Ya kızlar bİŞİİ sormak İstİorum ma nasıl sorcam bİlmİom!!bÖle ara ara alttan bİ sancı vuruomu?? Ve gazınız varmı?
ccanım okuyunca bir garip oldu içim hadi inşallah. benim çok gazım vardı felaket patlıycak gibiydim. ve öle sancılarda oldu ara ara. kaç gün kaldı regl ye ne olur sabır 1 gün geçsin öyle yap testini Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
elmur kedi sevedaıl bak birsey ilgimi çekti canlar benım dudakalrımın etrafı benbeyaz aoldu kız çatladı ama yalamsam valla benbeyaz ölülerin gibi sizdede varmı bukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nisan kelebeklerine kalanlar için o gıf..
ccanım okuyunca bir garip oldu içim hadi inşallah. benim çok gazım vardı felaket patlıycak gibiydim. ve öle sancılarda oldu ara ara. kaç gün kaldı regl ye ne olur sabır 1 gün geçsin öyle yap testini Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
Aman kediler zaten nankördür Yavrularına bile yerkediyorlarmış bana mı şans getirecektikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?