Eş ailesine gitme

Zaten senede 1 görüşüyormuşsunuz onada gidiverin. Sonuçta eşinin ailesi. Onu tek mi göndereceksin . İçin rahat edermi ki o zaman. ? Ailesi ile aranızdaki İpleri hepten koparmış olursun. Ne gerek var git yemeğini ye çayını iç. Çocuk varsa onla ilgilensen bile zaman geçer

Belki bende zamanla alışırım . Ha iste aynen o bende çok sıkılıyorum daha çok Görüşmek istememek değil de sıkılmak diyelim
Zamanla alisirsin onemli olan karsilikli iyiniyet. Senin eslik etmen, ailesine sevgi ve saygi gostermen esinin de hosuna gider. O da senin ailene ayni sekilde davranir. Bunlar evlilikte onemli seyler.

Biz de kayinvalidemler köye gidecegi icin evvelinde sık gorusuyoruz. Cok asiri keyif almak gerekmiyor bence olumsuz laflar fesatliklar olmadiktan sonra, hal hatir yeme icme olaylari oluyor zaten. Onlari da anliyorum, birkac ay gorusemeyecekler ozleyecekler birbirlerini. Bir de ben olmazsam yani gitmezsem eyvah acaba aralari mi bozuk diye dusunup uzulebilirler, yaslilari uzmek de istemiyorum o yuzden her dakka her dakka olmadikça idare edelim derim =)

Sohbete katılır mısınız peki ?

Bi
bide ortada sorununuz yok anladigim kadariyla bence guzelce gidin soguksa araniz duzeltmeye calisin bence gulumseyin ve bayramlasin )

Sohbete katılır mısınız peki ?
valla kayinpederim siyaseti/haberleri sever ona ondan konusurum, kayinvalidemle de yemek mevzulari, akrabalar es dost ne yapiyor ne havadisler var onlari konusurum, gorumcemle cok sorunlar yasadik onunla da ailesinin hatri icin normal konusuyorum. Dedesi ninesi de var, onlarla da din diyanet konusuyoruz, ilgi alanlari o konular =) bu bireylerle rahatim mesela teyzesiyle konusurken kasiyorum onlar daha soguk oldugu icin.

Nabza gore serbet yani =D

Benimkiler genelde amca hala sıcak kanlı da Kv ve akrabaları soğuklar biraz o Yüzden kasılıyorum hafiften

Benimkiler genelde amca hala sıcak kanlı da Kv ve akrabaları soğuklar biraz o Yüzden kasılıyorum hafiften
tabi ki soguk olanlarla sohbet etmek bir sey paylasmak daha zor oluyor. Ama kiminle rahatsan en cok onunla konusabilirsin. Soguk olanlarla da nasilsin, iyi misin gibi gunluk muhabbetlere girebilirsin. Yoksa insanin da cani sıkıliyor zaman gecmiyor =))

bizim taraf daha eglenceli mesela bize gidince ablamla abimle okey oynariz, kazanan digerlerini kizdirir egleniriz =D

Benim kendi ailemle de öyle pek yakın ilişkilerim yok pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…