Erva147'nin Diyet Günlüğü

Olmamış bu akşam ... Sen de biliyorsun. Atak dönemi sabır ve sağlam sinir gerektiriyormuş demek ki. Aç yatmana üzüldüm. Bugün çok güzel olacak. Güzel uyan

Olmamış bu akşam ... Sen de biliyorsun. Atak dönemi sabır ve sağlam sinir gerektiriyormuş demek ki. Aç yatmana üzüldüm. Bugün çok güzel olacak. Güzel uyan

Ay biliyorum canım.nese gece hala gergndim. gerçkten saglam snr gerektryomş

sen anlat bakim gecen nasıl geçti hahaha kocacgnda geldi
Günaydın şekerleeer, güzel bir gün diliyorum

günaydın kızlar nerdesinz aloo

bugn seyir evresine geçtim. 1 + 1 uygulucam. bgn protein + sebze ile başlıyorum.

Ay biliyorum canım.nese gece hala gergndim. gerçkten saglam snr gerektryomş

sen anlat bakim gecen nasıl geçti hahaha kocacgnda geldi

Cadııııı Valla akşamım berbattı. saat 20.30 dan 23.00 a kadar arabanın içinde tıkıldık kaldık. İstanbul trafiği felaket. Eve gelince de sevgili eşim konusu yemek üzerine olan bir takım hediyelerini çıkardı bavulundan. Diyetimi anlatınca da oturdu kendisi yedi bir güzel

günaydın kızlar nerdesinz aloo

bugn seyir evresine geçtim. 1 + 1 uygulucam. bgn protein + sebze ile başlıyorum.

Bence de en güzeli 1+1 sıkılmayız hiç olmazsa. Sebzesiz yaşayamayacağımı bir kez daha anladım. Protein+ sebze de mutlaka hayvansal protein mi almak zorundayız? Mesela sebze yemeği+ yoğurt olmaz mı?

Eşin nerden geliyo canım ? ne getrmişş hani bizee ay ne güzel kavuştun sen eşine sıra bana gelse gari

Bence de en güzeli 1+1 sıkılmayız hiç olmazsa. Sebzesiz yaşayamayacağımı bir kez daha anladım. Protein+ sebze de mutlaka hayvansal protein mi almak zorundayız? Mesela sebze yemeği+ yoğurt olmaz mı?

evet cnm ya en azından salata yerim bee mis gbi yok illa hayvansal gıdaya gerek yok. yoğurt da proteion sonuçta. ama zaten gene tavuk et illa ki kullncz canım.

Urfa'ya gitmişti. Antep fıstığı getirmiş, ama bize yok. Dağıttım komşulara Senin nişanlın nerede?

Bugün tavuk mavuk da yemiceem sebze+yoğurt+salata ooohhh.. Sen de Egelisin galiba anlarsın beni

Urfa'ya gitmişti. Antep fıstığı getirmiş, ama bize yok. Dağıttım komşulara Senin nişanlın nerede?

Bugün tavuk mavuk da yemiceem sebze+yoğurt+salata ooohhh.. Sen de Egelisin galiba anlarsın beni

fıstıkk iyi yapmşsn ama dagtmakla cnm yoksa kaçamak yapablrdin ıspartada benm ki
aa sendemi bgn seyir evresne geçtn canım ? evet cnm aydınlıyım sen nerelisin ?

antep fıstığımı beni can evimden vurdunnnn

zilli yemeğin lafını duydu geldi hemen

Çok mu seviyorsun?? Kıyamam sanaaaa.... Kızlar diyetinizi başarıya dönüştürün söz hepinize göndericem.

Gaste okuyorum şuan hadise 2 ayda 16 kilo vermiş. hergn aynaya bakıyorum fıstık gbi kadın oldum demiş. gördünz mü resmlerini harbiden çok incelmiş darısı bize de yaa

Evet evet taze fıstık seviyorum bende tuzlu değil yemek diyince gözlerim açıldı yaw. Sözümüzüde aldık ohh. Evet hadise çok kilo vermiş yaaaaaaa

Evet, bana 2 gün atak vermişti. Bugün seyirdeyim artık. Domates+salatalık+maydanozla mis gibi kahvaltı... İzmir' liyim.

Gerçekten, dikkat etmemişim, yemek dedik Gül geldi

Gördüm, ben onun yaptığı diyeti tahmin edebiliyorum. Baya sıkı uygulamış. Aslında fena bir diyet de değil. Keşke ben de öyle bir diyete başlasaydım. Bu dukan işini sevmedim, baya zorlayacak beni :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…