Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya kızlar bİŞİİ sormak İstİorum ma nasıl sorcam bİlmİom!!bÖle ara ara alttan bİ sancı vuruomu?? Ve gazınız varmı?

ccanım okuyunca bir garip oldu içim hadi inşallah. benim çok gazım vardı felaket patlıycak gibiydim. ve öle sancılarda oldu ara ara. kaç gün kaldı regl ye ne olur sabır 1 gün geçsin öyle yap testini Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

ya kedi cnm bended öyle alttan ara şimşek çakar gibi sancılar giriyor sendedemı böyle oldu cnm bende korktum yine adet olaacam diye benımde miğdemdeegza var su içse geğiriyom

walla nasıl gaz dayanamıom kıs çalışıorum yaaa az önce bıraktım sessiz çıkar die düşündüm öle bi ses çıktıki rezil oldum kaydirigubbakcemile3

elmur kedi sevedaıl bak birsey ilgimi çekti canlar benım dudakalrımın etrafı benbeyaz aoldu kız çatladı ama yalamsam valla benbeyaz ölülerin gibi sizdede varmı bukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

walla yok öle bişii bende bajım

Aman kediler zaten nankördür Yavrularına bile yerkediyorlarmış bana mı şans getirecektikaydirigubbakcemile3

off kızlar yaa okdar kötü bi günki anlatamam ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çığlık atacam şimdiii!!!!

ay çok güldüm valla yaaa sevedail dikkatli ol kız kaydirigubbakcemile3 bende inanılmaz gaz vardı şimdi şimdi azalıyo sanki aynen öle şimşek çakar gibide oldu ama sanki o bende geçen ayda olmuştu. ya şimdi az kaldı ya hepiniz tetiktesiniz ama bence hiç belirtilerle uğraşmayın eğer varsa bebişiniz sizinleyse bir gün geçsin evet geldi diceksiniz zaten arkadaşlar valla farklı oluyor yaa ne olur kendinizi strese sokmayın Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin

canım ayın 26 sında olcam ama ayın 22 sinde yapcam erken gebelik testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…