kızlar günaydın nabersiniz? ben biraz gerginim neden erkekler kadınlar gibi değil? ben yok yumurtlama zamanı yok bilmemne, yok şunu yiyim şunu içiyim faydası olur diye yırtınıyorum. eşim bazen beni deli ediyo. bu hafta yumurtlama haftam ama akşam al eline kitap oku sen. deli oldum. diyemiyosunda fazla bişi.sanki sırf bebiş için istiyo görünmekte istemiyorum. çok kızdım ya.
kızlar günaydın nabersiniz? ben biraz gerginim neden erkekler kadınlar gibi değil? ben yok yumurtlama zamanı yok bilmemne, yok şunu yiyim şunu içiyim faydası olur diye yırtınıyorum. eşim bazen beni deli ediyo. bu hafta yumurtlama haftam ama akşam al eline kitap oku sen. deli oldum. diyemiyosunda fazla bişi.sanki sırf bebiş için istiyo görünmekte istemiyorum. çok kızdım ya.
gnca yafrum sende de mı hala yok belırtı yaaa
ben de yok yarın adet olmam gerekıyor ama bende bısı yokk
gnca yafrum sende de mı hala yok belırtı yaaa
ben de yok yarın adet olmam gerekıyor ama bende bısı yokk
canım sizde niye söylüyosunuz ki yumurtlama felan direk saldırın:)))
canım kıyamam sabah sabah kızmışsın günaydınlar..
Çatlatma iğneme göre benimde yarın ama klomen içtiğim için 2 gün ileri pazar diye düşünüyorum..Bu ay yok ya belirti..
kızlar günaydın... sabah test yaptık hiçbişey yok... tek çizgi. çok üzgünüm....
canım sizde niye söylüyosunuz ki yumurtlama felan direk saldırın:)))
aynen canım bilmiorum erkenmi yaptım ama dayanamdım yaa reglim ayın 26 sında o hassas testlerden yaptım bırak 2. çizgiyi 1. çizgi bile çıkmadı bu ayda değilim senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?