Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy özlos hamilesin kız sen normalde gecikirmi düzenlimi yoksa
yaptınmı sen

yok be canım yapmadım test gerek duymadım cunku adet sancılarım basladı akıntım var gelıcek bı ıkı gune kalmaz normalde bıkac gun gecıkebılıyo adetım tatlım beklemedeyım ama pek umıdım yok adet sınyallerı alıyorum cıddı sekılde cunku

canım bekle o zaman bikac gün p.tesiyi bekle bence ama adet olucam diye sart kosma belirtiler aynı olabiliyo biliyon

niye bu kadar umutsuzsunuz canım yaaa.Allahtan umut kesilmez.hamileliktede adet sancısı gibi sancılar çekebiliyor canım.kırmızıları görmeden karar vermeyin.

kızlar nasılsınız elifyaren, ozlemacar, sirius06, Suzan, yakamoz12 hepinizi öptüm . ben halen hasta olmadım yaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne anlamıyorum

kızlar bende cıkıyorum haberleri izliyim biraz malum az kaldı secimlere gelismeler önemli
suzancım seni ve goncayı öpüyorum
özlemcim senide öpüyorum sakın karamsarlıga kapılma sen böyle degildin hep umulu heyecanlı olurdun olmuyo böyle umutsuzluk

canım bekle o zaman bikac gün p.tesiyi bekle bence ama adet olucam diye sart kosma belirtiler aynı olabiliyo biliyon

bılmıyorum tatlım yaa kosullandırma degıl de bıraz gercekcı olmya calısıyom ıste bu ıkıncı ayım daha erken bılıyorum ama yınede zor canım yaa

bılmıyorum tatlım yaa kosullandırma degıl de bıraz gercekcı olmya calısıyom ıste bu ıkıncı ayım daha erken bılıyorum ama yınede zor canım yaa

zor canım evet ama anlıyorum seni ilk birinci ve ikinci ay daha zor geciyor insan pek bi hevesli oldugu icin sabırsız oluyo bu benim 3. aydı bitti umudum 4. ayda bu ay 5 gün gectikten sonr test yaptım normalde baslamadan test yapardım insan dah rahat olmaya calısıyo tecrübeli oluyo yavas yavas artık hihoyyyt ben nisan sonunu bekliyorum simdi ama nisanda hic test yapmam mayısta yaparım testi
sende gercekci ol tamam ama bu karamsar olmak anlamına gelmiyor

niye bu kadar umutsuzsunuz canım yaaa.Allahtan umut kesilmez.hamileliktede adet sancısı gibi sancılar çekebiliyor canım.kırmızıları görmeden karar vermeyin.
haklısın canım ya bana bıras moral verın destek olun da aklımı basıma alıyım:çok üzgünüm:
kızlar nasılsınız elifyaren, ozlemacar, sirius06, Suzan, yakamoz12 hepinizi öptüm . ben halen hasta olmadım yaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne anlamıyorum
adetın ne kadar gectıkı
ah canım ah hayırlı vaktınde gelsın ne dıyelımmm
sanırım cok dooru ben kotuye alıstırmaya calısıyorum ya kendımı belkı de bu yuzden umutsuzluk sarıyoÇok üzgünüm çoook
yine ben geldimmmm
hosgeldın canım

hadi ben gercekten cıkıyorum
hepinize simdilik iyi aksamlar gece girerim birileri varsa konusuruz aksam asiyi izlemem lazım heyecanlandım yaa kocaman öpücükler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…