evet canım bence bizde bunu düzenli olarak yaparsak öyle olabiliriz. normalde spor yaparken hemen sıkılırdım ama gerçekten bunda hiç sıkılmıyorum. akşam olsada eve gitsem spor yapsam diyorum. adam türkçe konuşmuyo ama hızlanacağın yeri koşacağın yere falan ses tonundan anlayabiliyorsun ben çok sevdim
evet kesinlikle cnm bgnden itibaren başlıycam bnde buna. her akşam yaparım bnde o zman :)
ya akşam ne yemek yapcağımı bilemedim bn yaa .s
canım şöyle güzel bir mercimek çorbası yap ama dukanda var mı bilmiyorumben çorba yapmayı düşünüyorum. ve taze fasulye haşlıcam hemen 2 3 kaşıklık.
dukanda salça serbestse şunu yapabilirsin güzel oluyor yada domateslede olabilir. şimdi ilk önce bir ufak tencereye yarısına kadar su koy sonra iyice kaynat 2 tane veya istediğin kadar yumurtayı içine kır sonra 3 4 dakika pişmesini bekle pişince süzgeçli kaşıkla tabağına al üzerine ister domates sosu yap istersen salçalı sos
kız sus bunların hiç biri henüz serbest değil
yarından itibaren sebze yemeğe başlıycam ben
o yumurtalı şeye biz çılbır diyoz ama yoğurt soslu yapıyoz
yumurtam btti sonuncusnu öğlen yedim. ızgara kofte yapcam ama yanında bşy yok offfff!!!
amanınn kıyamam sana ben yaaa üzülmeee canım benim. köften var ne güzel yanınada krep yap güzelce ohhhh missss gibiii
ahahha!!! krep yapcktım yumurtam yokay aç kaldım bn galiba
bn bi markete yumurta almaya gidip geliyim
rica ederim. nasıl canım sence kilo verdirirmi ?
ben artık sabahları linkini verdiğim 8 dk lık videoyu akşamlarıda aerobic fıtness ı yapacağım bakalım nasıl olacak. zaten eylül 29 da 2 haftalık izne çıkıyorum bütün gün sporrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnn
bu benim burdaki 2.günlüğüm ve inş son günlüğüm olur :)
artık gerçekten sıkıldım her sene her sene bu kilolarla ugraşmaktan. her hafta başlamaktan. bir kere yapayım tam yapayım diyorum.
ve bu sefer çok inançlıyım bırakmıycam zayıflayana kadar çekemem bn böle ömrümn sonuna kadar gencim bn daha hem :)
evettt diyete başlama tarihim :05.09.2012
başlangıç kilom : 66.6
bgünkü kilom :65.1
hedef: 56
bu kafanızı karıştrmasın. bn dukan diyeti yapıyorum :) atak evresindeyim ve bu evrede hızlı bir başlangıç oluyor bunu sabah görmş oldum tartıda. tabiki ödem atıyoruuz daha çok.birde karbnhdrat ve yag alımı olmadgı için vuct kendi yaglarını yakıyor.
işte böylee bana katılmk isteyen arkadaşlar memnunytle beklerim çnkü ne kadar çok moralimiz ve destegmz olursa o kadar hırsımz irademz oluyor.
belki ara ara foto paylaşımıda yapmayı düşünüyorum bakalm :)
arkadaşlar bgün itibari ile bu topikte kaynaşmamz açısından daha makbul olacagı için yeterli sayıya ulaştıgımızı düşünüyorum.. lakin belki istekte bulunulursa 1 kşi daha alabilirz..
bizim ismimiz "SON EKİP" olsun :) inş bu son diyet topiğimz olur ve diyet başarı öykülerine taşınıriz
KURALLAR
1. En önemli kuralımız. KENDİMİZE VE ARKADAŞLARIMIZA İNANMAK / İNANDIRMAK..asla diye birşey yoktur.Herks gbi bizde başarabilirz istedikten ve azmettikten sonra. burda kendimize ve arkadaşlarımıza çok iş düşüyor. Lütfen birbirimize destek olalım.yoksa sıkılıp bırakıyor kaçamaklar yapıyoruz.ve herşy yeniden başlıyor.benm için değil kendiniz için bu SON kez dur diyin bu işe ve bu kilo mevzusu bu topikle SON bulsun...
2.her üye hergün yorum yapmak zorundadır. özel nedenler ve istisnalar hariç.yorumlarında kendi menülerini paylaşmalı ve arkadşlarının menülerine yorum yapmalıdır... unutmayın yapılan her yorum daha da gaza getiirir moral veriri...
3. her CUMA kilo bildirim günüdür. Cuma bildiremiycek olan olursa perşembeden bildirsin.
4.eğer ki kaçamak yaptık veya yapıcak olursak imkan varsa önce buraya yazalım lütfen.. gerektirdiği şekilde ya kaçamaktan caydırıcak gaz verilsin yada o kaçamağın yerine başka alternatif sunulsun. amaç kaçamakları minumuma indrmak..
veee son olarakkk .........kaçamak yapan herkes en uygun cezaya mahkum edilir
SON EKİP :
serap : başlangıç kilosu :68.3 hedef kilosu :60 /dukan diyeti
gül : başlangıç kilosu :56 hedef kilosu :48 / normal diyet
kalporganik : başlangıç kilosu :59.6 hedef kilosu 54 / dukan diyeti
erva : başlangıç kilosu :66.6 hedef kilosu :56 / dukan diyeti
Başladık canım. Ah birde sabah erken kalkabilsem tam tersini yapıcamda uyku tatlı geliyor yaTamam işte, süper olmuş. Herkes başladı diyete di mi?
Bugünkü menümü yazayım kızlar,
Sabah:
300 ml. light süt
1 light karper peyir
yarım dukan krebi
Ara:
150 gr. light yoğurt
Öğle:
3 yumurtalı çılbır
Ara:
100 ml. light süt
Akşam:
Yağsız kıyma ile yumurta
Gece:
yeşil çay
form çay
Şimdi akşam yemeğimi yemeye gidiyorum
Görüşmek üzere
Bugünkü menümü yazayım kızlar,
Sabah:
300 ml. light süt
1 light karper peyir
yarım dukan krebi
Ara:
150 gr. light yoğurt
Öğle:
3 yumurtalı çılbır
Ara:
100 ml. light süt
Akşam:
Yağsız kıyma ile yumurta
Gece:
yeşil çay
form çay
Şimdi akşam yemeğimi yemeye gidiyorum
Görüşmek üzere
çok çok sinirliyim!! birşey yemedim çnkü yiycek birşey yok. deli olucam ya yumurta kıyma et tavuk gerçektn sıkıldım..
mutfaga grdim köfte yapıcktım olmadı bi snrle döktm çöpe tüm malzemeyi.
sonra krep yapıyım peynrle yerim dedim. yaptım peynrle bir ısırık almamla beraber (kusura bakmayın) çıkardım. onuda attım çöpe. aglıcm şimdi sinirimden yaa.
sabah: kalkar kalkmaz 1 su bardağından büyük bi bardakta limonlu ılık su
1 adet yumurta
3 tatlı kaşığı lor
1 kupa yeşil çay
öğle: 2 yemek kaşığı büyüklüğünde hindi eti(nası tanımlıyım bilemedim)
1 bardak şekersiz sade gazoz
2 tatlı kaşığı lor
ara: küçük bi kase ve yapımı yoğurt(ben hiç market yoğurdu almam, evde mis gibi yapıyoruz; maalesef light sütten olmuyo, ben de tam yağlı sütten yoğurt yedim)
1 bardak bitki çayı(kiraz sapı, mısır püskülü, karahindiba)
akşam:yarım bardak lorla ve 1 yemek kaşığı yulaf kepeğiyle,1 yumurta akı, yarım paket bile olmayan kabartma tozu,çay kaşığının ucuyla şekerli vanilin fırında yapılmış, tatlandırıcıyla tatlandırılmış kurabiye
1 bardak şekersiz gazoz
şimdi de sade hazır kahvemi içiyorum, birazdan hindi etinden atıştırma yapabilirim, naaapiim canım çatliim mi????
çok çok sinirliyim!! birşey yemedim çnkü yiycek birşey yok. deli olucam ya yumurta kıyma et tavuk gerçektn sıkıldım..
mutfaga grdim köfte yapıcktım olmadı bi snrle döktm çöpe tüm malzemeyi.
sonra krep yapıyım peynrle yerim dedim. yaptım peynrle bir ısırık almamla beraber (kusura bakmayın) çıkardım. onuda attım çöpe. aglıcm şimdi sinirimden yaa.
evetttttt kızlar bende yazıyorum
sabah;
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
yarım elma
ara öğün;
2 adet incir
öğlen
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
1 kase yoğurt
yarım elma
akşam;
1 tabak yayla çorbası
4 kaşık yoğurt
1 adet ufak dolma
1 bardak şekersiz limonata(0,81 kalori)
toplamda 2,5 litreden fazla su
saat 8,30 gibi 1 saat spor yapıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?