Erteleme hastalığı

Evet Lonely her gün konu actiginizin farkindasiniz ama konunuza yapilan yorumlarin cok farkinda degilsiniz sanirim.
Misal bir önceki konunuza sonraki yapilan yorumlar havada kalmış sanki.(Kendi yorumum da dahil.)
Moral vermekti amacim aslinda daha çok.
Şahsen actigim konularda yapilan olumsuz elestiriler de dahil mutlaka okur,ciddiye alir,begenirim.
Benim icin değerlidir.Zaman ayirip yazmistir bilmem anlatabildim mi?
Begenmeniz sart degildi ama atlayarak begeni yaptiginiza göre aradakileri görmeme ihtimaliniz yok yaniliyor muyum?
En azindan toplu bir cevap,bir iki cümle hak ediyorduk bence..

Tabi ki olumlu/olumsuz herkesin yorumları benim için değerli. Döndüm eski konuma, okumadım mı diye. Okumuşum beğenmeyi unutmuşum sayfanın birini tamamen hiç beğenmemişim kişiye özel değil yani:) Yoksa ben yorumları beğenirim cevap veremesem bile. Kusura bakmayın tekrar

Beğenmek zorunda değilsiniz kesinlikle.Ama ilgilenilmemiş olduklari cok belliydi. :)
Kesinlikle her yazdigim yoruma karsilik beklemem hatta unuttuklarim bile oluyor.
Demekki aklimin kösesinde bir yerlerde yer etmissiniz Lonely

Beğenmek zorunda değilsiniz kesinlikle.Ama ilgilenilmemiş olduklari cok belliydi. :)
Kesinlikle her yazdigim yoruma karsilik beklemem hatta unuttuklarim bile oluyor.
Demekki aklimin kösesinde bir yerlerde yer etmissiniz Lonely
Çevrimdışıyken okumuşum dönüş de yapıyorum hatta hızımı alamayıp özelden yazdığım da oluyor, yorumunuz beni motive etti burdan daha ayrıntılı konuşalım mı dediklerim oluyor. Çok konu açıyorum akıllarda yer ediyorum

saçma gelebilir ama balık burcu musunuz bende boyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…