Eş ailesi ile görüşmek istememek

Ben gorusmuyorum huzurluyuz cok sukur masallah

ortada gozle gorulur bir durum yoksa neden gorusmuyorusunuz?bizim aramizda nice sorunlar gecti.bir ara gorusmedim fakat olmuyor.bende huzursuz oluyorum acikcasi.bana zarar vermedikleri zaman gorusuyorum ama fazla samimi olmuyorum onlarda farkindalar.sonucta esimin ailesi yarin bir gun dogumda olumde illaki karsilasmak durumunda kaliriz.keske benimkilerde uzakta olsalar.daha kolay olurdu hersey

Uyuşmazlık diyorsunuz ama ne olduğunu belirtmemişsiniz. Bunları evlenmeden önce bilmiyor muydunuz sonradan mı ortaya çıktı?
Çok fazla sorun yoksa seyrek de olsa görüşün. Bakın kv arıyormuş ne kaybedersiniz siz de arada arayın gönüllerini alın.
Eşinizi ailesinden, çocuğunuzu babaanne ve dedesinden koparmak size olumlu dönüş yapmaz.
Siz de ilerde kv olacaksınız.
Düşünsenize evladınızı damadınız veya gelininiz sizden uzaklaştırmak için çareler arıyor.

Bizimkide benım memlekete takmıs ordan adam cıkmazmıs. Kaynanam olmayımca kedı de kaynanam olunca agzı durmuyor.
Hahahha işin kötüsü ben kv denin kp re işlediği lafları duyuyorum hep oturuyosun iş yapmıyosun haftada bir geliyosunuz . Birliğe oturalım ayrı ev ayrı kira fatura ödemeyin delimisiniz vs

Kardesim içinden gecenleri ne eksik ne fazla ayne yazmisin

ya sadece laf soksalar keşke çok değişik bir pisikolojideler ve ben çok erkileniyorum kızım da öyle.

Ne konuşuluyor da etkileniyorsunuz

Kızınıza ne diyor da psikolojisi etkileniyor

Çok mu alıngan çok mu kırılgansanız

Kv bu her şey der oğlum aç da der üstü başı kirli de der verir cevabını dönersin arkanı

Bunun pek mümkün olduğunu sanmıyorum.. Mesafe en fazla yapabileceğiniz, bayramdan bayrama.. Ben de kv de dahi yok ben de istemiyorum ama eşimle aram bozuluyor neyse ki karşının çok ısrarı yok bu konuda elbet eşim de anlar diye umuyorum.

Kaynana oldugunuz vakit gelininizde size hic tahamul edemiyecektir..
Bende kaynanami sevmiyorum çünkü agzi asiri derece bozuk. Her konustugunda küfür cikar ağzından. Kimse durduk yere görmek istemiyorum demez kolay kolay . Bir gun bizde kayinvalide olacağız diye kayinvalidelerimizin pis hareketlerine katlanmak zorunda degiliz.

Ben bu mesaji durduk yere kaynanasini tahamul edemeyene yazdim.. sana gelince isin zor.. sonucta esinin annesi tamamen hayattan cikartamazsin tabi sevmek zorunda degilsin..

Her zaman görmüyosanız birbirinizi arada idare edin olmaz mı.sonuçta esinizin ailesi onlar da.tamamen ilişkinin kesilmesini doğru bulmuyorum ben.mecbur kalınan durumlar hariç
Vallah seytan bile olsa esinin annesi onu yok etme gibi gucumuz yok.. bana dokunmaya yilan bin yasasin deyip idare etmek lazim..

Keşke göreşmek istememe sebeplerini yazsaydınız...

Bende görüşmüyorum ama eşim illa görüşeceksin dese eşimden de vazgeçerim, nedenlerim o derece haklı..

Vallah seytan bile olsa esinin annesi onu yok etme gibi gucumuz yok.. bana dokunmaya yilan bin yasasin deyip idare etmek lazim..
anne baba olarak düşünüyorum ben sadece.tahammül için tek sebebim bu.kötü olacaklarsa ben sebep olmiim yazık.ay anne olmadığım için mi bu düşüncem bilmiyorum vicdanım rahat etmez ne kadar kötülük görsem de iletişimin tamamen kesilmesine.

Ayni fikirdeyim.. tabi ne yaptiginada bagli.. busuru tip kaynana var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…