- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.330
- 498
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Diger sorunlarini anlarimda bebeginiz olmadigi icin cok hassas davraniyorsunuz.bebek konusunda haksiz buldum.gorumcenin kayinvalide ile kanka olmalari size sorun olmamali.torunu cok sevmeleri kadar normal bi durum yok.sizde sevin..esinizin yegeni sonucta.esinize benzemetilmesine bile icerlenmissiniz..5 yillik evliyim ilk gunler hergun cat kapi saat sabahin 9.da aksamin 9.da gelirlerdi kv kp,isigimiz kapali olunca ertesi gunun sorarlardi yoktunuz diye,misafir gelirdi sikiysa cikma,halan geldi niye gelmediniz, teyzen geldi niye gelnediniz firca atmalar,annem gelirdi niye bizi cagirmadi gelin diye esime sikayetler basladi..
Balkondan bagirmalar,duymayinca duvari yumruklamalar falan ilk seneler bole gecti,sonra cocugumuz olmadi esimden kaynakli ameliyatlar sikintilar derken ben iyice icime kapandim,gorumcem evlendi cocugu oldu hmn kv tapiyo cocuga,her cikmada onu anlatmalar,aldigi hediyeleri gostermeler,surekli kocama benzedigini ifade etmeler,gorumcemin kv siyle kanki olmalar falan uzaklastim iyice..
Sonra tup bebekle hamile kaldim 6.aylik erken dogumla kaybettim ikizkerimi 4 ay oldu,suan tamamiyle baglarimi koparttim alt ust oturdugumuz halde hic cikmiyorum onlarda gelemiyorlar..
Hergun dedikodumu yapip esimi dolduruyolar oda artik cikmiyor,bakalim ne olucak sonumuz
Haftada iki pazar günü dahil her zaman da görüşüŕüz telefonda bazen iki üç güne bir siz ??Ben bişey merak ediyorum eşinizin ailesine ne kadar zaman aralığıyla gidip geliyorsunuz ya da onlar size geliyorlar mı arayıp soruyorlar mı sizi veya eşinizi ya da siz onları ne kadar zaman da arıyorsunuz kendimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da
Eşimin ailesi kendi aileme çok benziyor..Eşimin ailesini seviyorum.1 saatlik uzaklıktayız gerekli olduğu zamanlar gidiyoruz..Bazen işimiz oluyor 2-3 gün kalıyoruz bazense bir kaç ay görüşmüyoruzBen bişey merak ediyorum eşinizin ailesine ne kadar zaman aralığıyla gidip geliyorsunuz ya da onlar size geliyorlar mı arayıp soruyorlar mı sizi veya eşinizi ya da siz onları ne kadar zaman da arıyorsunuz kendimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da
Tam da aradığım konu:) 5 aylık evliyiz ve her zor ordayiz artık gitmek istemiyorum zor günü tartıştık ve gitmedik.esim cts leri r calisiyo tek tatil günümüzü onlarla geçirmek zorunda değiliz bence
Ay yanlış olmuş evet:) her pzrimi orda geçirmek zorunda değilim ama demi:)Zor dediğin yerler Pazar herhalde
E yaniAy yanlış olmuş evet:) her pzrimi orda geçirmek zorunda değilim ama demi:)
Ben bişey merak ediyorum eşinizin ailesine ne kadar zaman aralığıyla gidip geliyorsunuz ya da onlar size geliyorlar mı arayıp soruyorlar mı sizi veya eşinizi ya da siz onları ne kadar zaman da arıyorsunuz kendimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da
haftada yada bazen ıkı haftada bır kv deye gıderız yarım saat oturur kalkarız, onun dısında kandıl bayram yas gunu vs ozel gun ve durumlarda arasırız...Ben bişey merak ediyorum eşinizin ailesine ne kadar zaman aralığıyla gidip geliyorsunuz ya da onlar size geliyorlar mı arayıp soruyorlar mı sizi veya eşinizi ya da siz onları ne kadar zaman da arıyorsunuz kendimle bi kıyaslama yapmak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?