Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

oooo yarın test günü yanii hadi hayırlısı kızlar mübarek gün sevindirin moral verin bize:teytey:

tamam canım burdayım bi bak sen merak ettim
hamissin sen yani ne güzel:dance:

yok canım hamiş değilim 23 haftalık erken doğum bebeğimi kaybettim.
bu eski gebelik sonucum beta-hcg 14561 5 haftalıkken
hamilelik yokken 0-5 arası allah allah şaşırdım

sirius06bilmiyordum üzüldüm canım sağlık olsun umutlar bitmedi

evet ama garip bişe oldu kan yaptırdmım ben beta hcg zannediodum negatif çıkınca sordum oda dediki beta hcg deil sadece varmı yokmu die baktık bu test bi gün gecikmeyle çıkar dedi hemşireo ysden kararsızım yane:çok üzgünüm:

merhaba canım.öncelikle aramıza hoşgeldin.geçmiş olsun.Allah bir daha böyle acı yaşatmasın.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.:Saruboceq:

canım cok üzüldüm yaa gecmis olsun simdi iyisin sen ama degilmi bi problem yok dimi
canım bende sasırdım burda 5.3 yazıyo ben yarın bi sorayım yanlıs bisimi yazdılar acaba yoksa benmi anlamadım kagıttanfisfisfisCADIARZU

sağol canım iyiyim şimdi zor oldu ama topladım kendimi bi problem yok şükür
yok yok bütün geçmşe baktım hamile değilken hep 0 çıkmış hamileyken yüksek zaten ama bende anlamadım bi 0-5 arası diyo bi hamile olmayan 10 diyo bide 0,2-1 hafta arası 5-50 değerler diyo yice karıştı bi sor CADIARZUbakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…