- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
sıraya koy...Hanımlar her gün konu açtığımın farkındayım ama bu hastalık beni yedi bitirdi. Bu ay hazırlanmam gereken 4 sunum+1 seminer, sokak anketo yapmam ve bunun hakkında raporlar hazırlamam gerekiyor. Ama bilin bakalım ben napıyorum?Bu erteleme hastalığı yüzünden kpss'ye hazirlanamadim ben. Ha bugün ha yarın derken bir bakmışım temmuz ayı gelmiş
Hiç iç disiplinim yok. Sevgilimle ayrıldığımızdan beri de iyice kafayı yedim bir kendimi salma her şeyi boş verme geldi. Erteleye erteleye yumurtayı kapıya dayanırıyorum son gün hallediyorum ama berbat oluyor haliyle. Nolur yardım edin beni gaza getirin en verimli yaşlarımı uyuyarak geçiyorum
hiperaktivite varmı sizdevalla benim karakterimde var ertelemek.ne kadar degismek istesemde olmadi bende artik kabullendim.surekli herseyi son ana birakiyorum onceden hallettigim seyler de oluyor ama genelde son ana birakiyorum.
Aslında yapılamayacak şeyler değil ama yok içimden gelmiyor. Öylee uyumak istiyorumErteledikçe daha ağır gelir. Bir yerden başlasanız devamının kolay geldiğini görürsünüz. Başarabilirsiniz
Bu durum başarısızlığı tetikliyor hem mükemmeliyetçi, kendi işimi hiçbir zaman beğenmeyenler hem de son ana bırakan biriyim. Psikolojimi siz düşününYurt arkadaşım sizin gibiydi.çokda güzel biriydi..Ama tembelliği yüzünden 2 erkek arkadaşından ayrıldı.Ki ikisiyle de ciddiyeti(tabi farklı zamanlarda)
Ve hep torpilim var derdi..torpille bı yerlere gelirim der doğru düzgün ne ders çalışır nede iş yapardı.
Ne mi oldu.
Hala evlenemedi
Ve hiç bir işde dikis tutturamadi başarısız biri.
Son birkaç yıldır da kendini iyice alkole verdi.
Yani durum ilerlerlerse daha kötü olabilir.
Silkelenip kendinize gelin
Bu durumdan siz de rahatsız misinizvalla benim karakterimde var ertelemek.ne kadar degismek istesemde olmadi bende artik kabullendim.surekli herseyi son ana birakiyorum onceden hallettigim seyler de oluyor ama genelde son ana birakiyorum.
yok sanirim yani cok hareketli biri degilimhiperaktivite varmı sizde
malesef rahatsizim ama huy heralde diye kabullenmeye calisiyorum.her konuda oyle degilimdir mesela misafir gelse herseyi onceden hazirlarim ama baska seylerde son dk hallediyorum.Bu durumdan siz de rahatsız misiniz
Ben her şeyi çok geç yapıyorum her ama her şeyimalesef rahatsizim ama huy heralde diye kabullenmeye calisiyorum.her konuda oyle degilimdir mesela misafir gelse herseyi onceden hazirlarim ama baska seylerde son dk hallediyorum.
bence size yükünüz ağır geliyor ondan erteliyorsunuzHanımlar her gün konu açtığımın farkındayım ama bu hastalık beni yedi bitirdi. Bu ay hazırlanmam gereken 4 sunum+1 seminer, sokak anketo yapmam ve bunun hakkında raporlar hazırlamam gerekiyor. Ama bilin bakalım ben napıyorum?Bu erteleme hastalığı yüzünden kpss'ye hazirlanamadim ben. Ha bugün ha yarın derken bir bakmışım temmuz ayı gelmiş
Hayat felsefem "düşünüyorum öyleyse varım, üşeniyorum öyleyse yarın" oldu
Hiç iç disiplinim yok. Sevgilimle ayrıldığımızdan beri de iyice kafayı yedim bir kendimi salma her şeyi boş verme geldi. Erteleye erteleye yumurtayı kapıya dayanırıyorum son gün hallediyorum ama berbat oluyor haliyle. Nolur yardım edin beni gaza getirin en verimli yaşlarımı uyuyarak geçiyorum
Çevremdeki insanlar da aynı şeylerle meşgul ve benimkini yapmazlar. Birine teklif ettim raporuma yardım eder misin dedim, birlikte bakarız ama benimki de yetişmiyor dedi haklı olarakbence size yükünüz ağır geliyor ondan erteliyorsunuz
bir arkadaşınızla beraber yapsanız o sizin siz onun ödevine yardımcı olmayı teklif etseniz?
Erteleme alışkanlığı mükemmelliyetçilikle yakın arkadaştır zaten.Bu durum başarısızlığı tetikliyor hem mükemmeliyetçi, kendi işimi hiçbir zaman beğenmeyenler hem de son ana bırakan biriyim. Psikolojimi siz düşünün
Sunumum, ödevim her şeyim şahane olmalı hocalar beni takdir etmeli ama son ana kadar kılımı kıpırdatmamalıyım. Hem ertelemekten yapmamaktan rahatsız oluyorum hem de başlayamıyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz içinErteleme alışkanlığı mükemmelliyetçilikle yakın arkadaştır zaten.
Önce mükemmelliyetçi yönünüze odaklanın.
Psikolojik Sorunlara Müdahale ve Kendi Kendine Yardım-Doç.Dr.Ali Eryılmaz
Bu kitabın mükemmelliyetçilikle ilgili bölümü işinize yarayabilir.
Rica ederim.Sunumum, ödevim her şeyim şahane olmalı hocalar beni takdir etmeli ama son ana kadar kılımı kıpırdatmamalıyım. Hem ertelemekten yapmamaktan rahatsız oluyorum hem de başlayamıyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?