Eş ailesi :/

eski gelin diyelim zira boşandım eski kv arkamdan bizim ailemize uyamadi terketti gitti demiş zaman her şeyin ilaci birbirinize alisir mutlu olursunuz acele etmeyin yeter evlilige aileye alismak zaman alabiliyor

Allah herkesin gönlüne göre versin

Siz ustunuze duseni yapmissiniz ona bisey diyen yok ama bana sunu dedi bunu dedi boyle konustu demeniz garip o anda korku ve panik var mazur gormeniz lazim
Olabilir fakat ertesi gün ‘deprem yaşadıkları evde’ kahvaltı yaparlarken aradım. O evde kahvaltı yapacak kadar her şey normalken mazur göremiyorum maalesef

Aman onun da kendine göre bencillikleri var. Herkes kendini düşünüyor, meselenin aslı bu.

Yok artık kaldıramıyorum gerçekten. Hani beni kimse düşünmüyor diye üzülme evresini geçtim, benden uzak dursunlar yeter diyorum artık. Kendi ailemden soğudum yahu. Çok üzücü bir durum ama başardılar bunu sonunda. Özlemiyorum, görmek istemiyorum. Buz gibi oldum hepsine.

Afedersiniz fikrinize saygi duyuyorum.Stresten,panikten telefonu almamak.Bilemiyorum ki.Tabii buyuk konusmamak da lazim.Herkes te bir degil.

Muhtemelen kv kulağına söylüyor kp tekrar ediyordur normalde pısırık biriyse
İyi sabretmişsin cidden
Ben olsam üstüme düşeni yaptım derim bi daha aramam
Laflarıyla tripleriyle deprem yaşatmışlar zaten sana

Afedersiniz fikrinize saygi duyuyorum.Stresten,panikten telefonu almamak.Bilemiyorum ki.Tabii buyuk konusmamak da lazim.Herkes te bir degil.
Ben babasi icin konustum benimde eski kv bana sinirliyken konusmak istemedi eltim geldi bi ton laf saydi umursamadim sonra kendi cagirdi konustu cokta ustlerine dusmemek dusunmemek lazim insan kafayi kirar boyle

Sonra sağda solda eşime, eşimin kardeşine ölümden döndük beni aramadı diye ağlıyor
Benzerini çokça yaşadım
Ağlasın, umursamayın. Ben bana yanlış yapana kimsenin hatırı için katlanamıyorum şahsen.
Kıymet bilen başım üstüne ama bilmeyenin bende yeri olmaz.

Kp in sözleri hiç öyle panik cümleleri değil, gayet bilinçli doldurulmuş birinin cümleleri. Panik olan insan öyle tepki vermez.

Yani umarım seni kırmam fakat konuda tam olarak kendini önemsediğin yer neresi bulamadım.
Dönüşte yine geleceklermiş yine aynı şeyleri yaşayacaksın büyük ihtimal, iki laf söyledin diye soğudu mu gerçekten için?
E dönüşte yine geleceklermiş, annen bu laflardan sonra sana kıyamayacak mı gerçekten?

Ben babasi icin konustum benimde eski kv bana sinirliyken konusmak istemedi eltim geldi bi ton laf saydi umursamadim sonra kendi cagirdi konustu cokta ustlerine dusmemek dusunmemek lazim insan kafayi kirar boyle
Tolore edebiliyosunuz bazen,bircok kez ama bazen de edemediginiz oluyor.Bu tolerasyon karsilikli olunca evlilik cook keyifli bir kurum oluyor.Trip atmak cocukca geliyor bana acikca konusmak varken.Hele de buyuklerden gelince cok can sıkıcı oluyor.Kendimize batirmamiz lazim cuvaldizi once,ancak her insanin bir damari var bu hayatta.

Belki caninin derdindedir cok kotu konusmamiski
Kahvaltı sofrasındalar yazmış konu sahibi, ayrıca ilk gün eşi on kere arayıp davet etmiş. Ayrıca gelinin davet etmesine gerek yok böyle bir durumda.
Böyle afetler insanları kenetler, kaç yaşında insanların böyle trip yapması hiç hoş değil gerçekten.

Şu gelin davet etsin muhabbetini hiç anlamıyorum eşimin ailesi de yapmış senin demenle olmaz gelinin arayıp davet etmesi gerekir demişler biri açıklasın ne fark ediyor ki?

Ya tabiki surekli hale gelince zaten cocuk gibi b*ku cikiyor ona bisey diyemem ama deprem konusu istisnadir bence yoksa gunluk hayatta cekilcek bisey degil

Esi ilk gun davet etmemis sanirim

Şunu merak ettim. Evine 2 defa gitmişsiniz, bir de 3 5 defa aramışsınız ya . Onlar size geliyor muydu peki? Kv kp?

Doğru olanı yapmışsınız, burada bir yanlış yok. kp biraz sitem ettiyse olabilir; durmayın üstünde, siz görevinizi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…