Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence bekle daha çok erken

CEYLAN BAK BU SORUMA CVP VER YOKSA AĞLARIM HAAA!!!
AYIN 10 DA İĞNE OLDUM YA 9 DA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK PAZARTESİ,SALI,ÇARŞAMBA,PERŞEMBE BİRLİKDE OLDUK CUMA ARA VERDİK CUMARTESİ BİRLİKDE OLDUK!!!DÜNKİ TEST SONUCUM NEGATİFFFF SENCE BU NEGATİFİ ÇOK CİDDİYE ALMAM GEREKİOMU??VE ŞU LANET KASIK AĞRIMM WAR senağlama

yakamoz12 yanlışın var iğne klomen olmadıysan 5 ve üstü ilk hafta gebelik

ceylanım yok hamile degilim hic bi ilacta kullanmadım
dr gebelik yok dedi
altındada yazıyo zaten ben olsaydım suan 5 haftalık olacaktı ona görede degerlerim
2560 ile 62300 olması gerekiyomus

canımm daha erken bende 6sında oldum aramızda yaklaşık 4-5 gün var hemen yumurta çatladığını düşünmezsek erken yaptın testi negatifi kaele alma 11.gün filan belki çift çıkabilir 8.-9.günde çıkmaması çok doğall

ayın onunda çatlatma iğnesimi oldu benimde 10 martta çatlatma iğnesi yapıldı

canım farlutal sadece birkereye mahsus adetini söker anladığım kadarıyla sende yumurtlama problemi var yada pko varmı canım bunlar doktorun hormon sonuçlarına ne diyor

canım ilk defa bu ay böyle oldu normalde adet oluyorum hep dr stresten olabilir dedi
smear ve kültürde aldı ama haftaya salı yine gidicem

benim yumurtam tahminime göre ayın 12 sinde çatladı çünkü o gün ağrım oldu epey doktora gittim çatlıo dedi

ceylanım yok hamile degilim hic bi ilacta kullanmadım
dr gebelik yok dedi
altındada yazıyo zaten ben olsaydım suan 5 haftalık olacaktı ona görede degerlerim
2560 ile 62300 olması gerekiyomus

Canım benim..illa bir insan yumurtlama günü kalacak diye bişey yok sadece o günler şansımız daha fazla neyse dr.öyle diyorsa öyledir
yumurtlama sorunun olabilir bende bir kez fatural kullandım akibinde yumurta sorunum çıktı o yüzden geç adet olma ya da olmama

benim kasık ağrım sağdaydı şimdi sola geçti tam yumurtalığım acaba yarın yapsammı test ?

benim yumurtam tahminime göre ayın 12 sinde çatladı çünkü o gün ağrım oldu epey doktora gittim çatlıo dedi

muhtemelen 36 saat sonrası çatlaması başlar zaten o yüzden çok erken yapmışsın testi 12+14enaz=26 hadi 25'inde anca pozitif görebilirsin

canım ilk defa bu ay böyle oldu normalde adet oluyorum hep dr stresten olabilir dedi
smear ve kültürde aldı ama haftaya salı yine gidicem

anladım canım stres olabilir eğer bidaha böyle olursa mutlaka ultrasona gir ve hormon tahlili yaptır.çok takma bide kafana stres çok önemli faktör

ceylanım herkes 5 ve üzeri gebelik diyo bende sastım kaldım simdi
dr gebelik yok dedifisfisfis
olabilir canım bilmiyorum bi bakalım nolcak simdilik bisey yok korkma dedi eger bisi varsa erkenden ögrenmek en iyisi tedavi icin
sende yumurta tembelligimi vardı yoksa hicmi yumurtlayamıyodun ozamanmı klomen veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…