Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım karı eski toprak bilir yada bilmez adetim geçsin zaten gidicem doktora a.s

yok canım yanlış anladın ben sık idrara çıkmıyorumki çıksamda zaten soğukda durmaktan gelir benim hem daha belirti yok olmazda yani:sm_confused:sadece adet gelmedi oda daha belli değil

anladım canım ben elmura dedim 5 aydan sonra çıkarsın diye.takma kafana canım ya ben geçen sene tedaviyi bırakıp boşverdiğim ay hamile kalmıştım o yüzden şimdide takmıyorum :1hug:

elmurcum senin adet döngün kaç gün acaba bu önceden çıkanlar da bundanmı kaynaklıo :uhm:

canım bence döllenmeyle ilgili olabilir.. ben 5 gün önce yaptığımda çok silikti adet günümde yaptığımda direk 2 çizgi çıktı sonra kan test yaptırdım 822.0 çıkmıştı.. ben döllenmeye bağlıyorum (benim adet döngüm 28 gün)

o ne değer öyle maşallah ikiz olmasın kısss :))

çıkıyoum kıslar iyi akşalarrra.s.

teşekkür ederim canım doğru sölüosun a.s

Gonca olacak canım.2 aylık hamileyken rüyamda gördüm kızımı ve adını kendi söyledi benim koymak istediğim ismi beğenmedi hanımefendi.

gercektenmi nasıl enteresan bisey nasıl oldu ya cok heyecanlandım.sen ne istiyodun ki
ama goncada güzel isim hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…