Es ailesi ziyareti

Sizin ki yine iyiymiş, biz sabah görümce de tüm sülale, akşam teyze de tüm sülale, gidene kadar her öğün aynı kişiler geziyoruz Aile bağlılığıymış.

Çok şanslısın eşin ailesine düşkün değilse eşinle planlar yapıp gezebilir dolaşabilirsin eşini hemencik ikna edip, ailesine de üzgünüm bizim şuraya gitmemiz lazım diyebilirsin

Bu mevzuya bir gelin gözüyle değil anne ve ileri yıllarda (Allah nasip ederse) kayınvalide adayı olarak yorum yazmak istedim:) bana da garip gelmedi evlatlarına düşkün her anne evlatları bir arada olsun hepsi aynı sofrada görmek ister haklı olarak bence siz eşiniz ailesinden pek haz etmediğiniz için rahatsızlık veriyor gibi geldi kendi ailenizde aynı durum bu şekilde olsa asla rahatsız olmazdınız mesela ama eşiniz için bazı şeyleri tolere etmek zorundasınız evlilik böyle birşey sonuçta her ay kayınvalide de 1 hafta kalınmıyor dimi bu yüzden bunu sorun olarak görmez sorgulamazdım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…