Erken hamilelik belirtisi

8 gün ama bu ağrılar 5 gün önceden var şuan şiddetli olmaya başladı af edersin şimdi ağaya kalksam kan akicak gibi
Canım Yumurtlamadan sonra bende de aynı şeyler oldu sonra geçti şimdi bel ağrısı karın ağrım göğüs ucu çevresi kararma var. Bekle ben ilaç kullandım hastaydım çok pişmanım

Valla kızlar insan baktıkça kötü oluyor adet gecikince test yap düşünme en mantıklısı bu ama maalesef ki sabırsız oluyoruz
Bugün kuzenim hamile olduğu öğrendim konuştum onunla bana diyor ki adet gecikmesinden 3 hafta sonra doktora gittim keseyi de gördüm geldim dedim vay be rahatlığa bak

Valla net değil ama bugün 31 bitti d.k hapı kullanıyordum bıraktım öncesi de 29 30 günde olurdum hep. Şu an net bilmiyorum ne zaman olurum geçen ay 14 ü oldum
14de olduysa 21 de falan bitiş olmuştur ortalama 25 günlük olmuştur geç döllenme olmadıysa çıkar bence

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben rahatsızdım kan verdim ama daha adete 10 günden fazla vardı beta 0.100 çıkmıştı
Tekrar bir kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…