Erva147'nin Diyet Günlüğü

canım doktora gittik fakat ameliyatta olduğu için giremedik en erken randavu günü perşembe saat 3de varmış mecbur oraya aldık. o yüzden erken izne çıkma durumunda kaldım. yarın izne çıkıyorum.

Yaaaa Sen hangi yakada oturuyorsun? Caddebostan' da Emrullah Bey var. Eşimin ameliyatını yaptı. Çok memnun kaldık.

Öğünlerinde yediklerin az olmuş şekerim Bu kadar düşük kalorili beslenmen doğru değil. İstediğin kiloya inip normal beslenme düzenine geçtiğinde yeniden kilo almana sebep olabilir. Senin bu menülere yeniden el atmak gerekecek galiba Spor çok iyi olmuş, tebrik ederim canım

canım birşey istemedi ondan düşük oldu canım ya. ben avrupa yakasında oturuyorum. caddebostan çok uzak

canım birşey istemedi ondan düşük oldu canım ya. ben avrupa yakasında oturuyorum. caddebostan çok uzak

Canım bir şey istemedi bahanesini kabul etmiyorum. Bir sonraki sefere bu da ceza sebebi olsun bence. Hazır topik sahibi yokken kendi kendime ceza uydurayım

Aslında biz de avrupa yakasından gidiyoruz oraya. Keşke gidebilsen....

tamam bidaaa yaparsam ceza ver ozaman bu doktordanda sonuç alamazsam giderim canım

Bugünkü menümü yazıp kaçıyorum kızlar:

Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
light beyaz peynir
domates
Maydanoz,dereotu,nane

Ara:
2 Ceviz

Öğle:
Yarım pors. menemen
Et sotenin tadına baktım
Roka salatası

Ara:
10 fındık
1 light meyveli yoğurt

Akşam:
Taze fasulye
Cacık

Gece:
Acıkırsam light süt içebilirim.

Görüşmek üzere şekerler

senin menülerine bayılıyorum yaaaaaaaaa bu akşamda bizde taze fasulye var

dünki menülerim;

sabah;
1 bardak lıght süt
yağsız peynir
3zeytin
1domates

ara;
1 bardak yeşil çay + 1adet elma

öğlen;
1kase çorba + salata + ayran

ara;
1 adet mandalina

akşam;
2 kase çorba

1saat spor gece saat 11 gibi 1 bardak lıght süt

senin menülerine bayılıyorum yaaaaaaaaa bu akşamda bizde taze fasulye var

Günaydın şeker, nasılsın bakalım? İzindesin bugün değil mi?
Menüler iyi de kilo vermem durdu sanki. Afiyet olsun, bugünkü menünü yazmanı bekliyorum. Ceren kayıp yine, Erva zaten yazamıyor. Sen yaz bari

Akşam yemeğin neden böyle?? Protein almamışsın. Ne demiştik bir öğün protein, bir öğün sebze di mi???

günaydın canım, evet yavaşlamaya girdik sanırım. ben dün içtiğim ayran yüzünden bugün boğazlarım acıyo soğuktu da sen nasılsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım bugün son yarın izizliyim saat geç olduğu için ancak çorba içiyorum annem de bende çalışıyoruz geç geliyoruz:44:

Anladım tmm o zaman. Öğlen de çorba var ya, o yüzden dedim. Akşamları arada 1 kase yoğurt+1 küçük elma+1 çay kaşığı toz tarçın+1 çk. keten tohumu(olmasa da olur) Yiyebilirsin. Hem tok tutar, hem he meyveden lif, yoğurttan protein alırsın.

günaydın canım, evet yavaşlamaya girdik sanırım. ben dün içtiğim ayran yüzünden bugün boğazlarım acıyo soğuktu da sen nasılsın?

Geçmiş olsun. Ben iyiyim bir sorun yok Allaha şükür. Rutin

teşekkür ederim canım dün akşam yoğurt yicektim bide baktım bitmiş yarın şöyle güzel bir alışveriş beni bekliyor 15 gün boyunca daha iyi olacak öğünlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
annem hafta sonu mantı yapalım diyor yada fındık lahmacunlardan şimdi ben bunları yapınca canım çekicek ne kadar yesem beni kurtarır yada hiç yemiyimmi?

annem hafta sonu mantı yapalım diyor yada fındık lahmacunlardan şimdi ben bunları yapınca canım çekicek ne kadar yesem beni kurtarır yada hiç yemiyimmi?

Öğle yemeği ise sorun olmaz. Akşam yemesen iyi olur aslında. Ama mecbursan her zaman yediğinin yarısını ye. Mantıyı az yoğurdu bol koy. Lahmacun olursa içine bol yeşillikle yanında bol ayranla tüket. Karnın aç kalmaz. Yani illaki yenecek bu tip yemekler. Zamanı ve miktarı önemli. Hayatımızın sonuna kadar böyle yaşayamayız. Ama normal kilolarımıza indikten sonra haftada1 -2 kaçamakla kilo alınmaz. Yeter ki diğer günler sağlıklı beslenelim ve sporu bırakmayalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…