günaydın canmgünaydın kızlarr
nolucak bizim bu halimizzzz esım az once ıse gıderken uyandırdı benı tam uyandırırken ruya goruyodum bı abımızle msn de konusuyomus esım onu eve davet edıyomus esıyle gelın oturmaya bakın hem bebek de var seversınız diyordu ayyykaydirigubbakcemile3 gördüğüm rüyalara bakarmısınız yaaaayok aşkım yaa tık yok valla...:uhm:
kızlar günaydın... sabah test yaptık hiçbişey yok... tek çizgi. çok üzgünüm....
kızlar üzülmeyin yaa yapmayın kısmet demek vakti var biraz daha yerim sizi hadi toplayın kendinizi....Şeniz:teselli:
aynen canım bilmiorum erkenmi yaptım ama dayanamdım yaa reglim ayın 26 sında o hassas testlerden yaptım bırak 2. çizgiyi 1. çizgi bile çıkmadı bu ayda değilim senağlama
ama cnm ben inanmıyorum o hassas testlere..bekle gününü geçerse gidip kan testi yaptırırsın hem daha kesin sonuç alırsın..şimdi böyle stres yapma belki bişey vardır yeni olduğundan çıkmamıştır...
ya ben bu ay çok umutluydum eşime sölemeden yaptım sinirlerim bozuldu o sinirlede çok kötü kavga ettik ne kadar iğrenç bi gün allahım ya senağlama
tatlım daha ayın 19undayızzzz 26sına daha 1hafta var ben o hassas testlerın adete 5 veya 3gun kala kesın sonuc verdıgını bılıyorum bır hafta cok erken neden yaptın kı testÇok üzgünüm çoook sımdı yok dıye kendı kendıne moralını bozma ve dıkkatlı olmaya devam et usutme agır kaldırma daha 1hafta vaaar 1haftaaa umıdını kaybetme kızarım bakaynen canım bilmiorum erkenmi yaptım ama dayanamdım yaa reglim ayın 26 sında o hassas testlerden yaptım bırak 2. çizgiyi 1. çizgi bile çıkmadı bu ayda değilim senağlama
tatlım esın eger galatasarylıysa bu aksam cok onemlı bı macı var umarım gslı degıldır ve maca kıtlenıp senı ıhmal etmez senağlamacanım öle olmuo işte. o hafta önemli es geçmeyelim diyorum ama hadi gel olmuyo. ya maç iizlio ya yorgun oluyo deli oluyorum. töbe töbe azgınlar gibi de olmak istemiyorum
evett özlemcim düşünüyorum..
9 gün önce yapmış oldum yani çatlamadan sonra 6. günde senağlama
sen tarihini bekle derim ben yinede...çünkü daha var...eşinle de tartışmışsın!! böyle yaparak hem kendini üzersin hem onu...daha çok stres olursun...:1no2::1no2:
tatlım daha ayın 19undayızzzz 26sına daha 1hafta var ben o hassas testlerın adete 5 veya 3gun kala kesın sonuc verdıgını bılıyorum bır hafta cok erken neden yaptın kı testÇok üzgünüm çoook sımdı yok dıye kendı kendıne moralını bozma ve dıkkatlı olmaya devam et usutme agır kaldırma daha 1hafta vaaar 1haftaaa umıdını kaybetme kızarım bakklava:
tatlım esın eger galatasarylıysa bu aksam cok onemlı bı macı var umarım gslı degıldır ve maca kıtlenıp senı ıhmal etmez senağlama
hassas test mı tatlım:1rolleyes:
ne bilim işde salak gibi yaptım çünkü bu ay ilk defa kasıklarımda bu kadar batma oldu zaten bu ayda hamile kalmassam doktora felanda gitmeyeceğim olursa olur olmassa olmaz dünyanın sonu değil ya doktora gittikce ilaçdır iğnedi bünyemi alt üst etti sinirlerim bozuldu artık!!senağlama
sng03 yapacakmısın test
özlemcim adetim 22 sinde yani 3 gün ... olsaydı çıkardı bence ... bu ay olmadı yani....
kızlar bişiy sorucam ya benım ıdrarım sarı bı renk aldı ve kokusu acayıp degıık gelıyor bu belırtı olabılırmı sızceee
kızlar bişiy sorucam ya benım ıdrarım sarı bı renk aldı ve kokusu acayıp degıık gelıyor bu belırtı olabılırmı sızceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?