmen mutluyuz yılmadık bomba gibiyim lütfen sizde öyle olun çoğu arkadaş bilir gecen ay bebeğimi kaybettim 39 gün oldu hasta olmadım bir kaç gündür lekelenmem var idrar testi yaptım negatif çıktı adet bile olamıyorum ama yine de mutluyum güne güzel başladım öyle de devam edecek umarım. hepinize bol kokulu öpücükler gönderiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eylülll günaydın cnmm bende adet olamıyorum bugün adet olamyalı 46-47 gün oldu yanlız değilsin yani düzenli gördüğüm adetim de saştı yaa bebek diye tuttururken salıgımızdan olacagız diye korkuyorum cnm yaa ben adet söktürücü kullanıyorum 3 ündür 3 günüm kaldıı adet olmayııı çok istiyorummmmşaka değil bu söylediğim gerçek evet ben adet olmatı çok istiyorummmmmmmmmmm

kısss ölme sen emi başka zaman olmıyalım diyoduk simdi olalım diye yalvarıyoruz ama kötü düşnmü sen çünkü ben hamile kalmadan önceki ay ilk defa adetim bozuldu sonraki ay da hamile kaldım burdan okuduğuma göre çoğu insanın böyle olabiliyomuş vücudun düzene girmeye çalışıyo sanırım. güzel haberler almamız yaklaşmıştır umarım . ya eskiden patır patır doğruyolarmış nasıl bi nesil olduk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar herkese ..Dün gece rüyamda kendimi gördüm iki çizgiyi gördüm şükür rüyamda görebildim 1 ay idare edebilirim bu moralle :))))))

günaydın herkese....ceylancım kendini görmüşsün rüyanda bence bişeyler çıkacak sende...hem ill belirtiolacak diye bişey yok sen belirti olmadan hamile kalacaksın galiba..allah gönlüne göre versin:Saruboceq:

Canım yok bir değişiklik sinir olacağım..:dilcikar: Sende...Yok ya bu ayda test yapmasammı yarın hayal kırıklığı ateşim çok yükseldi 37.4

valla anlamadım bende bişi yok meydanda dediğin gibi sabah uyanır uynmaz az kasık sancım vardı adet olcak gibi 5 dak ya sürdü ya sürmedi oda gitti başkada bişi yok noldu bu ay bize çözemiyorum....

canım psikolojik :asigim::asigim:Tek çizgi göreceğim:)))

kızlar günaydın nabersiniz? ben biraz gerginim neden erkekler kadınlar gibi değil? ben yok yumurtlama zamanı yok bilmemne, yok şunu yiyim şunu içiyim faydası olur diye yırtınıyorum. eşim bazen beni deli ediyo. bu hafta yumurtlama haftam ama akşam al eline kitap oku sen. deli oldum. diyemiyosunda fazla bişi.sanki sırf bebiş için istiyo görünmekte istemiyorum. çok kızdım ya.

günaydın kızlarrr.. güne güzel haberler alarak başlamak dileğiyleee...

belirti felan diyosunuz yaa kızlar bakın ben 12.haftaya girdim ,ben hala doğru düzgün belirti görmedim..mide bulantısıymış,baş dönmesiymiş, aşermeymiş...tık yok bende hatta doktoruma gittim ben hamile olduğumu unutuyorum hiçbirşey hissetmiyorum belirti melirti yok dedim..doktorum güldü...illaki olacakmı dedi daha iyi ya ne güzel dedi...

yani tek belirtim adet kanamaları yok o kadar.. belirtilere çok takmayın ..illaki olacak diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…