Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr
günaydın canm
yok aşkım yaa tık yok valla...:uhm:
nolucak bizim bu halimizzzz esım az once ıse gıderken uyandırdı benı tam uyandırırken ruya goruyodum bı abımızle msn de konusuyomus esım onu eve davet edıyomus esıyle gelın oturmaya bakın hem bebek de var seversınız diyordu ayyykaydirigubbakcemile3 gördüğüm rüyalara bakarmısınız yaaaa
kızlar günaydın... sabah test yaptık hiçbişey yok... tek çizgi. çok üzgünüm....

günaydın cnm adet gunun ne zamandı kı tek cızgı cıktıkafamçokkarıştı

kızlar üzülmeyin yaa yapmayın kısmet demek vakti var biraz daha yerim sizi hadi toplayın kendinizi....Şeniz:teselli:

ya ben bu ay çok umutluydum eşime sölemeden yaptım sinirlerim bozuldu o sinirlede çok kötü kavga ettik ne kadar iğrenç bi gün allahım ya senağlama

aynen canım bilmiorum erkenmi yaptım ama dayanamdım yaa reglim ayın 26 sında o hassas testlerden yaptım bırak 2. çizgiyi 1. çizgi bile çıkmadı bu ayda değilim senağlama

ama cnm ben inanmıyorum o hassas testlere..bekle gününü geçerse gidip kan testi yaptırırsın hem daha kesin sonuç alırsın..şimdi böyle stres yapma belki bişey vardır yeni olduğundan çıkmamıştır...

9 gün önce yapmış oldum yani çatlamadan sonra 6. günde senağlama

ya ben bu ay çok umutluydum eşime sölemeden yaptım sinirlerim bozuldu o sinirlede çok kötü kavga ettik ne kadar iğrenç bi gün allahım ya senağlama

aşkım yaa ayrıca biraz erken yapmışsın çok takılma bekle bakalım adet gününü nolcak bitanem hadi toparlan artık....:teselli:

aynen canım bilmiorum erkenmi yaptım ama dayanamdım yaa reglim ayın 26 sında o hassas testlerden yaptım bırak 2. çizgiyi 1. çizgi bile çıkmadı bu ayda değilim senağlama
tatlım daha ayın 19undayızzzz 26sına daha 1hafta var ben o hassas testlerın adete 5 veya 3gun kala kesın sonuc verdıgını bılıyorum bır hafta cok erken neden yaptın kı testÇok üzgünüm çoook sımdı yok dıye kendı kendıne moralını bozma ve dıkkatlı olmaya devam et usutme agır kaldırma daha 1hafta vaaar 1haftaaa umıdını kaybetme kızarım bakklava:
canım öle olmuo işte. o hafta önemli es geçmeyelim diyorum ama hadi gel olmuyo. ya maç iizlio ya yorgun oluyo deli oluyorum. töbe töbe azgınlar gibi de olmak istemiyorum
tatlım esın eger galatasarylıysa bu aksam cok onemlı bı macı var umarım gslı degıldır ve maca kıtlenıp senı ıhmal etmez senağlama
evett özlemcim düşünüyorum..

hassas test mı tatlım:1rolleyes:

ınŞallah dedıĞınız gıb olur kızlar!!!!bıde testın 1. Çızgısıde Çıkmadı ya okadar sılıkdıkı ıŞıĞa tuttum genede gÖrÜnmÜodu bozukmuydu neydı anlamadım kı

9 gün önce yapmış oldum yani çatlamadan sonra 6. günde senağlama

sen tarihini bekle derim ben yinede...çünkü daha var...eşinle de tartışmışsın!! böyle yaparak hem kendini üzersin hem onu...daha çok stres olursun...:1no2::1no2:

sen tarihini bekle derim ben yinede...çünkü daha var...eşinle de tartışmışsın!! böyle yaparak hem kendini üzersin hem onu...daha çok stres olursun...:1no2::1no2:

ne bilim işde salak gibi yaptım çünkü bu ay ilk defa kasıklarımda bu kadar batma oldu zaten bu ayda hamile kalmassam doktora felanda gitmeyeceğim olursa olur olmassa olmaz dünyanın sonu değil ya doktora gittikce ilaçdır iğnedi bünyemi alt üst etti sinirlerim bozuldu artık!!senağlama

GÜnaydın kıslar

sevedaıl canım bence testın bozukmuŞ 1. Çızgı bıle ÇıkmamıŞ Öle Şeymı olur ÜzÜlme tatlım daha Çok erken test ıÇın

yok canım gs li değil ama genede izler o. ama bende kararlıyım bırakmıcammmm

kızlar esımın kuzenı bır hafta once dogum yaptı bebegını gormeye gıttık dun allahım o nasıl bıseydı oyle ılk kez yenı dogmus bı bebegı kucagıma aldım =) kuzenı ınsallah rabbım sıze de nasıp eder dedı hıc bırakmadım kucagımdan cok tatlıydı mınıcıktı yaaaa oyuncak bebeklerden bıle mınık allahım yaaa ben de ıstıyorum ben de bende bendeeeeehihoyyythihoyyyt

kızlar günaydınn, bir kaç gündr yoktum memleket gittim cenazemiz vardı..
Ne var ne yok???? güzel haberler varmı???topic çok ilerlemiş okuyamadım valla.

ama yapma böyle yaaa:teselli::teselli: bu süreç baya uğraştırıyor ama eninde sonunda hiç ummadığımız anda allah herkese istediğini verecek...süprizzzzz
hiç moralini bozma lütfenn...

özlemcim adetim 22 sinde yani 3 gün ... olsaydı çıkardı bence ... bu ay olmadı yani....

eger normal ıdrar testıy yaptıysan cıkmaması normal zaten genellıkle gecıkmeyle cıkıyor canım cıkanlar cok az adetınden once beklemeye devam umutsuzluk yokkk:tomato:

kızlar bişiy sorucam ya benım ıdrarım sarı bı renk aldı ve kokusu acayıp degıık gelıyor bu belırtı olabılırmı sızceee

kızlar bişiy sorucam ya benım ıdrarım sarı bı renk aldı ve kokusu acayıp degıık gelıyor bu belırtı olabılırmı sızceee

valla cnm bir arkadaş sanki demişti öyle bişey...rengi koyulaşıyor ve koku belirginleşiyoor diye....kaydirigubbakcemile5 ayyy inşallah vardır ya...günün geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…