Eş ailesi ailemiz midir?

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Eş ailesini nasıl kabullendiniz ya da kabullendiniz mi bunlar da artık ailem sayılır dediniz mi? Bu sabah eşimle tartıştık ben geçen akşam eve 9 à doğru geldin ondan öncesinde kayinvalideye uğradım bir şey almak için neyse kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi falan neyse eşime dedim babana söyle bi daha aynı tepkiyle karsilasirsam ben de ona karşı saygısızlık ederim o bana karışamaz falan dedim babam bile karismadi eşim de o da senin baban sayılır karışabilir dedi bende 25 yaşından sonra baba mi olurmuş sayılmaz dedim hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var siz nasıl kabulleniyorsunuz yani bu adam 25 yaşıma kadar yoktu yolda gorsem farketmem geçerdim bugün bosansam yine aynı ee bu adam hayatımın merkezinde suan hayat çok garip

Eşin senin aileni yok saysa ne hissedersin ?

Ben olsam oğlunuz dert etmiyor lütfen sizde kendinizi harap etmeyin bu yüzden derdim
Saygı olmak zorunda her daim
Eşimle de bu sebepten tartışmam
Bir daha da hava kararınca kvye gitmem
Laf ederlerse aa hava karardı dışarı çıkamam derim

Yok saymak değil ki bu ben saygısızlık etmedim ama bu tavri kisiligime saldırı olarak görüyorum ayrıca benim Ailem eşime hiç karismadi karışmaz da
25. Yaşınıza kadar hayatınızda yokmuş ama evli olduğunuz insanın babası olunca artık hayatınızda var olmuş oldu kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda kayın pederiniz geç vakit oldugu için sizin için endişe etmiş ola bilirki bu çok normal televizyonda çevremizde olayları görüyoruz eşine gelip patlaman hiç olmamış böyle devam edersen eşini kendinden sogutursun senin yaptıgın gibi eşininde senin ailene saygısı kalmaz

Evet eşimle tartismamaliydim ama kabullenemiyorum kendisinde karisma hakkıni gormesini

Kaç gr altın taksaydı karışabilirdi?
Baba yerine koyup koymamak icin kendinize bictiğiniz değer ne kadar?

Es ailesi değil, ailem de bana karisamaz.
Ama kimseye de saygısızlık ederim diye tehdit edemezsiniz. Size bir saygısızlık yapıldığını düşünüyorsanız konuşarak çözmeyi deneyin. Olmazda daha az görüşün mesafe koyun .

Ama siz de karakteri oturmuş biri değilsiniz..
Kişilerin davranışlarına göre sekil alıyorsunuz.
Önce bunları bir cozun

Taki ne alaka? Adam 20bin liralik taki taksa, baba olarak sayacakmiydin?
Yani hakliyken bu kadar haksiz argümanlar sunma derim.

Ve esimin ailesi ile beraber bir aileyiz. Benim kizimin babaannesi ve dedesi onlar. Ancak onlar benim annem babam degil. Benim hayatima karisma hakkina hiç sahip degiller. Ki benim annem babam bile bu yasta zor karisirlar. Bir bireyim ve istedigim gibi davranirim.

M e g g e çok katiliyorum. Kendi sorunlarini kendin çözeceksin. Vurdum gol cümleler ile. Ve fazla takmayacaksin. Söyleceklerini söyle ve kenara çekil. Neticede halen istedigin gibi aksamlari gezebilirsin. O laflari sinir bozucu tabiki o ayri.

Bunun aile olmakla bi ilgisi yok kimse 25 yaşında, hayatını eline almış bi yetişkin bireye hesap sormamali, bu babanız için de geçerli "babanız sayılan" insanlar için de. Eşiniz bidaha böyle bişey söylerse benim öz babam karışmadi babam sayılan adam da karışamaz dersiniz. Kimsenin size hesap sormaya hakkı yok

Eşimin ailesi benimde ailem artık çünkü alıştık birbirimize ve seviyorum onları.
Gece o saatte geç oldu diye Endişe duymuş olabilirler.
Bence garip bir Tartışma konusu olmuş.
Büyütmeyin derim.

Eğer bir aile olmak veya aile gibi olmak niyetindeyseniz hayatınızdan ‘babana söyle’ ‘annene söyle’ gibi kalıpları çıkartmanız lazım. Yetişkin insansınız rahatız olduğunuz bir durumu aracı kullanmadan kendiniz söyleyebilirsiniz. Takı muhabbetine girdiğinize göre 100 bin lira takı taksa istediği gibi karışabilir mi? Bence siz söylenen lafa değil söyleyen kayınpedere bozulmuşsunuz

Esimin ailesini ailemden sayarım. Hepsini ayrı derece mi severim. Yok. Ama bu kendi ailem için de geçerli. Bir kere Türkiyedeydik bir düğün için. Ben eşimden bir kac gün sonra dönecektim aslında. Ama plan değiştirip ayni anda döndük. Kayinpederim "daha münasip oldu beraber dönmeleri" felan demis. Onlarin görüşünde çünkü eşler beraber gider, beraber döner. Aslinda beraber döneceğim kişi ablamdi, yani kendi ailem. Sahsen hiç takmadım. Onların görüşü bu olabilir, dile getirebilir. Ama bu benim uymak zorunda olduğum anlamına gelmiyor. Ben kendi ailemin dediğini hep yapmıyorum ki. :)

Aile oluyorsun onlar kim ki tavrı çirkin. Her şey mal mülk değil. Parayla mı baba sayacaktınız, size akşam 7'de evde ol diyebilecekti ? Bu nasıl mantık ?

Başka konuda haklısınız. Bence o an tepki vermeliydiniz. 25 yaşındayım eve gidip geleceğim saati bilirim deseniz daha doğru olurdu. Bu saygısızlık da değil. Eşinize taşımayın boş yere.

Eee eşinde yoktu o zaman bu yaşına kadar ama kocam diyorsun değil mi e bu koca da ağaç kovuğundan çıkmadı elbet eşin olunca herşeyiniz ortaktır anneler kardeşler ikinizde kime ne diye hitap ediyorsanız aynıdır.

Tam ciddi cevap vericem profil resmini görüyorum gülme geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…