Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende acaba olurmuyum bilmem oh be şuan sigara içiyorum öğlenden beri sigaram yoktu kayınlarım işten geldi içiyorum şükür

ceylan bişii sorcam bajım gitmediysen sen iğne olduğunda ne zamanlar eşinle birlikde oldun??

ya bir 20 dk sürüyo relmur kafam duruyor çok tuhf aoluyorum sen niye düşürdün bebeğini cnm allah tez zamanad banda sanda versin

Saat 6 oldu..Yarın sabah haber veririm negatif çıkacak heveslenmeyin..

ben hevesleniioooommmm çok heveslenioommm hemde çokkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
adetin kaç gün gecikti canımmm?? içimden bi ses evetttt dio senin içinnnn :teytey::teytey::teytey:

bozo'mmm neden Öyle düşünüyüm Delümmm kaydirigubbakcemile5Biliyorum İçini yarı hemşerim yakınıznaniknanik

ya benimde yarın günüm ama bugun çıkmayan yarında çıkmaz bakalım hasta olmazsam pzt kadar beklicem sona çok üzülüorum ben :çok üzgünüm:

bak 10 11 12 14 16 ayın bugünleri ap dedi eşimle 3 gün ilişkiye girmedik iğneden önce cnm doktorum dinlnmem verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…