canım benim çok teşekkür ediyorum. Allahım sana da isteyen herkese nasip etsin....
canım benim çok teşekkür ediyorum. Allahım sana da isteyen herkese nasip etsin....
canım yanlış anlama ama kaynananla ne uğraşıyosun yani demek istediğim öyle idrarına bakarak çok bişey anlamayabilirsiniz.. eğerki şüphelerin varsa kan testi yaptır ne varsa kesin çıkar ... ben adet olacağım gün öğrendim kanda.
merhaba kızlar ben geldim.kızımla biraz gezdik bugün.sizde keyifler nasıl bakalım.
merhaba kızlar ben geldim.kızımla biraz gezdik bugün.sizde keyifler nasıl bakalım.
yok canım yanlış anladın ben sık idrara çıkmıyorumki çıksamda zaten soğukda durmaktan gelir benim hem daha belirti yok olmazda yani:sm_confused:sadece adet gelmedi oda daha belli değil
anladım canım ben elmura dedim 5 aydan sonra çıkarsın diye.takma kafana canım ya ben geçen sene tedaviyi bırakıp boşverdiğim ay hamile kalmıştım o yüzden şimdide takmıyorum :1hug:
hg canım yerim ben o kızını senin yaa suzancım adını ne olacak buarda bellimi
elmurcum senin adet döngün kaç gün acaba bu önceden çıkanlar da bundanmı kaynaklıo :uhm:
hoş geldin canım inşallah bizede nasip olur bebişimizi gezdirmek bende daha olmadım bekliyorum sen nasılsın:1hug:
canım bence döllenmeyle ilgili olabilir.. ben 5 gün önce yaptığımda çok silikti adet günümde yaptığımda direk 2 çizgi çıktı sonra kan test yaptırdım 822.0 çıkmıştı.. ben döllenmeye bağlıyorum (benim adet döngüm 28 gün)
canım bence döllenmeyle ilgili olabilir.. ben 5 gün önce yaptığımda çok silikti adet günümde yaptığımda direk 2 çizgi çıktı sonra kan test yaptırdım 822.0 çıkmıştı.. ben döllenmeye bağlıyorum (benim adet döngüm 28 gün)
iyiyim canım.İnşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınız.:Saruboceq:
Gonca olacak canım.2 aylık hamileyken rüyamda gördüm kızımı ve adını kendi söyledi benim koymak istediğim ismi beğenmedi hanımefendi.
o ne değer öyle maşallah ikiz olmasın kısss :))
çıkıyoum kıslar iyi akşalarrra.s.
kaydirigubbakcemile3kızlar bebek nasıl oyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?