- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Aslında söyle demek istedim o bana hesap sorarak saygısını bozdu hem de üslubu da hoş değildi hani öyle endişelenmis meraklanmis falan tarzında değil bundan sonra ben de aynı şekilde davranırim saygısıza saygısızca demek istedimKimsenin yetişkin bir birey olarak sizin kararlarınıza karışma hakkı olamaz ama bunun karşılığı saygısızlık yapmak değildir. Derdinizi saygı sınırları çerçevesinde de anlatabilirsiniz gayet. Saygısızlık yaparım diye tehdit etmek hoş olmamış
Derdimi ben yanlış anlattım sanırım en başından benim zihniyetim bu değil yüz göz olmak istemedikce kendinde bu hakkı görmesi sinirimi bozan.Bakış açınız yanlış bir kere sizin.
Derdiniz altın mı, yoksa nerede olduğunuzu sorgulayan eş ailesi mi?
Bu söylediğinize bakarsam parayı veren düdüğü çalar bakış açısına sahip olduğunuzu düşünürüm ben.
Eşimin ailesi benim de ailemdir, benim ailem de eşimin ailesidir. Takıyla filan olmaz ama ailelik, aile olmak bu demek değildir.
Bu saatte neredesin, dışarıda ne işin var diye de kendi ailemden dahi kimse soramaz bana. 25 yaşında kadınım, kimseye hesap vermem nereye gittiğimi. Haber veririm sadece birşey olursa beni nerede bulacaklarını bilsinler diye.
Derdimi ben yanlış anlattım sanırım en başından benim zihniyetim bu değil yüz göz olmak istemedikce kendinde bu hakkı görmesi sinirimi bozan.
Evet tam olarak istediğim bu mesafeyi korumak bu zamana kadar korudum da ancak bu sene onların bulunduğu şehre taşınmamiz gerekti is icin işte bu sınırları kaldırdı sanırım onun gözünde yoksa ben onun ne kadar hadsiz bir insan olduğunu anlamıştım coktan hadsiz konuşmalarından dolayı arayıp sormuyordum bile.O zaman direkt olarak yüzlerine söyleyin rahatsızlığınızı. Çizgilerinizi en baştan çizmezseniz sınırı aşarlar her şekilde.
25 yasinda insana kimin bu saatte disarda ne isin var, gunduzler cuvala mi girmis demeye hakki olur? Bunun saygiyla saygisizlikla ne ilgisi var? Endiselenen insan bunu adam gibi ifade eder, kizim gec oldu daha erken gelseydin keske der. Esine tabiki de bunu soyleyecek bunu. Sapla samanin ayrilmasi lazim, evlenildi diye kimsenin kimseye karisma, laf etme hakki yok. Sadece kibarca edisesini ifade edebilir.25. Yaşınıza kadar hayatınızda yokmuş ama evli olduğunuz insanın babası olunca artık hayatınızda var olmuş oldu kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygı duymak zorunda kayın pederiniz geç vakit oldugu için sizin için endişe etmiş ola bilirki bu çok normal televizyonda çevremizde olayları görüyoruz eşine gelip patlaman hiç olmamış böyle devam edersen eşini kendinden sogutursun senin yaptıgın gibi eşininde senin ailene saygısı kalmaz
Evet tam olarak istediğim bu mesafeyi korumak bu zamana kadar korudum da ancak bu sene onların bulunduğu şehre taşınmamiz gerekti is icin işte bu sınırları kaldırdı sanırım onun gözünde yoksa ben onun ne kadar hadsiz bir insan olduğunu anlamıştım coktan hadsiz konuşmalarından dolayı arayıp sormuyordum bile.
Yüz göz olmak istemedim eşime de sen hallet beni yüz göz etme demek için konuştum o da ben söyleyemem babama deyince gerildi o zaman ben söylerim dedim aynen benim babam sayılmaz ona baba demeyi kendi babama hakaret sayarimAltin takinca mi baba sayilacak? Keske sapla samani karistirmasak
Size hesap sormaya elbette hakki yok ama guzelce bir cevap verip onunu alabilirdiniz. Eve gelip esle kavga cikarmak da yanlis olmus. Yetiskin kocaman kadinsiniz,o da esinizin babasi,sizin degil. Bu durumun aile olarak benimsemekle alakasi oldugunu dusunmuyorum
Eş ailesini nasıl kabullendiniz ya da kabullendiniz mi bunlar da artık ailem sayılır dediniz mi? Bu sabah eşimle tartıştık ben geçen akşam eve 9 à doğru geldin ondan öncesinde kayinvalideye uğradım bir şey almak için neyse kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi falan neyse eşime dedim babana söyle bi daha aynı tepkiyle karsilasirsam ben de ona karşı saygısızlık ederim o bana karışamaz falan dedim babam bile karismadi eşim de o da senin baban sayılır karışabilir dedi bende 25 yaşından sonra baba mi olurmuş sayılmaz dedim hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var siz nasıl kabulleniyorsunuz yani bu adam 25 yaşıma kadar yoktu yolda gorsem farketmem geçerdim bugün bosansam yine aynı ee bu adam hayatımın merkezinde suan hayat çok garip
Takı taksa da takmasa da karışamaz. Yine yanlış mantık.Yahu takı umrumda değil ben düğün zamanı yüz göz olmadım evimin maddiyatinda o mesafeyi korudum samimi olmadım bunu demek istiyorum
Ya iste demeyin baba daYüz göz olmak istemedim eşime de sen hallet beni yüz göz etme demek için konuştum o da ben söyleyemem babama deyince gerildi o zaman ben söylerim dedim aynen benim babam sayılmaz ona baba demeyi kendi babama hakaret sayarim
Mesele altın falan değil hatta ben sırf bu yüzden sesimi
O sadece bir örnekti para mal vermesine zaten benim durumum iyi ama karışmasınlar da o samimiyeti koymadım ben aramızda düğün zamanı yüz göz olmadım bunu demek istiyorum suan 30 yasindayim
Eşiniz size karışmıyorsa başkalarının size karışmasını problem etmeyin bence. En azından sırf bu yüzden eşinizle aranızı bozmeyın. Çünkü adamın 60 yaşında ki babasını değiştirme ihtimali yok maalesef. Böyle göze göz dişe diş olarak da sorunu bir çözüme kavuşturamazsınızAslında söyle demek istedim o bana hesap sorarak saygısını bozdu hem de üslubu da hoş değildi hani öyle endişelenmis meraklanmis falan tarzında değil bundan sonra ben de aynı şekilde davranırim saygısıza saygısızca demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?