- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Ben gorusmuyorum huzurluyuz cok sukur masallahMerhaba kk kadınları benim derdim şuan bu. Eşimin ailesi ile hiç uyuşamıyorum aile yapılarımız aşırı farklı ve artık görüşmek istemiyorum. Bunu eşime ve ailesine nasıl anlatmalıyım? Aynı yerde yaşamıyoruz ama annesi beni sürekli telefonla arıyor bense artık arasın da istemiyorum.
Sormayın hamileyim kalkıp oturamıyorum bile bugün oturuyorumm gelince diye laf soktuAh kayınpederler kaynanaları gectı
Sormayın hamileyim kalkıp oturamıyorum bile bugün oturuyorumm gelince diye laf soktu
Hahahha işin kötüsü ben kv denin kp re işlediği lafları duyuyorum hepBizimkide benım memlekete takmıs ordan adam cıkmazmıs. Kaynanam olmayımca kedı de kaynanam olunca agzı durmuyor.
Kardesim içinden gecenleri ne eksik ne fazla ayne yazmisinMerhaba kk kadınları benim derdim şuan bu. Eşimin ailesi ile hiç uyuşamıyorum aile yapılarımız aşırı farklı ve artık görüşmek istemiyorum. Bunu eşime ve ailesine nasıl anlatmalıyım? Aynı yerde yaşamıyoruz ama annesi beni sürekli telefonla arıyor bense artık arasın da istemiyorum.
ya sadece laf soksalar keşke çok değişik bir pisikolojideler ve ben çok erkileniyorum kızım da öyle.
Bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum.. Mesafe en fazla yapabileceğiniz, bayramdan bayrama.. Ben de kv de dahi yok ben de istemiyorum ama eşimle aram bozuluyor neyse ki karşının çok ısrarı yok bu konuda elbet eşim de anlar diye umuyorum.Merhaba kk kadınları benim derdim şuan bu. Eşimin ailesi ile hiç uyuşamıyorum aile yapılarımız aşırı farklı ve artık görüşmek istemiyorum. Bunu eşime ve ailesine nasıl anlatmalıyım? Aynı yerde yaşamıyoruz ama annesi beni sürekli telefonla arıyor bense artık arasın da istemiyorum.
Bende kaynanami sevmiyorum çünkü agzi asiri derece bozuk. Her konustugunda küfür cikar ağzından. Kimse durduk yere görmek istemiyorum demez kolay kolay . Bir gun bizde kayinvalide olacağız diye kayinvalidelerimizin pis hareketlerine katlanmak zorunda degiliz.Kaynana oldugunuz vakit gelininizde size hic tahamul edemiyecektir..
Ben bu mesaji durduk yere kaynanasini tahamul edemeyene yazdim.. sana gelince isin zor.. sonucta esinin annesi tamamen hayattan cikartamazsin tabi sevmek zorunda degilsin..Bende kaynanami sevmiyorum çünkü agzi asiri derece bozuk. Her konustugunda küfür cikar ağzından. Kimse durduk yere görmek istemiyorum demez kolay kolay . Bir gun bizde kayinvalide olacağız diye kayinvalidelerimizin pis hareketlerine katlanmak zorunda degiliz.
Vallah seytan bile olsa esinin annesi onu yok etme gibi gucumuz yok.. bana dokunmaya yilan bin yasasin deyip idare etmek lazim..Her zaman görmüyosanız birbirinizi arada idare edin olmaz mı.sonuçta esinizin ailesi onlar da.tamamen ilişkinin kesilmesini doğru bulmuyorum ben.mecbur kalınan durumlar hariç
Keşke göreşmek istememe sebeplerini yazsaydınız...Merhaba kk kadınları benim derdim şuan bu. Eşimin ailesi ile hiç uyuşamıyorum aile yapılarımız aşırı farklı ve artık görüşmek istemiyorum. Bunu eşime ve ailesine nasıl anlatmalıyım? Aynı yerde yaşamıyoruz ama annesi beni sürekli telefonla arıyor bense artık arasın da istemiyorum.
Vallah seytan bile olsa esinin annesi onu yok etme gibi gucumuz yok.. bana dokunmaya yilan bin yasasin deyip idare etmek lazim..
Ayni fikirdeyim.. tabi ne yaptiginada bagli.. busuru tip kaynana varanne baba olarak düşünüyorum ben sadece.tahammül için tek sebebim bu.kötü olacaklarsa ben sebep olmiim yazık.ay anne olmadığım için mi bu düşüncem bilmiyorum vicdanım rahat etmez ne kadar kötülük görsem de iletişimin tamamen kesilmesine.
Kendleri sebep oluyorsa sıkıntı yok.:)benim tarafımdan iletişim kesilmesi çok çok zor.mesafe koyarım ama görüşmemezlik olmaz.onlar bitirsin bitirecekse,vicdan azabın da kendileri ceksinAyni fikirdeyim.. tabi ne yaptiginada bagli.. busuru tip kaynana var
Aynen malesef cikarip kurtulamiyoruz.Ben bu mesaji durduk yere kaynanasini tahamul edemeyene yazdim.. sana gelince isin zor.. sonucta esinin annesi tamamen hayattan cikartamazsin tabi sevmek zorunda degilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?