Erteleme hastalığı

Ortalama ya da idare eder şeyler çıkıyor. Aslında mükemmel şeyler çıkabilecekken tembelliğim yüzünden sıradan şeyler çıkıyor

Hah işte aynı şeylerden rahatsızız. Hem ödevim yuzunden gezemiyorum diye mızmızlanıyorum hem de ödevimi yapmıyorum. Benim motivasyon kaynağım yok

Benim yaşım da genç ve verimli ama ben verimli yaşı uykuya veriyorum. Hem diğer gençler gibi eğlenmiyorum hem de sorumluluğumu yapmıyorum. Boş boş uyumak oturmak istiyorum

Ortalama ya da idare eder şeyler çıkıyor. Aslında mükemmel şeyler çıkabilecekken tembelliğim yüzünden sıradan şeyler çıkıyor

Muhtemelen ayrılık sonrası boşvermişlik, amaaan nasıl olsa sonunda ölmeyecek miyiz rehaveti gelmiş.

Bu süreci kimisi hırslanıp başarılı olmaya odaklanıp geçirir, kimisi de herşeyden kaçar. Kaçmanın en güzel yolu da uykudur.
Savaş ya da kaç seçeneklerinden "kaçmak " size cazip gelmiş.

Ben de aynı durumdayım. Son gün olmadıkça bir şey yapamıyorum resmen. ADD yani dikkat bozukluğundan şüphelendim bir ara psikologa danıştım. Psikiyatriye yönlendirdi ama sonrasında arkadaşlarım bişeyin yok tembellik yapıyorsun sadece diye ikna ettiler beni ona da gitmedim

Keşke hirslansam ama olmuyor ki. Yapı olarak birlikte biriyim ama bu siralar bos verdim kalacaksam da kalirim napiyim diyorum

Psikolojik destek alsanız?
Bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.
Mükemmelliyetçilik+Depresyon tedavisi...
Bir diğer konumda bahsetmiştim ama eleştirilmistim. Depresyonda olduğumdan cidden şüpheleniyorum, beynim sürekli kendini kapatıyor uyuyorum. Ama ilaçtan korkuyorum

Bir diğer konumda bahsetmiştim ama eleştirilmistim. Depresyonda olduğumdan cidden şüpheleniyorum, beynim sürekli kendini kapatıyor uyuyorum. Ama ilaçtan korkuyorum
Psikolojik danışman veya psikolog size ilaç yazmaz,yazamaz ilaç gerektiği düşünülürse psikiyatriste refere eder.
İlaçsız da çözülecek belki,önyargılı olmayın.

Psikologla beraber terapi uygulayabilirsiniz. Zaten psikologların ilaç yazma yetkisi yok. Eğer sonradan çok ihtiyacınız olduğunu düşünürse sizi psikiyatra yönlendirir onun değerlendirmesi sonucu belki ilaca başlayabilirsiniz

Psikolojik danışman veya psikolog size ilaç yazmaz,yazamaz ilaç gerektiği düşünülürse psikiyatriste refere eder.
İlaçsız da çözülecek belki,önyargılı olmayın.
Biliyorum psikolog ilaç yazmaz. Benim korkum psikiyatriye gitmek zaten, ilaçtan korkuyorum. Yoksa gerektiğinde yardım alacağım tabiki

Bunu yapacağım kendim için çok teşekkür ederim

Yukselenim yengeç burcum aslan
Sizin hirslanmaya ihtiyaciniz var motive eden itici bir guc olursa çalışmak zorunda hissederseniz başarılı olursunuz bence. Yengeç burcu tembelliği sever ama aslan da aksine hirslidir icinizdeki aslani ortaya cikarin:)

Parçalara ayırsanız.Bir şeyi yapmak bana zül geldiğinde parçalara ayırıyorum.Örneğin 100 soru hazırlamam gerekiyorsa her gün 5-10 tane yazıp bırakıyorum.Gün içinde canım ne zaman isterse.Bir bakıyorum bitmiş.Sonlara doğru zaten iyice gayretlenip"başlamışken bitireyim "diyorum ve beklediğimden hızlı bitiyor.

Ama ben de bir saattir uyumayı erteliyorum.En iyisi kalkayım.Hadi iyi geceler.:)

Ben de erteliyorum ama işlerimi değil sosyal hayatı ve bakımı mı. İyice asosyal oldum. Projelerimi ve düzenli işimi yetiştirmek için tüm hafta sonu çalıştım. Mesela her hafta içi bu hafta dışarı çıkıcAm arkadaşlarımla buluşacağım diyorum sonra yorulmak istemiyorum her hafta sonu iş uyku sarmalında gidip geliyorum. Benim tembrlliğimde işe değil sosyal hayata karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…