Erva147'nin Diyet Günlüğü

Menün dukana uygun, güzel olmuş. Afiyet olsun. Anladığım kadarıyla sen bizden öndesin. Atak bitmiş seyir dönemine geçmişsin, öyle mi?

mısır gevreği karbonhidrat değil mi yaww

yok canım 1 öğünü 153 kalori zaten ben tatlı kaşığıyla atıorum

ya aslında atak evresi için yenebilecek bi dolu şey var, yaratıcılıkları konuşturan hanımlar internette arattığında atak için acayip tarifler hazırlamışlar:)) ben mesela yumurtanın sarısını yemeyi sevmem; ama artan yumurta sarılarıyla günlük yulaf kepeği miktarıyla kek bile yapanlar var, öneririm:)))

Kızlar ben çıkıyorum. Zira sevgili eşimi almak için havaalanına gitmem lazım. Sabah görüşmek üzere. Öpüyorum hepiniziiiii

Not: Evra ne yediğini yaz lütfen.

Son düzenleme:
çok tok tutuyo ama

e tatlım yerine yulaf kepeği yemen lazım ama bunu için yediğin miktar hacmen midende 25 katına ulaşabiliyo ve uzun süre tok tutuyo çünkü... mısır gevreği içerdiği karbonhidrat nedeniyle hem su tutar hem de metabolizması için çok az enerjiye ihtiyaç var geri kalanı sana kalıyo...:2:

mesela şöyle bi örnek vereyim: 100gr proteini vücut yakmak için 30kcal harcarken karbonhidrat için sadece 7 kcal harcıyo, buradan yola çıkabilirsin...dukana göre... hoş engellemez kilo verişini ama yavaşlatabilir canım benim, yine de sen bilirsin

bende didim bu kız yumurta almaya gitti ama yumurta fabrikası alcak galiba

öle deme ama inan çok kötü bi ruh halindeydim. kendime çok kızdım neden bu hala geldim ugraştgm şeylere bak dedim.
nişanlıma msj attım ya bişey yemicem ya çok fena dalcam mutfaga durdur beni dedim. o yardmcı oldu saolsun.

menün iyi ama banada mısır gevrekleri fazla geldi demştm daha önce bunu sana. öğlen yemek yeme imkanın yokmu ? akşamı daha hafif atlattrr sana.

Sakin ol, sakın saçma sapan şeyler yedim deme. Peynirli bir omlet yap ya da omlet+yoğurt ye. Son gün dayan biraz yarın sebze yiyebileceğiz. Ne yaptın haber ver.

birşey yapmadım... odama kitledim kendimi film açtım oturuyorum. beynimle mücadele ediyorum resmen.yok yemicem birşey ya.

bgnkü menüm kızlar :

sabh : 2 bardak ılık su
1 bardak lıght süt
2 yumurta ve peynrden yapılmış omlet
az peynir

öğlen : yagsız kıyma ve 1 yumurtadan yapılmş kıymalı yumurta
3 kaşık yoğurt

ara : kayısı suyu

akşam : yok...

yarın seyir evresine geçiyorum inş daha güzel olucak en azından domates yicem :)

Son düzenleme:

ozaman yarından itibaren gevreği sadece sabah ve az yicem öğlen yemicem kızlar öğlen normal şeler yicem salata falan yerim sebze yerim.

vay beee biri eşini almaya gitti biri nişanlısıyla msjlaşıo ama benım suçum nekuzucummmm izinde zati 10 gundur göremiyomm

Günaydın kızlarrrrrrrrrr her ne kadar bugün yataktan hiççç kalkmak istemesemde şuan işteyim malesef öğleden sonrada spor olsun diye evi temizleyeceğim ohhh daha ne olsun. Bu arada sizi dinledim artık öğlenleri normal yemek yicem ve bu sabah;

1 bardak yağsız süt ve 3 tatlı kaşığı mısır gevreği
1 çatal peynir
2 zeytin
yarım domates
1 fincan form plus limonlu çay

öpüldünüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…