Eş ailesi ile ilişkiler

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Ben bişey merak ediyorum eşinizin ailesine ne kadar zaman aralığıyla gidip geliyorsunuz ya da onlar size geliyorlar mı arayıp soruyorlar mı sizi veya eşinizi ya da siz onları ne kadar zaman da arıyorsunuz kendimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da

canım ben o insanları hiç rakip olarak yada yabancı olarak görmedim
hep aradım kendi isteğimle hep gittim hep yanlarında oldum onlarda beni sevmiştir ama boşanma olayı gündeme geldi ve hopp vega yuvasını dağıtmak isteyen biri oldu gözlerinde
mesafeli ol
çok yakın olunca herşeye söz sahibi sanıyorlar kendilerini

Uzaklığa ve samimiyete bağlı canım.
Benim ailem uzakta. Eşimin annesi haftada bir kere bazen iki kere akşam iş çıkışı gelir kalmaya. Bazen de görümcem gelir kalmaya. Çalıştıkları için zaten geç saatte geliyorlar ve kalıyorlar. Bazen de ben çağırırım.
İnsan bazen sıkılmıyor değil ama iyi niyetli insanlar. Sadece ben hamilelikten dolayı akşamları huysuz biri olduğumdan ayarım bozuk. Ama yanlarında yatarım uzanırım hiç sorun etmezler. Hatta genelde koltukta uyurum
Kendi istediklerini alırlar, yataklarını kurarlar. Bu konularda kesinlikle kısıtlamam. Ben de rahat ettiğimden böylesi işime geliyor tabi.

İnsana bazen birşeyler batabilir ama eşin onlara düşkünse biraz da biz hanımlar sabretmeliyiz bence

Not: muzurtilki ye takılıyorum. kendini başkaları ile kıyaslama

bununla ilgili bende konu açmıştım bence çok samimi olunmamalı ben mesafeliyim onlarda benim mesafemin farkındalar istesemde kendi ailem gibi göremiyorum böyle olması da iyi bence. kv evde elini bir şeye atsa benden izin alır arada kp garip hareketleri oluyor ama her neyden şikayet ediyosam hemen eşime söylüyorum arada tartışmalarımız oluyor bu yüzden ama içimde de tutamam. onlar her an birlikte olalım her yere beraber gidelim istiyolar hatta kv günlere gidiyor benide defalarca çağırdı sürekli dilimde bir bahanem var her ne söylese eğer istemiyosam işim var başka plan yaptım vs diye söylüyorum saygısızlık etmiyorum ama samimi ve sıcak kanlı da davranamıyorum

Kimisi sıkı fıkıdır sık görüşür, görüşmese bile telefonlaşırlar
Kimisi mesafelidir, eşinin ailesi diye gider görünür gelir nasılsınız iyi misiniz tarzında ( Ben bu kısımdanım )
Yapıyla ilgili bişey
Onlar arar sorar mı demişsin ararlar eşimi, eşimde benden selam söyler. Böyle yuvarlanıp gideriz
Görüşme sıklığı haftada 1 olur genelde bazen işimiz çıkarsa 15 güne uzar, çalıştığımız için.

Herkesin evliliği aile ilişkileri farklıdır ben kendi annem babamlarmış gibi hürmetimi sevgimi vösteririm kendi rızamla giderim onlar bana o kadar sık gelmezler ama ben her hafta giderim arada kalırım orda gönülleri hoş olsun. Ama mesafemi de korurum ilişkimiz mırç mırç değildir iki tarafta bunu böyle sağlıyo. Kendi aileme de haftada bir giderim dengeyi korumak gerek

3 haftada-4 hafta bir görüşüyoruz eşimin ailesiyle. Benim ailem uzakta olduğu için MAALESEF.. onlarla daha yakınız yani ister istemez. Aramızda 40 dkka var çünkü.. istediğim kadar bir arada bulunmak zorunda olayım veya olmayayyım,mesafeliyimdir. Mesafeden kastım şu ; Espri yaptığımda ,konuşurken,davranışlarım,hal ve hareketlerimın bir dozu vardr. Yoksa suratını beş karış yapuıp,cıt cıkartmamak değildir yani ,mesafeli olmak... öyle olduğunda da ayıp oluyor . Eşim de ailesine karşı çok sıcak değildir zaten. Aileolarak soğuk insanlar. E bende onlara göre davranıyorum. Nabza göre şerbet. Bu kadar net.

evlerimiz çok yakın ama öyle zırt pırt gelmezler htta hiç gelmezler diyebilirim. anlayışsız insan değiller çok şükür. biz haftada 1 gideriz.
öyle durduk yerde bizde onlarda aramaz. söylencek bişey varsa öyle

Kayınvalidem hergün arar illa ki, sesini duymadan rahat edemiyorum der. Eşimle de gün içerisinde konuşuyorlardır mutlaka, anne-oğul sonuçta. Biz her hafta sonu eşimle hem benim aileme hem eşimin ailesine uğruyoruz. Bazen kahvaltıya gidiyoruz, bazen akşam yemeği ama illa ki hafta sonları uğrarız. 14 aylık bir kızım var annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Kızım kendi annemde olduğu hafta bazen kayınvalidem arıyor, özledik müsaitseniz gelebilir miyiz sevmeye, diye. İlişkilerimiz baya baya sıkı diyebilirim.

Her işte ortayı tutturmak iyidir ne çok içiçe olacaksın ne de hepten kopacaksın.Kimsenin işine karışmasına izin vermeyeceksin.Birçok kez sinirlenip görüşmeme kararı alsamda çocuklarımdan(akraba ilişkileri çocukların gelişimi açısından önemli diye düşünüyorum özellikle babaanne dede vs)dolayı yine gidip geldim.Aynı şehirde olmamıza rağmen ayda 1 2 kez görüşüyoruz Bu kadarı yeterli

Ne özendim size..keske benim de böyle bir hayatim olsa

Kızlar saolun cevaplar için ben 15 aylık evliyim eşimin ailesi benim evime 1 kere bile gelmedi ben hesapladım 10 kere gitmişim kendi ailem farklı Şehirde gurbete geldim yani bir kere bile aramadılar beni hani biz mi tuhafız herkes mi ole onun için sordum

Senin çağırmanı bekliyorlardır belki
Ben ilk ay hem kendi ailemi hem eşimin ailesini yemeğe davet etmiştim

Bende çok geliyolar da bıktın sandım konuyu okurken

Yok ben çağırdım bi 5 defa falan ama gelmediler eşim de çağırdı
İlginçlermiş
Boşver sen çağırmışsın
Bazı insanlar var nadir rastlanır ama evden çıkmaya üşenen hani, onlardan sanırım
E sizde gittiğiniz için zaten gördük diyorlardır belki ama en azından bi kez gelseler iyiymiş

bence en iyisi bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…