O zaman sıkıcı olur ya hep gidince özlenmez ve bir zaman sonra Tadı kaçarAnladım gerçekten sık degilmis.Ben aynı şehirde iken her hafta gidiyordum.Gitmek de oyle bir saatligine ugramak degil,bildigin yatakdan kalkınca gidiyorduk yoksa arıyordu kayınvalide nerede kaldiniz diye.Bayramda da ilk onlara gitmek zorundaydım.Evliligimin devam etmesinin tek nedeni 1.Yılin sonunda tayin görmemizdir.
Idare et be canimGelecekler
Idare ediyorum istesem de istemesem de gideceğim aslında halaları seviyorum ama yarın Kv nin akrabaları olacak o grupla olacağız onların yanında kasılıyorum çokIdare et be canim
Her zaman olmuyormus
Napcan iste evlilik boyle birsey
Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
Yok işte öyle pek hala kızları var aslında Sevdiğim ama Yarınki tayfa Kv nin akrabaları ondan gerildim belki deOrtamda kuzenler, gelinler filan yok mu siz gibi?
Belki içlerinden ısınabileceğiniz bir hala kızı,bir amca gelini bulabilirsiniz,kafaların uyacağı...
Senede bikaç hafta idare edilebilir bence, abartmayın,eşinizin hatrına.
Ben eşimin ana babası ile 2-3 haftada bir görüşüyorum,bazen ayda.
Diğer akrabaları ile senede iki kez bayramlarda.
Kuzenlerinden sevdiklerim var mesela,güzel geçiyor vakit.
Bazı yerlerde geçmiyor, soğuk bir sülale bizimkiler........
Ama olsun,eşim için yılda iki kez neden katılmayayım diye düşünüyorum,herkese gülümsüyorum geliyorum:)
Herkes de sever beni
Çok nadir :)) şuan kardeşleri yok meselaAynen öyle ya :) peki sohbete vs katılır mısunz
Ben aslında eşimin halasını Amcasını seviyorum ama Yarınki kişiler Kv nin akrabaları olacsk onlar soğuk biraz aynı sizin Bahsettiğiniz gibi kişinin her hareketini inceliyorlarCanım seni çok iyi anlıyorum ama ülkemizde aile ilişkileri önemli ve Türk erkekleri eşleri aileleri ile iyi geçinmesini gurur meselesi yapıyorlar. Emin ol çoğu kişi sadece göstermelik yapıyor bunları mecburiyetten yani. Ama belli etmemeye çalış yüzlerine güleryüzlü ol. Ben de kv yi sevmiyorum napayım çünkü her hareketimi incelediğinin kaydettiğinin farkındayım ama napayım evimin huzuru bozulmaması için.
Ben Kv tek olsa onla laflarım ama akrabalar içinde pek konuşmuyorum demek ki tek değilmişim :))Çok nadir :)) şuan kardeşleri yok mesela
Sadece anne-baba
Nasıl yani,anne baba kardeş uzakta mı yoksa hiç mi görüşmüyorsunuz?Size kalmis bir durum. Az konusuyor olmak sorun degil bence neticede aile buyukleriyle bir arada ne konusulur ki standart hal hatir sormak yeterli.
Biz esimin anne babasi ve kardesi disinda herkesle gorusuyoruz. Ramazanda da toplantilarimiz oluyor,hic tarzim olmamasina ragmen, bazen kandilde vs gunlerde de gorusmeler oluyor cok da dert degil benim icin.
Normal tabiHah işte aynen öyle sevmemek değil de kasılıyorum aynı bende senin gübi :))) sanırım normal Şeyler bunlar
Naberİdare ediver artık
Zaten çok olmuyormuş
Kalabalıkta nasılsın iyi misin derken akşam bitiverir
Ben aslında eşimin halasını Amcasını seviyorum ama Yarınki kişiler Kv nin akrabaları olacsk onlar soğuk biraz aynı sizin Bahsettiğiniz gibi kişinin her hareketini inceliyorlar
Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
Bence ani yasa boyle durumlarda ese eslik etmek gerekir evli olmamizin sorumluluklari diyelim sohbete karisin muhabbet edin gulun eglenin kendinizi kasmaniz size zarar.Idare ediyorum istesem de istemesem de gideceğim aslında halaları seviyorum ama yarın Kv nin akrabaları olacak o grupla olacağız onların yanında kasılıyorum çok
Anlıyorum sizi.ben de gerilirdim ilk zamanlar,çünkü kayınvalideyi sevmediğim için,onun sülalesine karşı gerilirdim.Yok işte öyle pek hala kızları var aslında Sevdiğim ama Yarınki tayfa Kv nin akrabaları ondan gerildim belki de
Gerim gerim geriliyorumYok işte öyle pek hala kızları var aslında Sevdiğim ama Yarınki tayfa Kv nin akrabaları ondan gerildim belki de
Yok ayol ozel olsa buraya yazmamNasıl yani,anne baba kardeş uzakta mı yoksa hiç mi görüşmüyorsunuz?
Öyleyse eğer zor olmuyo mu?
Özel mi sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?