- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ben bişey merak ediyorum eşinizin ailesine ne kadar zaman aralığıyla gidip geliyorsunuz ya da onlar size geliyorlar mı arayıp soruyorlar mı sizi veya eşinizi ya da siz onları ne kadar zaman da arıyorsunuz kendimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da
Kayınvalidem hergün arar illa ki, sesini duymadan rahat edemiyorum der. Eşimle de gün içerisinde konuşuyorlardır mutlaka, anne-oğul sonuçta. Biz her hafta sonu eşimle hem benim aileme hem eşimin ailesine uğruyoruz. Bazen kahvaltıya gidiyoruz, bazen akşam yemeği ama illa ki hafta sonları uğrarız. 14 aylık bir kızım var annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Kızım kendi annemde olduğu hafta bazen kayınvalidem arıyor, özledik müsaitseniz gelebilir miyiz sevmeye, diye. İlişkilerimiz baya baya sıkı diyebilirim.
Senin çağırmanı bekliyorlardır belkiKızlar saolun cevaplar için ben 15 aylık evliyim eşimin ailesi benim evime 1 kere bile gelmedi ben hesapladım 10 kere gitmişim kendi ailem farklı Şehirde gurbete geldim yani bir kere bile aramadılar beni hani biz mi tuhafız herkes mi ole onun için sordum
İlginçlermişYok ben çağırdım bi 5 defa falan ama gelmediler eşim de çağırdı
bence en iyisi bu şekildeKızlar saolun cevaplar için ben 15 aylık evliyim eşimin ailesi benim evime 1 kere bile gelmedi ben hesapladım 10 kere gitmişim kendi ailem farklı Şehirde gurbete geldim yani bir kere bile aramadılar beni hani biz mi tuhafız herkes mi ole onun için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?