Eş ailesi ile ilişkiler

Ben bi doğumgünü yapacam mesela ( kızıma )
Mevlüte dönecek
Gelmeyi gitmeyi severler
O yüzden 2 güne böleceğim mecbur
Birgün ailem ve arkadaşlarım, diğer gün eşimin ailesi ve akrabaları

Ben onlara gitmiyorum , onlarda bana gelmiyo
Eşimde hergun iş çıkışı 5 dk marketlerıne uğrar . Arada kv eşimi arayıp laga luga yapar .
Okadar

Tabı benım gibi olmanı önermem ..
Benım kı böyle oldu kafam rahat ama bende ısterdım kv 'le iyi anlaşmayı ama olmadı napalım Kader kısmet.

Ben 6 aylık evliyim evlerimiz 2 aileye de yarım saatlik mesafedeler otobüslerle tabi araçla 10-15 dakika ama eşimin ailesine 2-3 hafta da bir gideriz benim ailemi 1 hafta biz gideriz 1 hafta onlar gelirler bazen daha da uzayabilir koşullara bağlı tabi ki. Eşimin ailesi annesi özellikle bazen bizim oradaki arkadaşına oturmaya gelir bize de uğrar 1 saat en fazla oturur gider normalde de ayda 1 kere ya da daha fazla zamanda gelirler bir ölçü koymadık böyle gelişti ben genelde soğuk duvarları olan bir insanım sanırım ondan dolayı böyleyiz en güzeli Telefonda da özel günler özel bir şey söyleme dışında aramayız birbirimizi eşim gün içerisinde görüşüyordur yüksek ihtimal bende annemle günde 2-3 kere görüşürüm çünkü

Pek tabii olmaya gelmez terbiyesiz derler, pek samimi olmaya gelmez saygısız derler " demiş Cenap şahabbettin. Çok samimi de olmayacaksın, arayı da açmayacaksın. Herkes haddini de sınırını da bilip koruyacak en güzeli bu bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…