Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gercektenmi nasıl enteresan bisey nasıl oldu ya cok heyecanlandım.sen ne istiyodun ki
ama goncada güzel isim hayırlı olsun

ben İpek naz koymayı düşünüyordum.baya bir nazlanarak geldiği için.rüyamda test için kızımı içimden çıkarmışlardı nasıl tombiş sevimliydi anlatamam.ben ona adını söyledim beğenmedi ve adını kendisi söyledi.

ipek te cok güzelmis
sen ipek naz dedin oda benim adım goncamı dedi ne güzel yaa bi tuhaf oldum varya aklıdan hemen acaba benim fındık kurdumda benim verecegim ismi begenmeyip kendisi söylermi dedim
senin kız simdiden egemenlik kurmaya baslaıs vallah evde onun sözü gececek hep yandın sen :dance:

o tek sağlıklı birşekilde doğsunda ben onun egemenliği altına girmeye razıyım.ne de olsa ilk göz ağrımız olacak.

suzancım cokta sımartmayın kız bas edemezsiniz sonra :))
canım sen kac yasındaydın ne kadarlık evliydin sorgu memuru gibi oldu ama

suzancım cokta sımartmayın kız bas edemezsiniz sonra :))
canım sen kac yasındaydın ne kadarlık evliydin sorgu memuru gibi oldu ama

canım egemenlik dediysek bir yere kadar.o kadar uzun boylu değil yani.ben 30 uma yeni bastım.16 aylık evliyim.eşimle baya bir uzun flört dönemi geçirdik.ancak evlendik.Şeniz

canım egemenlik dediysek bir yere kadar.o kadar uzun boylu değil yani.ben 30 uma yeni bastım.16 aylık evliyim.eşimle baya bir uzun flört dönemi geçirdik.ancak evlendik.Şeniz

canım sende daha yeni evliymissin bende 3 yıl oluyo mayısta bizde flörtüde sayarsak 6 sene oldu bayagı bi vakit gecmis gencligimi yemis herif benim 25 yasındayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…