- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Ne kadar rahat sivri dilinizle zehir akıtıyorsunuz. Ben kaynanam hakkında kötü bir kelime dahi kullanmadım ve evet eğer pisikolojik olarak rahatsızlık verirsem görüşmesinler benimle.Kaynana oldugunuz vakit gelininizde size hic tahamul edemiyecektir..
çok güldüm :))Ohh o son olayımızdan beri hiç bir araya gelmedık o kadar mutluyum ve huzurluyum kı keske bastan bı kıyamet kopsaymısta hıc gorusmeseymısız 5sene bıttı ancak küstük o kadar şen şakrak bi haldeyim allah konusmamak ısteyen herkese nasıp etsın
Çok basit görüşmek istemiyorum diyip görüşmeyeceksiniz.İlla bir numaralar cevirmeye ya da imara bulunmaya gerek yok. Net olun durust olun içinizden geldiği gibi davranınMerhaba kk kadınları benim derdim şuan bu. Eşimin ailesi ile hiç uyuşamıyorum aile yapılarımız aşırı farklı ve artık görüşmek istemiyorum. Bunu eşime ve ailesine nasıl anlatmalıyım? Aynı yerde yaşamıyoruz ama annesi beni sürekli telefonla arıyor bense artık arasın da istemiyorum.
Valla canım delinin teki benim kaynana. Hemde kanıtlanmış zır delilerden. Beyin cerrahisine götürdü eşim yaşadıgımız son olaydan sonra psıkıyatrı servısıne yonlendırmısler adam demıs kı esıme esınızın cıddı sekılde psıkolojık sorunları var. Hep herkese zarar verme pesınde ne zaman ne yapacagı bellı olmuyor. Bız gorusmuyoruz ve bebegım olacak az bı zaman sonra onu da goremeyecek malesef. Yanı aynı odada yalnız kalmaya korkarsın. Psıkologada benı anlatıyomus oglumu zehırledı ogluma onu yaptı falan dıye. Psıkolog esınızı mumkun mertebe uzak tutun hatta yalnız bırakmayın demıs. Hamıleyım savunmasızım. Bısey yapsa refleks olarak tepkı veremem ıyıce agırlastım oyuzden gorusmemek en ıyısı ohhh o doktorun agzına saglıkC
çok güldüm :))
Valla canım delinin teki benim kaynana. Hemde kanıtlanmış zır delilerden. Beyin cerrahisine götürdü eşim yaşadıgımız son olaydan sonra psıkıyatrı servısıne yonlendırmısler adam demıs kı esıme annenızın cıddı sekılde psıkolojık sorunları var. Hep herkese zarar verme pesınde ne zaman ne yapacagı bellı olmuyor. Bız gorusmuyoruz ve bebegım olacak az bı zaman sonra onu da goremeyecek malesef. Yanı aynı odada yalnız kalmaya korkarsın. Psıkologada benı anlatıyomus oglumu zehırledı ogluma onu yaptı falan dıye. Psıkolog esınızı mumkun mertebe uzak tutun hatta yalnız bırakmayın demıs. Hamıleyım savunmasızım. Bısey yapsa refleks olarak tepkı veremem ıyıce agırlastım oyuzden gorusmemek en ıyısı ohhh o doktorun agzına saglık
Konuyu açtıktan sonra bir tatile gittiğimiz için cevap yazamadım. Soranlar olmuş nasıl sorunlar yaşadığını, aslında hakaret tarzı şeyler yok ama çok değişik bir aileler ve ben ayak uyduramıyordum..
En son geçen hafta görümcemin yanına gittim doğumu olacaktı yardım etmek için ve orada artık iyice anladım bana iyi gelmediklerini.
Sadece bu bir haftada yaşadıklarımı anlatayım size;
Görümcem, kocası ve kızı çok hasta olmuşlar, görümcem de doğurdu doğuracak kv gitmek istemedi yardımcı olmak için ben de 1 haftalığına gidip evini düzenlemek, derin dondurucuya birşeyler koymak için gittim. Benim geleceğimi öğrenince kv de geldi. Neyse ilk günden görümcemin 3 yaşındaki kızı benim kızımı kıskanmaya başladı ama hiç normal bir kıskanma değil her saniye yanında ve yaptığı herşeye parmaklarını sallayarak "yapmıycaksın" diyor. Çekmece açsa açmıycaksın, kapıyı kapatsa kapatmıycaksın, oyuncak eline alsa almıycaksın, yatağa otursa oturmuycaksın. Resmen kızıma pisikolojik baskı yaptı daha 3 yaşında çocuk. Kızım daha 19 aylık ve inanılmaz uslu bir bebektir geceleri ağlama krizlerine başladı. Her gece gözü kapalı saatlerce ağladı ve ben dokununca aynı kuzenini ittiği gibi beni de itiyor. Ben bu durumu defalarca söyledim kuzeni uyarıyorlar ama yaptırım yok göz göre göre kızıma baskı yapıyor ben de ev işleri ile uğraşmaktan ilgilenemedim. Kimse bu duruma engel olmadı b3n kızdığım da yengesi neden kızdın diye bana geldiler.
Bu olay ben de artık uzaklaşmam gerektiği fikrini kesinleştirdi.
Daha öncesine de yüzeysel değinirsem. Eşimle 10 yıl sevgiliydik ve 3 yıldır evliyiz. Eşim üniversitede çalışarak okudu tabii benim ve ailemin yardımı ile o dönem yaşadıklarımızı bir biz biliriz. Evlenirken doğru düzgün karışmadılar birşeyimize ama her laf açıldığında benim ailemin pek yapmadığı ima ediliyor. Her evime gelişlerinde elleri boş geldikleri gibi benim ailemden gelen zeytin ve yağları istiyorlar hatta öyle ki anneme söyleyecekmişim bu yıl 2 kilo tarhana yapacakmış onlara.
Babası her fırsatta bizi eleştiriyor. Annesi yanımda her fırsatta açık olanlara giydiriyor ve ben açığım vs vs
İnanının hatırlamak istemediğimden çok yüzeysel geçtim ama artık işim şişti onlardan ve yapmacık sevgilerinden 10 yıl boyunca hepsi eşimi yapayalnız bıraktılar, mesleğini eline aldı, evlendi bir anda ailesi oluverdiler. Görmeye dahi tahammülüm kalmadı.
çok kocaman sorunlar yaşadığımdan değil ama benim için çok farklılar uyum sağlayamıyorum ve ben görüşdükçe daha sık düşüncelerini eşime geçirebiliyorlar.Düşünce yapıları kötü mü desem yoksa gelenkleri mi farklı inanın bilemiyorum tek bildiğim bize piskolojik olarak zarar verdikleri.
Konuyu açtıktan sonra bir tatile gittiğimiz için cevap yazamadım. Soranlar olmuş nasıl sorunlar yaşadığını, aslında hakaret tarzı şeyler yok ama çok değişik bir aileler ve ben ayak uyduramıyordum..
En son geçen hafta görümcemin yanına gittim doğumu olacaktı yardım etmek için ve orada artık iyice anladım bana iyi gelmediklerini.
Sadece bu bir haftada yaşadıklarımı anlatayım size;
Görümcem, kocası ve kızı çok hasta olmuşlar, görümcem de doğurdu doğuracak kv gitmek istemedi yardımcı olmak için ben de 1 haftalığına gidip evini düzenlemek, derin dondurucuya birşeyler koymak için gittim. Benim geleceğimi öğrenince kv de geldi. Neyse ilk günden görümcemin 3 yaşındaki kızı benim kızımı kıskanmaya başladı ama hiç normal bir kıskanma değil her saniye yanında ve yaptığı herşeye parmaklarını sallayarak "yapmıycaksın" diyor. Çekmece açsa açmıycaksın, kapıyı kapatsa kapatmıycaksın, oyuncak eline alsa almıycaksın, yatağa otursa oturmuycaksın. Resmen kızıma pisikolojik baskı yaptı daha 3 yaşında çocuk. Kızım daha 19 aylık ve inanılmaz uslu bir bebektir geceleri ağlama krizlerine başladı. Her gece gözü kapalı saatlerce ağladı ve ben dokununca aynı kuzenini ittiği gibi beni de itiyor. Ben bu durumu defalarca söyledim kuzeni uyarıyorlar ama yaptırım yok göz göre göre kızıma baskı yapıyor ben de ev işleri ile uğraşmaktan ilgilenemedim. Kimse bu duruma engel olmadı b3n kızdığım da yengesi neden kızdın diye bana geldiler.
Bu olay ben de artık uzaklaşmam gerektiği fikrini kesinleştirdi.
Daha öncesine de yüzeysel değinirsem. Eşimle 10 yıl sevgiliydik ve 3 yıldır evliyiz. Eşim üniversitede çalışarak okudu tabii benim ve ailemin yardımı ile o dönem yaşadıklarımızı bir biz biliriz. Evlenirken doğru düzgün karışmadılar birşeyimize ama her laf açıldığında benim ailemin pek yapmadığı ima ediliyor. Her evime gelişlerinde elleri boş geldikleri gibi benim ailemden gelen zeytin ve yağları istiyorlar hatta öyle ki anneme söyleyecekmişim bu yıl 2 kilo tarhana yapacakmış onlara.
Babası her fırsatta bizi eleştiriyor. Annesi yanımda her fırsatta açık olanlara giydiriyor ve ben açığım vs vs
İnanının hatırlamak istemediğimden çok yüzeysel geçtim ama artık işim şişti onlardan ve yapmacık sevgilerinden 10 yıl boyunca hepsi eşimi yapayalnız bıraktılar, mesleğini eline aldı, evlendi bir anda ailesi oluverdiler. Görmeye dahi tahammülüm kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?