Erva147'nin Diyet Günlüğü

Bildirimleri özelden mi yapalım peki? Buradan takip etmen zor mu olur? Mesaj hakkı olmayan var mı aramızda?

Serap / 37/68.3/ 60
Ben dukan yapıyorum.

dambıl yok malesef ama aerobic fıtness videosu buldum onu yapıyorum. fena terletiyo.

Gül / 23 / 56 / 48 (Normal diyet)

kızlar geldiğinizde herkes ilk sayfayı ilk yorumumu tekrar okusun lütfen düzenlemeler yapıldı

Ekip tamamdır :13: son gaz devam kurallar süper. Hepimiz için hayırlı olsun canım. Gitsin kilolar

Amin :) Kızzz senn verdiğin video ne öyle adamlar çok hızlı yapıyor yetişemiyorum yahu
sen nasıl yapıyon

canım bende bazı yerlerıne yetişemiyorum terim soğumasın diyede koşar gibi yapmaya devam ediyorum sonra tekrar onlara uyuyorum. ama çok etkili sucuk gibi oluyorum bitince ordaki kız şınav çekerken filan gülüyo ya iyice gaza geliyorum banamısın demiyorlar zaten 2 şınavda pes ediyorum.

He ya o kızın sesi gülüşü gerçkten gaza getiriyo Tempolu olması çok iyimiş sıkılmayz en azından bnde buna başlıyım bari yetişemediğim yerde atarım kafadan ay bakıyorumda baya bi kişi yapıyor aşagıda ve hepside aynı tempoda yapıyor. bunun içn aylarca çalışmak lazım bnce ki zaten herks incecik kalmış orda

ben artık sabahları linkini verdiğim 8 dk lık videoyu akşamlarıda aerobic fıtness ı yapacağım bakalım nasıl olacak. zaten eylül 29 da 2 haftalık izne çıkıyorum bütün gün sporrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnn

evet canım bence bizde bunu düzenli olarak yaparsak öyle olabiliriz. normalde spor yaparken hemen sıkılırdım ama gerçekten bunda hiç sıkılmıyorum. akşam olsada eve gitsem spor yapsam diyorum. adam türkçe konuşmuyo ama hızlanacağın yeri koşacağın yere falan ses tonundan anlayabiliyorsun ben çok sevdim

evet canım bence bizde bunu düzenli olarak yaparsak öyle olabiliriz. normalde spor yaparken hemen sıkılırdım ama gerçekten bunda hiç sıkılmıyorum. akşam olsada eve gitsem spor yapsam diyorum. adam türkçe konuşmuyo ama hızlanacağın yeri koşacağın yere falan ses tonundan anlayabiliyorsun ben çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…