eş-aile-hizmet

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
günaydın sevgili k.k. ve dertli üyeleri

benim bugün ki derdim kp.. bunlar yeni taşındılar ve taşınırlarken eşime elinden geldiğince git yardım et babanla annen zorlanmasın dedim.. ben ablalarından dolayı evlerine gidip gelmiyorum ama kv kp bize geliyor.

dün akşam 10 da kp aradı eşimi "yarın apartmanda ki komşular gelecekmiş gel de bir çay servisi yap" dedi. şimdi hanımlar biz sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de eve giriyoruz, o kadar yorgun oluyoruz ki doğru düzgün yemek hazırlayamıyoruz. hadi onu geçtim, eşim bana evde yardım ettiğinde kv hemen gelinlerceee oğlumu çalıştırma ben ona hiç kıyamam der..

hani düğün olsa gelen giden eksik olmasa vallaha sorun değil ama erkekli kadınlı gelen misafirlere niye benim eşim yarım saat yol gidip hizmet ediyor? benim evime kalabalık misafir gelince ben yardıma kimseyi çağırmıyorum eşim de lafta yardım edeyim der ama 1-2 bardak dışında yardımını görmedim.

bu arada evde bir genç kız var 33 yaşında. kv kp annemle yaşıt benim annem umreden geldi geleni gideni çoktu hiç birinde gel yardım et demedi.

benim çok tuhafıma gitti bu istek.. sizce ben mi abartıyorum?

Boşverinnn size ne. Eşini söylensin söylenecekse.Siz keyfinize bakın.Ama elden ayaktan düşmemiş insanların gel servis yap demesi tuhaf.

gelen misafir kalabalıksa, kadın-erkek ayrı oturuluyorsa erkek tarafına servis yapsın diye çağırmıştır kp.
kızı yapamayacak, e kendi de koca adam olmaz vs diye düşünüyordur da sizlik bir durun yok. hepsi eşinizi bağlar. uzatın ayaklarınızı dinlenin siz.

Sizden istemiyorsa garipsemeyin. Bence cokta iyi olur erkekte bi isin ucundan tutmus olur.

Normal şartlar da ben de gidip yardım etmesini garipsemem. mesela suyu gidip bi yerden dolduruyorlar eski evlerinde asansör yoktu gelip biz taşıyalım bi yerinize bişey olur kafasındaydım ama allah aşkına misafire hizmet için çağırmak nedir ya?

Bence gitsin boşverin, sizden isteyen yok nasılsa. Suyu bulandırmayın. Evde genç biri varken tuhaf tabi ama bu onların aile ilşikisi. Hem ilerde size yardım etmezse söyleyecek lafınız olsun

şimdi kp kızım erkeklere hizmet etmesin kafasındadır ama kız bütün gün çalışıyor ve erkekler de var ortamda bu düşüncesi de kızı çalıştığı için suya düşüyor. bilmiyorum ya ben çok gerildim bu konuya.. yahu eşim ameliyat olduğun da annesini 2 gün yalvar yakar zor durdurdum evde torunlara bakacam deyip gitti kadın

Bencede. Aslında istedikleri konu sahibinin gelmesi. Sakın oyuna gelipte gitmeyin oğullarıyla ne halleri varsa görsünler

asssslaa gitmem asla. 1 yıldır evlerine toplasak gittiğim 1 saattir onda da görümce kişisi ameliyat oldu da insanlık edip annemi götürdüm geçmiş olsuna. ama benim 5 gün önce babannem vefat etti onlar aynı insanlığı gösteremedi (görümceler)

Suya düşmüyor aslında.
Kadınlı erkekli ortamlarda çalışıyoruz ama bir oda dolusu adamın olduğu yerde servis yapmak rahatsız edici.

ailesi olunca eşim asla görmeyenlerden
onun ailesi sanane istediği kadar yapsın etsin
içindeki sorun kabullenmemekten kaynaklı
kabullen sende oda daha rahat edeceksiniz
hepimiz farklı insanlarız ailelerimiz bakış açılarımız farklıdır
annen daha bağamsız daha sağlıklıdır kendine yetebilir kv ise tam tesi olabilir
kıyas yapma farklılıkları kabul et sadece

Sizi karıştırmadıkları sürece karışmayın. Sürekli olan bir şey değil. Muhtemelen kalabalıkta kadın erkek ayrı oturacaklardır. Ondan çağırmıştır.
Ben olsam ayaklarımı uzatır dizimi izler keyif yaparım.

iki tarafı da çok iyi tanıdığım için kıyas yapabiliyorum. evet sorun benim kabullenemeyişim de yapılan onca haksızlığı kötülüğü hazmedemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…