Erva147'nin Diyet Günlüğü

evet kesinlikle cnm bgnden itibaren başlıycam bnde buna. her akşam yaparım bnde o zman :)
ya akşam ne yemek yapcağımı bilemedim bn yaa .s

evet kesinlikle cnm bgnden itibaren başlıycam bnde buna. her akşam yaparım bnde o zman :)
ya akşam ne yemek yapcağımı bilemedim bn yaa .s

canım şöyle güzel bir mercimek çorbası yap ama dukanda var mı bilmiyorum ben çorba yapmayı düşünüyorum. ve taze fasulye haşlıcam hemen 2 3 kaşıklık.

dukanda salça serbestse şunu yapabilirsin güzel oluyor yada domateslede olabilir. şimdi ilk önce bir ufak tencereye yarısına kadar su koy sonra iyice kaynat 2 tane veya istediğin kadar yumurtayı içine kır sonra 3 4 dakika pişmesini bekle pişince süzgeçli kaşıkla tabağına al üzerine ister domates sosu yap istersen salçalı sos

kız sus bunların hiç biri henüz serbest değil
yarından itibaren sebze yemeğe başlıycam ben
o yumurtalı şeye biz çılbır diyoz ama yoğurt soslu yapıyoz
yumurtam btti sonuncusnu öğlen yedim. ızgara kofte yapcam ama yanında bşy yok offfff!!!

amanınn kıyamam sana ben yaaa üzülmeee canım benim. köften var ne güzel yanınada krep yap güzelce ohhhh missss gibiii

ahahha!!! krep yapcktım yumurtam yok ay aç kaldım bn galiba

canım alışverişe çık hem yürüyüş olur iyi gelir. yumurtanın yerini biliyorsun ya markette en uzak yerden dolan sonra yanına gelince görmemezlikten gel sonra tekrar dolan ondan sonra aaaaaaaaa sen burdamıydın de al

rica ederim. nasıl canım sence kilo verdirirmi ?

Evet canım verdirir. Bu arada kusura bakma. Elektrikler gitti, ben de o arada uyuyakalmışım

Tam tersini yap bence, sabah aerobic fitness, akşam 8 dk.

Tamam işte, süper olmuş. Herkes başladı diyete di mi?

Bugünkü menümü yazayım kızlar,

Sabah:
300 ml. light süt
1 light karper peyir
yarım dukan krebi

Ara:
150 gr. light yoğurt

Öğle:
3 yumurtalı çılbır

Ara:
100 ml. light süt

Akşam:
Yağsız kıyma ile yumurta

Gece:
yeşil çay
form çay

Şimdi akşam yemeğimi yemeye gidiyorum
Görüşmek üzere

Süpersin canım. Afiyet bal şeker olsun. Bende çıkıyorum şimdi işten eve gidim yemek yiyim spor yapim sonra gün içinde yediklerimi yazarım bende

çok çok sinirliyim!! birşey yemedim çnkü yiycek birşey yok. deli olucam ya yumurta kıyma et tavuk gerçektn sıkıldım..
mutfaga grdim köfte yapıcktım olmadı bi snrle döktm çöpe tüm malzemeyi.

sonra krep yapıyım peynrle yerim dedim. yaptım peynrle bir ısırık almamla beraber (kusura bakmayın) çıkardım. onuda attım çöpe. aglıcm şimdi sinirimden yaa.

gayet iyi menün canım hatta baya iyi. birde ben yicek bişy bulsam :2:

sabah: kalkar kalkmaz 1 su bardağından büyük bi bardakta limonlu ılık su
1 adet yumurta
3 tatlı kaşığı lor
1 kupa yeşil çay

öğle: 2 yemek kaşığı büyüklüğünde hindi eti(nası tanımlıyım bilemedim)
1 bardak şekersiz sade gazoz
2 tatlı kaşığı lor

ara: küçük bi kase ve yapımı yoğurt(ben hiç market yoğurdu almam, evde mis gibi yapıyoruz; maalesef light sütten olmuyo, ben de tam yağlı sütten yoğurt yedim)
1 bardak bitki çayı(kiraz sapı, mısır püskülü, karahindiba)

akşam:yarım bardak lorla ve 1 yemek kaşığı yulaf kepeğiyle,1 yumurta akı, yarım paket bile olmayan kabartma tozu,çay kaşığının ucuyla şekerli vanilin fırında yapılmış, tatlandırıcıyla tatlandırılmış kurabiye
1 bardak şekersiz gazoz

şimdi de sade hazır kahvemi içiyorum, birazdan hindi etinden atıştırma yapabilirim, naaapiim canım çatliim mi????

bende didim bu kız yumurta almaya gitti ama yumurta fabrikası alcak galiba

kurabiye mi kurabiye hariç menün güsel canım

evetttttt kızlar bende yazıyorum

sabah;
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
yarım elma

ara öğün;
2 adet incir

öğlen
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
1 kase yoğurt
yarım elma

akşam;
1 tabak yayla çorbası
4 kaşık yoğurt
1 adet ufak dolma
1 bardak şekersiz limonata(0,81 kalori)

toplamda 2,5 litreden fazla su
saat 8,30 gibi 1 saat spor yapıcammmm

Sakin ol, sakın saçma sapan şeyler yedim deme. Peynirli bir omlet yap ya da omlet+yoğurt ye. Son gün dayan biraz yarın sebze yiyebileceğiz. Ne yaptın haber ver.

Her şey süper, hele spor kısmına bayıldım. Şu mısır gevrekleri biraz fazla değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…