Eş ailesine gitme sorunu?

ilk zamanlarda gelmediniz gitmediniz lafları çok olur o yüzden sordum ama sizin 1 yıl olmuş. biz şöyle çözüm bulduk eşim bizi sürekli çağırmayın bizimde işimiz gücümüz oluyor böyle zorla geliyoruz emrivakiyle ve keyif almıyoruz dedi. biz zaten sık sık uğramaya çalışıyoruz eğer bu laflar devam ederse bir daha evinize adım atmam dedi ve olay çözüldü :)

Bence siz fazla karışmayın salağa yatın suçu eşinizin üstüne atın o desin ki anne işimiz gücümüz var sürekli yanınıza gelemeyiz ki yani evlendim ben artık haftada bir gelebilirim anca desin olsun bitsin siz hiç olaya müdahil olmayın
Eşi sanırım ailesinden aldığı gazla darp ediyordu kadını yanlış hatırlamıyorsam. Sizce o adam ailesine hiç böyle diyebilir mi?

Eşi sanırım ailesinden aldığı gazla darp ediyordu kadını yanlış hatırlamıyorsam. Sizce o adam ailesine hiç böyle diyebilir mi?
Ben olsam eşimden darp yesem hiç gitmem kv ye sen nerezgidiyosan git cehenneme kadar derim valla hergün değişik şeyler duyuyorum burda:oha: diyorum

Ben olsam eşimden darp yesem hiç gitmem kv ye sen nerezgidiyosan git cehenneme kadar derim valla hergün değişik şeyler duyuyorum burda:oha: diyorum
Yaptıklarından pişman oldular heralde hergun kızım yavrum diye arıyorlar 10 gündür gitmiyoruz eşimle

Çok hoş:KK48:Sizinle işim bitti neden geleyim ki?mi dedin? İyi etmişsin.
Hayır ben çok sevdim onları. Ama ben anne dedikçe kaynanalık yaptı, ben abla dedikçe görümcelik yaptılar. En son annemi hastanelik ettiler saçma sapan, akıl almaz şeyler yüzünden, orada koptum ben. Nişan günümde, düğün günümde hep ağladım, gerdeğe gireceğim otele gelip çarşaf beklediler, daha neler neler...Şeytan görsün yüzünü şimdi, iğreniyorum!

Off kendimi görüyorum sende ezik koca aileme aman birsey olmasi baska şehirlerde olsa bile 25 gun kaldığı yetmezmiş gibi 10 gun sonra çıkıp gelen seytan kaynana, ve tahmin ettiğin sey dogru o kocan varya ailesine yapacağın ilk laf sokmada bile ailesini seçer bilmiyorum neden ezik ailesine bağlı adamlar evlenir ki

İyi yapıyosunuz burunları sürtsün biraz kıymetinizi anlasınlar
Bu akşam çaya gelin diye eşimi aradılar oda yorgunum gelemem dedi. Esimde pek gitmek istemiyor aslında onunda üzerine okadar çok gidiyolarki hatta bikere beni savunacak oldu evlatlıktan sildiler bütün borcu üstüne yıktılar . Bende
Off kendimi görüyorum sende ezik koca aileme aman birsey olmasi baska şehirlerde olsa bile 25 gun kaldığı yetmezmiş gibi 10 gun sonra çıkıp gelen seytan kaynana, ve tahmin ettiğin sey dogru o kocan varya ailesine yapacağın ilk laf sokmada bile ailesini seçer bilmiyorum neden ezik ailesine bağlı adamlar evlenir ki
Aynen canm aynen nekadar cok sevsede benm ailesine yaptigim saygisizlugi kabullenemyor. Sen nasil idare ediyosun kocani

Kaç görümceniz var, 6 mı? Gına geldi aynı konudan. Daha ne cevap yazalım farklı? Madem surat asıyorlar az git, öyle surat assınlar.

Hanımlar ben 3 4 günde isteyerek eşimin ailesine gidiyorum baslarda daha fazla gitmemizi istediler yaşlılar kalpleri kalmasın diye gittim baktım hala sikayetciler 4 5 gün arayla gitmeye başladım yine sikayetciler. Yaranamiyorum sanki hiç gitmiyormusuz gibi bu seferde kocamı doldurmaya başladılar evlendikten sonra oğlumuz değişti vs diye kelimeler kullanmaya başladılar. Evin tek geliniyim görümcelerim de biyandan eşimin ailesine agliyomus kardeşimiz karısına gösterdiği ilgili bize göstermiyor diye biyandanda onlar dolduruyor . sonra eşimin ailesi bize patlıyor günah keçisi beni yapiyorlar. El evi gerçekten böyle mi insanlara yaranmaya çalıştıkça olmuyor yapılanlara rağmen mecbur gidiyorum güler yüzlü davranıyorum eğer böyle yapmazsam kocamla aram bozuluyor hemde gitmedigim zamanlar içim rahat etmiyor sorun yaşamak diye evde stres yapiyorum. Benim esimde n ailesini kirmamak adına herşeye susuyor arada ben kalıyorum. Sizler kaç günde gidiyorsunuz gitmek istemediginz zaman olumsuz tepki verdiklerinde napıyorsunuz vs iki yüzlü gorumceleriniz olsa kocanız da herşeye sussa kendi başınıza gorumcelernzi ve ailesini nasıl yola getirebilirsiniz ?
Ay bayılazayim bu nedir ya.

Bence siz fazla karışmayın salağa yatın suçu eşinizin üstüne atın o desin ki anne işimiz gücümüz var sürekli yanınıza gelemeyiz ki yani evlendim ben artık haftada bir gelebilirim anca desin olsun bitsin siz hiç olaya müdahil olmayın

onu dıyecek bir koca olsa sanırım burda kımse konu açmazdı canım yaaaa,

Back
X