- 21 Ocak 2018
- 8.520
- 21.116
- 348
- 32
- Konu Sahibi Mhndshanmmmm
-
Yerinizde olsam arar söylerim hasta olduğumu. Hiçbir şey sizden kıymetli değil.Bayramda eşimin amcası ve eşi bulunduğumuz şehre geldiğini söylediler bende haftasonu çalışmadığım için yemeğe davet ettim bu arada 11 haftalık hamileyim iki günden beri grip oldum ve baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum dilimin ucunda hani acaba kocam bey eşim hasta durum böyle dese daveti ertelesemi diye söylemesini bekledim ve ablası da bizimle aynı yerde eşim onu da o gün çağırdı iki çocuk ve eşi az önce ablasını aradı muhabbet arasında yarın gelicez ama diğer amcamda gelecek haberin olsun nasıl bir aileye düştüm gelecekler ama benim haberim şimdi oluyor eşime de çok kızgınım halimi o görüyor ve ablasına halimden bahsetmedi bile . Kızgınlığmi eşimden çıkardım çok öfkeliyin içim o kdr dolu ki ablası mesala gelicm size ama bana haber vermek yok sadece kardeşini arıyor ama hazırlığı ben yapiyrum çok üzgünüm çok .
çocuk musunuz ya? triplere girmeyin o zaman. ya da annesine anne ben arıyım sen konuş der gibi eşinize b*k atmayın. açın konusunÇok utanıyorum ya arkamdan konuşacaklar ve şehir dışından geldikleri için ayıp olur dusunuyrym
Bence de dışarıdan alın
Görümceyi arayın erken gelsin
Yardıma ihtiyacım var deyin
Madem habersiz gelecek kadar yakın aileden görüyor kendini
Yardım etsin
ablası da bizimle aynı yerde eşim onu da o gün çağırdı iki çocuk ve eşi
Bayramda eşimin amcası ve eşi bulunduğumuz şehre geldiğini söylediler bende haftasonu çalışmadığım için yemeğe davet ettim bu arada 11 haftalık hamileyim iki günden beri grip oldum ve baş ağrısından kafamı kaldıramıyorum dilimin ucunda hani acaba kocam bey eşim hasta durum böyle dese daveti ertelesemi diye söylemesini bekledim ve ablası da bizimle aynı yerde eşim onu da o gün çağırdı iki çocuk ve eşi az önce ablasını aradı muhabbet arasında yarın gelicez ama diğer amcamda gelecek haberin olsun nasıl bir aileye düştüm gelecekler ama benim haberim şimdi oluyor eşime de çok kızgınım halimi o görüyor ve ablasına halimden bahsetmedi bile . Kızgınlığmi eşimden çıkardım çok öfkeliyin içim o kdr dolu ki ablası mesala gelicm size ama bana haber vermek yok sadece kardeşini arıyor ama hazırlığı ben yapiyrum çok üzgünüm çok .
Bukadar hastaysanız söyleyin ve iptal edinÇok utanıyorum ya arkamdan konuşacaklar ve şehir dışından geldikleri için ayıp olur dusunuyrym
Evet o kısmı atlamışımGörümce kendi kendine gelmiyor ki.
Gerçekten zor değil mi hastayken ben yataktan kalkamıyorum grip basit bir hastalık gibi geliyor ama halsiz bırakıyorHalil İbrahim sofrası kurmayın ama bir çay demlemek bir kek yapmak ve en güzeli bolca tebessüm çok zor olmasa gerek.Esinize de söyleyin dışardan alsın birşeyler oh bitti gitti.
Ben burada gripten çok eş ailesi ile beraber olmak istememe durumu seziyorum.İnsan insanı birkaç saat idare eder benceGerçekten zor değil mi hastayken ben yataktan kalkamıyorum grip basit bir hastalık gibi geliyor ama halsiz bırakıyor
Aileyi eleştireceğinize Görümcenizden destek isteyin gelsin size yardım etsin.Çok utanıyorum ya arkamdan konuşacaklar ve şehir dışından geldikleri için ayıp olur dusunuyrym
Aynen dışardan ızgara tavuk, lahmacun benzeri şeyler söyleyip tatlı dille uğurlayabilir.Ben burada gripten çok eş ailesi ile beraber olmak istememe durumu seziyorum.İnsan insanı birkaç saat idare eder bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?