bgnkü menüm kızlar :
sabh : 2 bardak ılık su
1 bardak lıght süt
2 yumurta ve peynrden yapılmış omlet
az peynir
öğlen : yagsız kıyma ve 1 yumurtadan yapılmş kıymalı yumurta
3 kaşık yoğurt
ara : kayısı suyu
akşam : yok...
yarın seyir evresine geçiyorum inş daha güzel olucak en azından domates yicem :)
Günaydın şekerleeer, güzel bir gün diliyorum
Olmamış bu akşam ... Sen de biliyorsun. Atak dönemi sabır ve sağlam sinir gerektiriyormuş demek ki. Aç yatmana üzüldüm. Bugün çok güzel olacak. Güzel uyan
Günaydın şekerleeer, güzel bir gün diliyorum
günaydın canım nasılsın bakalım
Ay biliyorum canım.nese gece hala gergndim. gerçkten saglam snr gerektryomş
sen anlat bakim gecen nasıl geçti hahahakocacgnda geldi
günaydın kızlar nerdesinz aloo
bugn seyir evresine geçtim. 1 + 1 uygulucam. bgn protein + sebze ile başlıyorum.
Kızlar ben çıkıyorum. Zira sevgili eşimi almak için havaalanına gitmem lazım. Sabah görüşmek üzere. Öpüyorum hepiniziiiii
Not: Evra ne yediğini yaz lütfen.
CadıııııValla akşamım berbattı. saat 20.30 dan 23.00 a kadar arabanın içinde tıkıldık kaldık. İstanbul trafiği felaket. Eve gelince de sevgili eşim konusu yemek üzerine olan bir takım hediyelerini çıkardı bavulundan. Diyetimi anlatınca da oturdu kendisi yedi bir güzel
Bence de en güzeli 1+1 sıkılmayız hiç olmazsa. Sebzesiz yaşayamayacağımı bir kez daha anladım. Protein+ sebze de mutlaka hayvansal protein mi almak zorundayız? Mesela sebze yemeği+ yoğurt olmaz mı?
Amaaan yaşlılık işte
Eşin nerden geliyo canım ? ne getrmişş hani bizeeay ne güzel kavuştun sen eşine sıra bana gelse gari
evet cnm ya en azından salata yerim bee mis gbiyok illa hayvansal gıdaya gerek yok. yoğurt da proteion sonuçta. ama zaten gene tavuk et illa ki kullncz canım.
Urfa'ya gitmişti. Antep fıstığı getirmiş, ama bize yok. Dağıttım komşularaSenin nişanlın nerede?
Bugün tavuk mavuk da yemiceemsebze+yoğurt+salata ooohhh.. Sen de Egelisin galiba anlarsın beni
antep fıstığımı beni can evimden vurdunnnn
Çok mu seviyorsun?? Kıyamam sanaaaa.... Kızlar diyetinizi başarıya dönüştürün söz hepinize göndericem.
Sevmek ne kelime bir oturuşta bir poşet yerim.
Urfa'ya gitmişti. Antep fıstığı getirmiş, ama bize yok. Dağıttım komşularaSenin nişanlın nerede?
Bugün tavuk mavuk da yemiceemsebze+yoğurt+salata ooohhh.. Sen de Egelisin galiba anlarsın beni
antep fıstığımı beni can evimden vurdunnnn
Çok mu seviyorsun?? Kıyamam sanaaaa.... Kızlar diyetinizi başarıya dönüştürün söz hepinize göndericem.
fıstıkkiyi yapmşsn ama dagtmakla cnm yoksa kaçamak yapablrdin ıspartada benm ki
aa sendemi bgn seyir evresne geçtn canım ? evet cnm aydınlıyım sen nerelisin ?
zilli yemeğin lafını duydu geldi hemen
Gaste okuyorum şuan hadise 2 ayda 16 kilo vermiş. hergn aynaya bakıyorum fıstık gbi kadın oldum demiş. gördünz mü resmlerini harbiden çok incelmiş darısı bize de yaa
fıstıkkiyi yapmşsn ama dagtmakla cnm yoksa kaçamak yapablrdin ıspartada benm ki
aa sendemi bgn seyir evresne geçtn canım ? evet cnm aydınlıyım sen nerelisin ?
zilli yemeğin lafını duydu geldi hemen
Gaste okuyorum şuan hadise 2 ayda 16 kilo vermiş. hergn aynaya bakıyorum fıstık gbi kadın oldum demiş. gördünz mü resmlerini harbiden çok incelmiş darısı bize de yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?