Eş ailesi :/

Siz de okuduğunu anlamayan biri olarak geldiniz bana
Evlerinde bir şey yok. Sıva döküntüsü dışında.
Ayrıca tamam dedim zaten :)
Sizinde evin az bi sivasi dokulse nasil cocugu kucaginiza kacip kapiyosunuz kendiniz bile sasirirdiniz herseyden once o korku bile insana yeter kotu bi durum atlatmislar o sirada sirinlik yapicak halleri yokki he deyip gecseydiniz keske

Kötü günde olur böyle şeyler. Boşverin, uzatmayın.
Ki yanlış anlamaları normal. Böyle bir günde gelin kayınvalideyi arar bence. İkisini ayrı ayrı aramaya gerek yok. Belkide kayınvalidenizi aramayacaksınız sandı.

Al benden de o kadar..

Siz de okuduğunu anlamayan biri olarak geldiniz bana
Evlerinde bir şey yok. Sıva döküntüsü dışında.
Ayrıca tamam dedim zaten :)
Ya şu hak verenlere de ne desem boşş.. Evleri yıkıksa gelini çağırıyor tribi bırakıp gitsin. Ama yok illa kötüleme payı olacak. Ben ararım kv açmaz. Günlerce ararım açmaz. Ama bakarım oğlunu aramış. Sonra nerden olursa o beni arar bende ya dışarda olurum ya kızımı uyutuyo olurum açamam en geç yarım saate dönerim ama gene açmazzz sonradan toplulukta konuşunca ben seni arayınca açmıyorsun der. Vay anasını be derim ağzıma dolar kelimeler ama eşim aklıma gelir sadece ben aradığımda günler süren açmama serüvenin var anne ee sen arayınca da malum işim olursa açamam en geç yarım saate de dönerim sen de ben arayınca açmazsan kusura bakma sen gibi de oğlumu arayıp gelini günlerce bekletmem yani derim.

Samdanim biliyordum elinden geleni yaptığını dediğim gibi çocuklarımızın bize zaman ayırması yeterli varsın cagirmasin çoluk çocuğunu toplasın gelsin yavrumu göreyim yeter. İki tarafın da birbirine hayatı zehir etmeleri çok anlamsız.
Altagracia_ kardeşim hakkını helal et kendi üzüntümü dahil ettim konuna. Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın. Kayinvaliden bugünlerdeki durumundan çok sana karşı geçmişte biriktirdiği kötü duyguların hıncını çıkarma peşinde. Telefona çıkmaması onun ayıbı. Üzülüp zamanını heba etme. Birkaç haftaya bir şey olmamış gibi çıkar gelirler bu tipler böyle olur genelde. Eş ailene de geçmiş olsun yaşadıkları travmayı inşallah çabuk atlatirlar.

Sizinde evin az bi sivasi dokulse nasil cocugu kucaginiza kacip kapiyosunuz kendiniz bile sasirirdiniz herseyden once o korku bile insana yeter kotu bi durum atlatmislar o sirada sirinlik yapicak halleri yokki he deyip gecseydiniz keske
Buyuklerin hava yastigi gibi hayat kurtarici olmalari lazim boyle durumlarda.Gelin ne guzel aramis,tam da zeytin dali zamani gibi buyuk olgunca davransaydi.Resmen cephe almislar gelini.Resmen diş bilemişler.

Buyuklerin hava yastigi gibi hayat kurtarici olmalari lazim boyle durumlarda.Gelin ne guzel aramis,tam da zeytin dali zamani gibi buyuk olgunca davransaydi.Resmen cephe almislar gelini.Resmen diş bilemişler.
Bende de aynı durum var. Ben anne dedikçe beni it yerine alıyor. Kendi annem olsa yeminle konuşmazdım. Ama işte eş annesi olunca ooofffff oofff

Asil onlara hava yastigi lazim degilmi depremi atlatan onlar neticede ne alaka harcanmak yapmayin Allah askina

Siz yaşlarda aynısını düşünüyordum. İnşallah o doğmamış problemleri yaşamam.

Şimdi bunun konuyla ne alakası var?
Ayrıca en son istanbuldaki depremde 30 katlı bir apartmanda beşik gibi sallandık evet, çocuğumu alıp kaçtım. Geçmiş olsun diye arayan kv’ye denin de telefonun açıp ondan nefret etmeme rağmen teşekkür edip kapattım
Depremi ben yapmadım ya, evime çağırdım gelin havanız değişir soluklanırsınız dedim, hala trip yiyorum

Normalde hiç aramıyormuşsunuz
Kv yerinde olsam ben de istemem konuşmak
Siz neden bozuldunuz ki ?

Asil onlara hava yastigi lazim degilmi depremi atlatan onlar neticede ne alaka harcanmak yapmayin Allah askina
Sizin bu tavriniza katilmiyorum.Çiğ bakmayın lutfen.Hava yastigi olarak kullandigim kalibi siz anlayamadiniz.Tavir almislar ,tavir alma haklari yok ,deprem oldu diye trip konusu mu yapilmali durum?O zaman hepimiz kullanalim durumlari herkes tripcan olsun.yoksa biz 99 depremini atlattik,bahcede yattik haftalarca su yok ,yatak yok ,cesmelerden su tasidik.Allahtan yaz mevsimiydi de bahcede yatilabildi.Kimseye de trip atma durumu yoktu.Allaha sukur demek lazim

valla su yazdiklariniza cok sevindim konularınızı okuyup size uzuluyordum yalan yok ama sonunda en onemli olanin kendiniz olduğunu anlamışsınız

bakin bir tek esiniz yardim etmis

babasi geldi diye evden giden kocasini anlatti arkadasim valla esiniz vicdanli merhametli adam

Siz ustunuze duseni yapmissiniz ona bisey diyen yok ama bana sunu dedi bunu dedi boyle konustu demeniz garip o anda korku ve panik var mazur gormeniz lazim

Maalesef konuşmayı kendini övmeyi ve kurban psikolojisine girmeyi çok sever bu yüzden her önüne gelene beni kötülüyor
Kesinlikle bu cümleyi eşime çok söyledim ‘annene huzur batıyor’

Ya siz atmamissiniz ne guzel ama herkes sizin gibi de degil deprem oldu diye trip yapsinlar diyen yok ne alakasi var ters konusmussa da panikten ve strestendir diye dusunuyorum kp icin o an telaslidir diye siz dengeyi saglayabiliyomussunuz ne mutlu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…