- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Eşin senin aileni yok saysa ne hissedersin ?Eş ailesini nasıl kabullendiniz ya da kabullendiniz mi bunlar da artık ailem sayılır dediniz mi? Bu sabah eşimle tartıştık ben geçen akşam eve 9 à doğru geldin ondan öncesinde kayinvalideye uğradım bir şey almak için neyse kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi falan neyse eşime dedim babana söyle bi daha aynı tepkiyle karsilasirsam ben de ona karşı saygısızlık ederim o bana karışamaz falan dedim babam bile karismadi eşim de o da senin baban sayılır karışabilir dedi bende 25 yaşından sonra baba mi olurmuş sayılmaz dedim hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var siz nasıl kabulleniyorsunuz yani bu adam 25 yaşıma kadar yoktu yolda gorsem farketmem geçerdim bugün bosansam yine aynı ee bu adam hayatımın merkezinde suan hayat çok garip
25. Yaşınıza kadar hayatınızda yokmuş ama evli olduğunuz insanın babası olunca artık hayatınızda var olmuş oldu kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda kayın pederiniz geç vakit oldugu için sizin için endişe etmiş ola bilirki bu çok normal televizyonda çevremizde olayları görüyoruz eşine gelip patlaman hiç olmamış böyle devam edersen eşini kendinden sogutursun senin yaptıgın gibi eşininde senin ailene saygısı kalmazYok saymak değil ki bu ben saygısızlık etmedim ama bu tavri kisiligime saldırı olarak görüyorum ayrıca benim Ailem eşime hiç karismadi karışmaz da
Evet eşimle tartismamaliydim ama kabullenemiyorum kendisinde karisma hakkıni gormesiniBen olsam oğlunuz dert etmiyor lütfen sizde kendinizi harap etmeyin bu yüzden derdim
Saygı olmak zorunda her daim
Eşimle de bu sebepten tartışmam
Bir daha da hava kararınca kvye gitmem
Laf ederlerse aa hava karardı dışarı çıkamam derim
+1Ben olsam oğlunuz dert etmiyor lütfen sizde kendinizi harap etmeyin bu yüzden derdim
Saygı olmak zorunda her daim
Eşimle de bu sebepten tartışmam
Bir daha da hava kararınca kvye gitmem
Laf ederlerse aa hava karardı dışarı çıkamam derim
Belki adam gercekten merak etmistir ama soyleme sekli kaba ve yanlis.kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi
Eee eşinde yoktu o zaman bu yaşına kadar ama kocam diyorsun değil mi e bu koca da ağaç kovuğundan çıkmadı elbetEş ailesini nasıl kabullendiniz ya da kabullendiniz mi bunlar da artık ailem sayılır dediniz mi? Bu sabah eşimle tartıştık ben geçen akşam eve 9 à doğru geldin ondan öncesinde kayinvalideye uğradım bir şey almak için neyse kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi falan neyse eşime dedim babana söyle bi daha aynı tepkiyle karsilasirsam ben de ona karşı saygısızlık ederim o bana karışamaz falan dedim babam bile karismadi eşim de o da senin baban sayılır karışabilir dedi bende 25 yaşından sonra baba mi olurmuş sayılmaz dedim hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var siz nasıl kabulleniyorsunuz yani bu adam 25 yaşıma kadar yoktu yolda gorsem farketmem geçerdim bugün bosansam yine aynı ee bu adam hayatımın merkezinde suan hayat çok garip
Eş ailesini nasıl kabullendiniz ya da kabullendiniz mi bunlar da artık ailem sayılır dediniz mi? Bu sabah eşimle tartıştık ben geçen akşam eve 9 à doğru geldin ondan öncesinde kayinvalideye uğradım bir şey almak için neyse kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi falan neyse eşime dedim babana söyle bi daha aynı tepkiyle karsilasirsam ben de ona karşı saygısızlık ederim o bana karışamaz falan dedim babam bile karismadi eşim de o da senin baban sayılır karışabilir dedi bende 25 yaşından sonra baba mi olurmuş sayılmaz dedim hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var siz nasıl kabulleniyorsunuz yani bu adam 25 yaşıma kadar yoktu yolda gorsem farketmem geçerdim bugün bosansam yine aynı ee bu adam hayatımın merkezinde suan hayat çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?