- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi EvluBayan000
ne kadarlık evlisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1senene kadarlık evlisiniz
Eşi sanırım ailesinden aldığı gazla darp ediyordu kadını yanlış hatırlamıyorsam. Sizce o adam ailesine hiç böyle diyebilir mi?Bence siz fazla karışmayın salağa yatın suçu eşinizin üstüne atın o desin ki anne işimiz gücümüz var sürekli yanınıza gelemeyiz ki yani evlendim ben artık haftada bir gelebilirim anca desin olsun bitsin siz hiç olaya müdahil olmayın
Ben olsam eşimden darp yesem hiç gitmem kv ye sen nerezgidiyosan git cehenneme kadar derim valla hergün değişik şeyler duyuyorum burdaEşi sanırım ailesinden aldığı gazla darp ediyordu kadını yanlış hatırlamıyorsam. Sizce o adam ailesine hiç böyle diyebilir mi?
“Yaşa ki neler göresin “derler ya bizde burada neler okuyoruz.Ben olsam eşimden darp yesem hiç gitmem kv ye sen nerezgidiyosan git cehenneme kadar derim valla hergün değişik şeyler duyuyorum burdadiyorum
Yaptıklarından pişman oldular heralde hergun kızım yavrum diye arıyorlar 10 gündür gitmiyoruz eşimleBen olsam eşimden darp yesem hiç gitmem kv ye sen nerezgidiyosan git cehenneme kadar derim valla hergün değişik şeyler duyuyorum burdadiyorum
İyi yapıyosunuz burunları sürtsün biraz kıymetinizi anlasınlarYaptıklarından pişman oldular heralde hergun kızım yavrum diye arıyorlar 10 gündür gitmiyoruz eşimle
1 buçuk saat uzaklıktayızYakinmi oturuyosun
Hayır ben çok sevdim onları. Ama ben anne dedikçe kaynanalık yaptı, ben abla dedikçe görümcelik yaptılar. En son annemi hastanelik ettiler saçma sapan, akıl almaz şeyler yüzünden, orada koptum ben. Nişan günümde, düğün günümde hep ağladım, gerdeğe gireceğim otele gelip çarşaf beklediler, daha neler neler...Şeytan görsün yüzünü şimdi, iğreniyorum!Çok hoşSizinle işim bitti neden geleyim ki?mi dedin? İyi etmişsin.
hemde 6 görümcesi vardıBen bu konuyu, farklı nickle yazan başka 2-3 üyeden daha okudum sanki.
Devamlı esinlemi gidiyorsun öğlenleri de ugruyomusun tek
Bu akşam çaya gelin diye eşimi aradılar oda yorgunum gelemem dedi. Esimde pek gitmek istemiyor aslında onunda üzerine okadar çok gidiyolarki hatta bikere beni savunacak oldu evlatlıktan sildiler bütün borcu üstüne yıktılar . Bendeİyi yapıyosunuz burunları sürtsün biraz kıymetinizi anlasınlar
Aynen canm aynen nekadar cok sevsede benm ailesine yaptigim saygisizlugi kabullenemyor. Sen nasil idare ediyosun kocaniOff kendimi görüyorum sende ezik koca aileme aman birsey olmasi baska şehirlerde olsa bile 25 gun kaldığı yetmezmiş gibi 10 gun sonra çıkıp gelen seytan kaynana, ve tahmin ettiğin sey dogru o kocan varya ailesine yapacağın ilk laf sokmada bile ailesini seçer bilmiyorum neden ezik ailesine bağlı adamlar evlenir ki
Sen kendi istediginle mi iniyorsun gònùlleri olsun diyemibiz aynı binada oturuyoruz kayınvaldeyle gün içindede iniyorum arada. Öyle eşimle inip aşağıda oturmuyoruz. eşim işten gelirken uğrar bazen
Sen kendi istediginle mi iniyorsun gònùlleri olsun diyemi
Ay bayılazayim bu nedir ya.Hanımlar ben 3 4 günde isteyerek eşimin ailesine gidiyorum baslarda daha fazla gitmemizi istediler yaşlılar kalpleri kalmasın diye gittim baktım hala sikayetciler 4 5 gün arayla gitmeye başladım yine sikayetciler. Yaranamiyorum sanki hiç gitmiyormusuz gibi bu seferde kocamı doldurmaya başladılar evlendikten sonra oğlumuz değişti vs diye kelimeler kullanmaya başladılar. Evin tek geliniyim görümcelerim de biyandan eşimin ailesine agliyomus kardeşimiz karısına gösterdiği ilgili bize göstermiyor diye biyandanda onlar dolduruyor . sonra eşimin ailesi bize patlıyor günah keçisi beni yapiyorlar. El evi gerçekten böyle mi insanlara yaranmaya çalıştıkça olmuyor yapılanlara rağmen mecbur gidiyorum güler yüzlü davranıyorum eğer böyle yapmazsam kocamla aram bozuluyor hemde gitmedigim zamanlar içim rahat etmiyor sorun yaşamak diye evde stres yapiyorum. Benim esimde n ailesini kirmamak adına herşeye susuyor arada ben kalıyorum. Sizler kaç günde gidiyorsunuz gitmek istemediginz zaman olumsuz tepki verdiklerinde napıyorsunuz vs iki yüzlü gorumceleriniz olsa kocanız da herşeye sussa kendi başınıza gorumcelernzi ve ailesini nasıl yola getirebilirsiniz ?
Bence siz fazla karışmayın salağa yatın suçu eşinizin üstüne atın o desin ki anne işimiz gücümüz var sürekli yanınıza gelemeyiz ki yani evlendim ben artık haftada bir gelebilirim anca desin olsun bitsin siz hiç olaya müdahil olmayın
Eşi de gitmiyomuş artık demekki kocaları bizim elimizde :)onu dıyecek bir koca olsa sanırım burda kımse konu açmazdı canım yaaaa,