Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım kıyamam sabah sabah kızmışsın günaydınlar..

gnca yafrum sende de mı hala yok belırtı yaaa
ben de yok yarın adet olmam gerekıyor ama bende bısı yokk

valla sana katılmıyor değilim hani:içelim:...biz onca planlar yapıyoruz zamanlar ayarlıyoruz ama nafile:mymeka: onlara yumurtlama haftanı söylesen bir dert söylemsen bin dert..

canım benim yaaa...ama biz bayanlar olarakta hep eşlerimizden atak beklemeyelim dimi..çok açık olacak belki ama herşeyi paylaşıyoruz zaten burda..bazen bizimkide eline kitabını alır..ben alır atarım kitabı vallahi :))

ceylan ben ne yaptımmmmm dün gittim eczaneden test aldım yaptım yaa 2 tane çizgi çıkması gerekio ya 1. çizgi bile okadar silik ki ışığa tutunca belli oluo 2. ç,zg,den eser yok :

Çatlatma iğneme göre benimde yarın ama klomen içtiğim için 2 gün ileri pazar diye düşünüyorum..Bu ay yok ya belirti..

adet sinyalleri alıyon mu tatlım yaa
inşallah gelmez ve umarım gercek gunun cumadır cnm test yapmayı düşünüyormusun yarın?sositososito

kızlar günaydın... sabah test yaptık hiçbişey yok... tek çizgi. çok üzgünüm....

aynen canım bilmiorum erkenmi yaptım ama dayanamdım yaa reglim ayın 26 sında o hassas testlerden yaptım bırak 2. çizgiyi 1. çizgi bile çıkmadı bu ayda değilim senağlama

canım sizde niye söylüyosunuz ki yumurtlama felan direk saldırın:)))

canım öle olmuo işte. o hafta önemli es geçmeyelim diyorum ama hadi gel olmuyo. ya maç iizlio ya yorgun oluyo deli oluyorum. töbe töbe azgınlar gibi de olmak istemiyorum

aynen canım bilmiorum erkenmi yaptım ama dayanamdım yaa reglim ayın 26 sında o hassas testlerden yaptım bırak 2. çizgiyi 1. çizgi bile çıkmadı bu ayda değilim senağlama

kızlar üzülmeyin yaa yapmayın kısmet demek vakti var biraz daha yerim sizi hadi toplayın kendinizi....Şeniz:teselli:

bende bugün test yapmaya gidecektim ama belirtiler başladı olcam galiba senağlama napalım nasip (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…