ayy özlos hamilesin kız sen normalde gecikirmi düzenlimi yoksa
yaptınmı sen
yok be canım yapmadım test gerek duymadım cunku adet sancılarım basladı akıntım var gelıcek bı ıkı gune kalmaz normalde bıkac gun gecıkebılıyo adetım tatlım beklemedeyım ama pek umıdım yok adet sınyallerı alıyorum cıddı sekılde cunku
yok be canım yapmadım test gerek duymadım cunku adet sancılarım basladı akıntım var gelıcek bı ıkı gune kalmaz normalde bıkac gun gecıkebılıyo adetım tatlım beklemedeyım ama pek umıdım yok adet sınyallerı alıyorum cıddı sekılde cunku
kızlar nasılsınız elifyaren, ozlemacar, sirius06, Suzan, yakamoz12 hepinizi öptüm . ben halen hasta olmadım yaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne anlamıyorum
kızlar nasılsınız elifyaren, ozlemacar, sirius06, Suzan, yakamoz12 hepinizi öptüm . ben halen hasta olmadım yaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne anlamıyorum
canım bekle o zaman bikac gün p.tesiyi bekle bence ama adet olucam diye sart kosma belirtiler aynı olabiliyo biliyon
hg canım.canım sen yapmıştın değil mi.kaç gün gecikti adetin
bılmıyorum tatlım yaa kosullandırma degıl de bıraz gercekcı olmya calısıyom ıste bu ıkıncı ayım daha erken bılıyorum ama yınede zor canım yaa
kızlaaaar ben çıkıyorum yine konuşuruz hepinize iyi akşamlar öpüyorum kaydirigubbakcemile3
haklısın canım ya bana bıras moral verın destek olun da aklımı basıma alıyım:çok üzgünüm:niye bu kadar umutsuzsunuz canım yaaa.Allahtan umut kesilmez.hamileliktede adet sancısı gibi sancılar çekebiliyor canım.kırmızıları görmeden karar vermeyin.
adetın ne kadar gectıkıkızlar nasılsınız elifyaren, ozlemacar, sirius06, Suzan, yakamoz12 hepinizi öptüm . ben halen hasta olmadım yaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne anlamıyorum
ah canım ah hayırlı vaktınde gelsın ne dıyelımmmkızlar bende cıkıyorum haberleri izliyim biraz malum az kaldı secimlere gelismeler önemli
suzancım seni ve goncayı öpüyorum
özlemcim senide öpüyorum sakın karamsarlıga kapılma sen böyle degildin hep umulu heyecanlı olurdun olmuyo böyle umutsuzluk
sanırım cok dooru ben kotuye alıstırmaya calısıyorum ya kendımı belkı de bu yuzden umutsuzluk sarıyoÇok üzgünüm çoookzor canım evet ama anlıyorum seni ilk birinci ve ikinci ay daha zor geciyor insan pek bi hevesli oldugu icin sabırsız oluyo bu benim 3. aydı bitti umudum 4. ayda bu ay 5 gün gectikten sonr test yaptım normalde baslamadan test yapardım insan dah rahat olmaya calısıyo tecrübeli oluyo yavas yavas artık hihoyyyt ben nisan sonunu bekliyorum simdi ama nisanda hic test yapmam mayısta yaparım testi
sende gercekci ol tamam ama bu karamsar olmak anlamına gelmiyor
hosgeldın canımyine ben geldimmmm
hadi ben gercekten cıkıyorum
hepinize simdilik iyi aksamlar gece girerim birileri varsa konusuruz aksam asiyi izlemem lazım heyecanlandım yaa kocaman öpücükler :))))
ay sema bu avatarı sevmedim ben :dilcikar: masum kadın dah iyiidi vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?