- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Bencede. Aslında istedikleri konu sahibinin gelmesi. Sakın oyuna gelipte gitmeyin oğullarıyla ne halleri varsa görsünlerSana söylüyorum oğlum sen anla gelinim olmuş
Sizden istemiyorsa garipsemeyin. Bence cokta iyi olur erkekte bi isin ucundan tutmus olur.
Bence gitsin boşverin, sizden isteyen yok nasılsa. Suyu bulandırmayın. Evde genç biri varken tuhaf tabi ama bu onların aile ilşikisi. Hem ilerde size yardım etmezse söyleyecek lafınız olsun
Bencede. Aslında istedikleri konu sahibinin gelmesi. Sakın oyuna gelipte gitmeyin oğullarıyla ne halleri varsa görsünler
Suya düşmüyor aslında.şimdi kp kızım erkeklere hizmet etmesin kafasındadır ama kız bütün gün çalışıyor ve erkekler de var ortamda bu düşüncesi de kızı çalıştığı için suya düşüyor. bilmiyorum ya ben çok gerildim bu konuya.. yahu eşim ameliyat olduğun da annesini 2 gün yalvar yakar zor durdurdum evde torunlara bakacam deyip gitti kadın
karışmayın zaten olumsuz bir durum varsa eşiniz fark eder
siz konuşursanız kötü siz olursunuz
onun ailesi sanane istediği kadar yapsın etsinailesi olunca eşim asla görmeyenlerden
Yorumunuza çok güldüm. Haklısınız vallaKendi ogullari,birakin tepe tepe kullansinlar,cücüğünü de cikarsinlaracimayin sunlara yahu. Size ilisen yoksa saliverin kucuk enisteyi gitsin hizmet etsin
onun ailesi sanane istediği kadar yapsın etsin
içindeki sorun kabullenmemekten kaynaklı
kabullen sende oda daha rahat edeceksiniz
hepimiz farklı insanlarız ailelerimiz bakış açılarımız farklıdır
annen daha bağamsız daha sağlıklıdır kendine yetebilir kv ise tam tesi olabilir
kıyas yapma farklılıkları kabul et sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?