Canım Yumurtlamadan sonra bende de aynı şeyler oldu sonra geçti şimdi bel ağrısı karın ağrım göğüs ucu çevresi kararma var. Bekle ben ilaç kullandım hastaydım çok pişmanım8 gün ama bu ağrılar 5 gün önceden var şuan şiddetli olmaya başladı af edersin şimdi ağaya kalksam kan akicak gibi
İnşallah canım benim, tamam yazarımTmm bana yaz bende inşallah adet görmem
Evet adet belirtisi sadece sırtım asla ağrımaz adet başlıyacaği zamanlardaAdet belirtileri gibi mi
Valla kızlar insan baktıkça kötü oluyor adet gecikince test yap düşünme en mantıklısı bu ama maalesef ki sabırsız oluyoruzEvet adet belirtisi sadece sırtım asla ağrımaz adet başlıyacaği zamanlarda
Testi yapıp negatifi görmek de kötüValla kızlar insan baktıkça kötü oluyor adet gecikince test yap düşünme en mantıklısı bu ama maalesef ki sabırsız oluyoruz
Bugün kuzenim hamile olduğu öğrendim konuştum onunla bana diyor ki adet gecikmesinden 3 hafta sonra doktora gittim keseyi de gördüm geldim dedim vay be rahatlığa bakValla kızlar insan baktıkça kötü oluyor adet gecikince test yap düşünme en mantıklısı bu ama maalesef ki sabırsız oluyoruz
Valla helal olsun 3 hafta beklemişBugün kuzenim hamile olduğu öğrendim konuştum onunla bana diyor ki adet gecikmesinden 3 hafta sonra doktora gittim keseyi de gördüm geldim dedim vay be rahatlığa bak
Valla canım regli olmak istiyorum eğer değilsem bile rahatlarımTesti yapıp negatifi görmek de kötü
Evet bu ay kalmazsam birdaha asla vaktinde önce bakmiycamTesti yapıp negatifi görmek de kötü
Tutabilirsen ne mutlu sana bence de en doğrusu bu adetten beş altı gün sonra yapmak lazımEvet bu ay kalmazsam birdaha asla vaktinde önce bakmiycam
Aynen bu rahatlık her Kula nasip olmazValla helal olsun 3 hafta beklemiş
AyTutabilirsen ne mutlu sana bence de en doğrusu bu adetten beş altı gün sonra yapmak lazım
Bir ay içerisinde 2 3 kez uzulmektense tek seferde üzülüyorum hemde yıpranmamış oluruzTutabilirsen ne mutlu sana bence de en doğrusu bu adetten beş altı gün sonra yapmak lazım
Aynen öyle canım benim gecikti ama birkaç gün pazartesi ya da yarın yapacağım testAy
Bir ay içerisinde 2 3 kez uzulmektense tek seferde üzülüyorum hemde yıpranmamış oluruz
Kaç gün geciktiAynen öyle canım benim gecikti ama birkaç gün pazartesi ya da yarın yapacağım test
Valla net değil ama bugün 31 bitti d.k hapı kullanıyordum bıraktım öncesi de 29 30 günde olurdum hep. Şu an net bilmiyorum ne zaman olurum geçen ay 14 ü oldumKaç gün gecikti
Erken gebelik testi var bende predictor early 6 gün önce ondan yapacağımKaç gün gecikti
14de olduysa 21 de falan bitiş olmuştur ortalama 25 günlük olmuştur geç döllenme olmadıysa çıkar benceValla net değil ama bugün 31 bitti d.k hapı kullanıyordum bıraktım öncesi de 29 30 günde olurdum hep. Şu an net bilmiyorum ne zaman olurum geçen ay 14 ü oldum
Tekrar bir kan ver istersenCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben rahatsızdım kan verdim ama daha adete 10 günden fazla vardı beta 0.100 çıkmıştı
Yarın bir test yaparım sonra veririm canım duruma göreTekrar bir kan ver istersen
Ay inşallah canım 27 sı yumurtlama gözüküyordu14de olduysa 21 de falan bitiş olmuştur ortalama 25 günlük olmuştur geç döllenme olmadıysa çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?