- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Öfff ben de ya.Nasıl sesleniyorsun ya. İçimden zerre demek gelmiyor ama mecbur diyorum. Seslenmek zorunda olduğumda.
Ya aslinda bunu cok onemsiyorlar melek.Bu ara sık sık gorusmiyoruz zaten yaklaşık 6 ayda 3-4 kere falan gördüm hosgeldin hoşbulduk deyip geçiyorum anne baba demedim hiç
Zaten samimiyet sıfır sohbete de gerek yok
Ama hiç demediyseniz daha kolay olur Ayşe teyze Ayşe abla diyebilirsin mesela
Benim eşim en başta n beri bana istersen deme digordu
Ben kaynanamın isteği üzerine diyordum ama artık demeyeceğim kesin kararlıyım
Ben de rahatça söylüyordum hatta ağzından kaçıyor bazen yine söylüyorum ama söylememek için sartladim artık kendimi haketmiyorlar!Ya aslinda bunu cok onemsiyorlar melek.
Soylenebiliyorda alisinca.Ben zorlanmadan demistim.
Hatta oyle baba diyordum ki tanimayanlar kizin galiba diyorlardi kayinpederime.
İyiydi adamcagiz,ben de biraz nasil diyeyim bastan kredi veririm insanlara.
Sonrasi onlara kalmış.
Simdiyse kayinvalideme şiiiist bile diyesim yok.
Ama görünce empati mi yapiyorum ne halt yiyorsam sanirsin beni el üstünde tutmuş,oyle iyi davraniyorum,icimden geliyor,niye niye
Alışkanlık olmuş artık. Ben toplu ortamlarbir şey anlatırken kayınanam dediğimde bozuluyor napayım kaynanasın işte.Öfff ben de ya.
Hoş desekte ici boş ama onu bile haketmedigi çok.
Ben de azaltayim dedikce körolmayasica çenem,anne dedikce agzimdan bidaha "anne" cikiyor
Ne biçim biseyim anlamadım
Oyle,kimse uveylik yapip özlük beklemesin.Alışkanlık olmuş artık. Ben toplu ortamlarbir şey anlatırken kayınanam dediğimde bozuluyor napayım kaynanasın işte.
Oooo handan tekinoglu
Eş ailesini nasıl kabullendiniz ya da kabullendiniz mi bunlar da artık ailem sayılır dediniz mi? Bu sabah eşimle tartıştık ben geçen akşam eve 9 à doğru geldin ondan öncesinde kayinvalideye uğradım bir şey almak için neyse kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi falan neyse eşime dedim babana söyle bi daha aynı tepkiyle karsilasirsam ben de ona karşı saygısızlık ederim o bana karışamaz falan dedim babam bile karismadi eşim de o da senin baban sayılır karışabilir dedi bende 25 yaşından sonra baba mi olurmuş sayılmaz dedim hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var siz nasıl kabulleniyorsunuz yani bu adam 25 yaşıma kadar yoktu yolda gorsem farketmem geçerdim bugün bosansam yine aynı ee bu adam hayatımın merkezinde suan hayat çok garip
Ben açıkçası kendi ailem gibi görmüyorum.Kendi ailem laf söylese güler geçerim ama karşı tarafı kafaya takarım.Çünkü yeni tanıyoruz dediğiniz gibi 25 yıl sonra olmaz iş.Örneğin benim annem eşime bişey desin eşim tatlı tatlı lafını söylerEş ailesini nasıl kabullendiniz ya da kabullendiniz mi bunlar da artık ailem sayılır dediniz mi? Bu sabah eşimle tartıştık ben geçen akşam eve 9 à doğru geldin ondan öncesinde kayinvalideye uğradım bir şey almak için neyse kayınpederi başladı bu saatte dışarıda ne işin var da bilmem ne işim var dedim gündüzleri çuvala mi girdi falan neyse eşime dedim babana söyle bi daha aynı tepkiyle karsilasirsam ben de ona karşı saygısızlık ederim o bana karışamaz falan dedim babam bile karismadi eşim de o da senin baban sayılır karışabilir dedi bende 25 yaşından sonra baba mi olurmuş sayılmaz dedim hem düğün yaparken takı yaparken Vs baba ortada yok karışmaya gelince var siz nasıl kabulleniyorsunuz yani bu adam 25 yaşıma kadar yoktu yolda gorsem farketmem geçerdim bugün bosansam yine aynı ee bu adam hayatımın merkezinde suan hayat çok garip
Evet buyrunuz benimOooo handan tekinoglu
Evet ben de hep bu cümleyi tekrarlıyorum hem kendi içimde hem de bazen eşime bana karışmaya hakkı yok ki. Ne emeği var ustumde ailem olsa onlara bile kızarim belki karışmayin diye ama ailem derim bu yasa kadar emek verdiler Vs yine bir nebze ılımlı yaklasabilirim ama böyle Piyangodan çıkar gibi 25 yaşından sonra baba olmaz ben olduramiyorum yargılayacak baba lazım değil bu yaştan sonra. Ben bu yaşıma kadar yeri geldi kendim düştüm ve kendim kalktım bundan önce başımın çaresine nasıl baktiysam bundan sonra da bakarımCevabınızı vermişsiniz. Size karışmaya hakkı yok. Hem de böyle saçma sapan bir tavırla.
Valla ailesine bağlı. Mesela bizimkiler çok saygılıdır. Bana kimi zaman kendi ailemden bile iyi davrandıkları için onları kabullenmekte pek zorlanmadım.
Aynen birden hayatımın ortasında nasıl da oluverdi bu adam diyorum bazen belki onu yeterince tanımış olsaydım evliliği tekrar gözden geçirirdim nisanliyken bir defa karanlıkta gelmiştim bunlara yükseklisans dersinden sonra neyse bu karanlıkta gelince olmaz olsun böyle okul falan demişti ben şok oldum tabi bu saatte çıktım napabilirim falan dedim eşime söyledim o kızdı babasına sonra ama evlendikten sonra da o da senin büyüğün isterse karisabilire döndü olayNerden ailemiz oluyor ya es ailesi benim icin el. Kafam cok uyuyorsa cok sevdiysem severim ve esimi buyuttukleri icin minnet duyarim saygi gosteririm, o kadar. Bana o yasima kadar fayfasi olmayan insani ve evlendikten sonra da zarari dokunan insani ben niye kalkip ailem sayayim. 25imden sonra kalkcak babam olcak azarlicak falan. İnsan bazen kendi babasini cekemiyor :)
Cok sacma seyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?