Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ANGELBEBEK kafana takma bu kadar işallah eninde sonunda olacaklar sadece naz yapıyor meleklerimiz Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde alacağız meleklerimizi kucağımıza... işallahhh :Saruboceq: kendini bu kadar yıpratma işallah nisan da burda bas bas bağırırsında ben hamileyim diye o zaman sorarım bunu sana kaydirigubbakcemile3 üzme kendini :teselli:

nehir67 canım benimde senin gibi bu ay ilk ayım bende 10 ay dogum kontrol hapı bıraktım bende pco vardı insallah geçmiştir insallah bu ay ikimizde hayırlı haberleri veririz canım

Sağol canım bende 7ay kullandım d.k.hapını.Bende de kist var:çok üzgünüm: Mayısta çikolata kistinden ameliyat oldum.Ağustosta evlendim hap kullanmaya başladım.İşte en son şubatta bıraktım hapı.Halada küçük bir kistim var ama dr.um sorun çıkarmaz bir anönce hamile kal kist yokolsun dedi.O yüzden denedik.En büyük korkumda hamile kalmazsam kist de büyürse tekrar ameliyat olmak:çok üzgünüm:

Benim ilk yaptığım test dıma idi, bugünküsü de dbest ti.Ben eczaneye gebelik testi diyorum hiç bişey sormadan demeden veriyorlar.Zaten bende farklı eczanelerden aldım değişik olsun diye...

Ya kızlar bıŞıı sormak ıstıorum ma nasıl sorcam bılmıom!!bÖle ara ara alttan bı sancı vuruomu?? Ve gazınız varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…