mesela ben 6,30 da şekersiz türk kahvesi içsem yada nescafe ardından spor yapsam olurmu?
3 gün canım benim atak sürem... pilatese de başladım yarım saatlik, bi de akşam üzeri ekliptik bisiklet var... ne bileyim nası gidecek mi bakalım bu sefer ben de merakla bekliyorum...
ben geldim şu üstmü değştrim göstercem size lokumları
Hoşgeldiiin :) Yemiyorlar canım sadece hayal kuruyorlar :)) Bu arada eklemeden geçemiceem; çok çok çok kaliteli bir lokum değilse yemeyin o lokum denilen şeyleri. Fruktoz şuruplarıyla yapılıyor. O da malm insülin direnci olarak bize geri dönüyor.
kızlar sabahları aç karnına içilen şekersiz nescafe göbeği eritıyormuş doğrumudur ki bana yanlış gibi geldi.
yanına bi de lokum dicem ama yasak puff((
Allahtan diyete başlamadan önceki son günümde yemiştimmmmmmcanım neler neler istiyo bi bilsen off offf ama yemicemmm zayıflıcammmm güzel olucammmm hep beraber inşallahhhhh
Hazır konusu açılmışken sporla ilgili bildiklerimi aktarmak istedim.
En iyi kardiyo sabah 6.30 da olanı. Gece uzun süren açlıkla yağ asitleri depolardan çözünüp kana geçer. Yakmamız için iyi bir fırsat..
İyi bir kardiyo egzersizi inişli çıkışlı interval denilen düzende yapılandır.
Ağırlık egzersizi kardiyodan sonra yapılırsa kardiyoda yakılanın 1.5 katı kcal. yaktırır.
Aklıma geldikçe yazarım yine.
Olur demişti hoca, yeşil çay da olur. Fakat kardiyo yapacaksın plates filan değil.
Gider gider, o kadar spora ve diyete mutlaka gider.
cnm göbüşü ertp ertmediğini bilmiorum hiç duymadım. ama göbüşü ertcem diye selülit yapmak mı istiyorsun ???
illa göbüşü ertcem diyosan sana tavsiyem 6.30 kalk madem güzel hafif bir kahvaltı yap ardından 1 saat tempolu yürü bak nasıl gidiyor. birde öğle aralarında lıght yogrt ye. bunun göbegi erttgini duymuştum en azından sağlıklı
şu smiley işeretleri arasına bir sopa koysalarda kafana fırtlatsam! cnm böle yapa yapa kendni ve bizi zorlarsın. düşündükçe konştukça onu yemek istiyorsun. beynin sürekli sana onun sinyalini veriyor. kendi kendine aklına sokuyorsun.yapma böyle. puff deme. dayan azcık.
ha şöyle yaaa
kızlar bu arada 4 kişi olduk. bu kadarda kalalım bence. hem birbrmzi tanıyıp kaynaşmak daha kolay olur. çok gerekli görülürse 1 kişi daha alabilirim.
ayrıca müsait oldgmda 'ilk' sayfaya ilk yazımı edit yapıp kuralları koyucam,hepimzn isimlerini ve başlangç kilolarnı yazıcam.
birde kilo bildrme günü olsun. ne zamn olsun dersiniz?
ayrıca bnmle varmısnız 36 bedene
Seninle herşeye varım bennnnnVarımmmm!!!
bnmle mi 36 beden eteklemi hahaha
saol tatlım inş bu sayfadan 4 müz mutlu ayrılırz ve 4ümz de başarı topiğine yazarız :)
dediğim gbi müsait oldgmda ilk sayfaya isimlerimizi, kilolarımızı ve KURALLARI yazıcam. umarım herşey gönlümzce olur
saol tatlım inş bu sayfadan 4 müz mutlu ayrılırz ve 4ümz de başarı topiğine yazarız :)
dediğim gbi müsait oldgmda ilk sayfaya isimlerimizi, kilolarımızı ve KURALLARI yazıcam. umarım herşey gönlümzce olur
kızlar bu arada 4 kişi olduk. bu kadarda kalalım bence. hem birbrmzi tanıyıp kaynaşmak daha kolay olur. çok gerekli görülürse 1 kişi daha alabilirim.
ayrıca müsait oldgmda 'ilk' sayfaya ilk yazımı edit yapıp kuralları koyucam,hepimzn isimlerini ve başlangç kilolarnı yazıcam.
o halde pilatesle kardiyonun zamanını tam tersine çevirmeliyim, yaz yaz ya bilgilenelim...
plates değil fıtness yapmak istıyorum sabahları...
aman yarabbi olmaz mıyım, dolapta bekliyo etekler elbiseler kotlar... ah ah eskiden ne güzeldi yerdim ama almazdım bile... ne çabuk yaşlandım ben yawww... nese bi insem istediğim kiloya koruyabileceğimi düşünüyorum...
bu arada ben konunun henüz yeni açılmış olduğunu bu iletin üzerine keşfettim, ben de sanıyorum ki buradakiler oooo epey deneyimli falan böle seyir evrelerinin sonundalar falan... baktım şimdi meğer herkes ben gibiymişbunu öğrenmem bana daha da gaz verdi şimdi
Topik senin, sen karar ver kaç kişi olacağına. Bence cumaları bildirelim. Hafta sonuna doğru gevşemeye imkan vermemiş oluruz:))
Benim için 36 beden zor bu yaştan sonra ben istemem ama 38 iyidir bana:)
tamm cuma bildrm günümüz :) o zman şimdilik 4mz yeterz.
38 olduktan sonra 36 hiçte zor değil cnm.zaten o zamna miden küçülmş olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?