- 6 Şubat 2021
- 10
- -10
- 6
- 31
- Konu Sahibi Mhndshanmmmm
-
önceden de mi probleminiz var görümcenizle. Hastaysanız siz iptal edin. Fazla büyütmüşsünüz benceBayramda eşimin amcası ve eşi bulunduğumuz şehre geldiğini söylediler bende haftasonu çalışmadığım için yemeğe davet ettim bu arada 11 haftalık hamileyim iki günden beri grip oldum ve baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum dilimin ucunda hani acaba kocam bey eşim hasta durum böyle dese daveti ertelesemi diye söylemesini bekledim ve ablası da bizimle aynı yerde eşim onu da o gün çağırdı iki çocuk ve eşi az önce ablasını aradı muhabbet arasında yarın gelicez ama diğer amcamda gelecek haberin olsun nasıl bir aileye düştüm gelecekler ama benim haberim şimdi oluyor eşime de çok kızgınım halimi o görüyor ve ablasına halimden bahsetmedi bile . Kızgınlığmi eşimden çıkardım çok öfkeliyin içim o kdr dolu ki ablası mesala gelicm size ama bana haber vermek yok sadece kardeşini arıyor ama hazırlığı ben yapiyrum çok üzgünüm çok .
Bence iptal edin ya da çaya gelsinler sadece , eşiniz durumu izah etsin..Bayramda eşimin amcası ve eşi bulunduğumuz şehre geldiğini söylediler bende haftasonu çalışmadığım için yemeğe davet ettim bu arada 11 haftalık hamileyim iki günden beri grip oldum ve baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum dilimin ucunda hani acaba kocam bey eşim hasta durum böyle dese daveti ertelesemi diye söylemesini bekledim ve ablası da bizimle aynı yerde eşim onu da o gün çağırdı iki çocuk ve eşi az önce ablasını aradı muhabbet arasında yarın gelicez ama diğer amcamda gelecek haberin olsun nasıl bir aileye düştüm gelecekler ama benim haberim şimdi oluyor eşime de çok kızgınım halimi o görüyor ve ablasına halimden bahsetmedi bile . Kızgınlığmi eşimden çıkardım çok öfkeliyin içim o kdr dolu ki ablası mesala gelicm size ama bana haber vermek yok sadece kardeşini arıyor ama hazırlığı ben yapiyrum çok üzgünüm çok .
Bayramda eşimin amcası ve eşi bulunduğumuz şehre geldiğini söylediler bende haftasonu çalışmadığım için yemeğe davet ettim bu arada 11 haftalık hamileyim iki günden beri grip oldum ve baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum dilimin ucunda hani acaba kocam bey eşim hasta durum böyle dese daveti ertelesemi diye söylemesini bekledim ve ablası da bizimle aynı yerde eşim onu da o gün çağırdı iki çocuk ve eşi az önce ablasını aradı muhabbet arasında yarın gelicez ama diğer amcamda gelecek haberin olsun nasıl bir aileye düştüm gelecekler ama benim haberim şimdi oluyor eşime de çok kızgınım halimi o görüyor ve ablasına halimden bahsetmedi bile . Kızgınlığmi eşimden çıkardım çok öfkeliyin içim o kdr dolu ki ablası mesala gelicm size ama bana haber vermek yok sadece kardeşini arıyor ama hazırlığı ben yapiyrum çok üzgünüm çok .
Bayramda eşimin amcası ve eşi bulunduğumuz şehre geldiğini söylediler bende haftasonu çalışmadığım için yemeğe davet ettim bu arada 11 haftalık hamileyim iki günden beri grip oldum ve baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum dilimin ucunda hani acaba kocam bey eşim hasta durum böyle dese daveti ertelesemi diye söylemesini bekledim ve ablası da bizimle aynı yerde eşim onu da o gün çağırdı iki çocuk ve eşi az önce ablasını aradı muhabbet arasında yarın gelicez ama diğer amcamda gelecek haberin olsun nasıl bir aileye düştüm gelecekler ama benim haberim şimdi oluyor eşime de çok kızgınım halimi o görüyor ve ablasına halimden bahsetmedi bile . Kızgınlığmi eşimden çıkardım çok öfkeliyin içim o kdr dolu ki ablası mesala gelicm size ama bana haber vermek yok sadece kardeşini arıyor ama hazırlığı ben yapiyrum çok üzgünüm çok .
eşinize çok çok rahatsız olduğunuzu ya onun yapmasını ya da dışardan lahmacun sipariş edeceğinizi söyleyinÇok utanıyorum ya arkamdan konuşacaklar ve şehir dışından geldikleri için ayıp olur dusunuyrym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?