Eş ailesine gitme

Yok ayol ozel olsa buraya yazmam
Esim kendisi de gorusmuyor. Zor degil ya oldukca rahata erdik gorusmeyerek diyebilirim.
Hic bir sekilde gorusmuyoruz anne ve babasiyla. Kardesi de 6 ayda bir esimle mesaj yoluyla gorusur kendi deliliklerinden
Üzücü aslında...
Hani anne babayı görmeyip teyze amcayı görmek de ilginç geldi,ondan sordum
E ne diyelim,böyle daha mutlu iseniz,böyle olsun

Zaten pek ortak noktam yok ki ne konuşacağım sorarlarsa cevap veririm biter değil mi bir de Saygısızlık etmem :)

Allahtan çok sık görüşmüyoruz tek avantajım bu galiba :)

Üzücü aslında...
Hani anne babayı görmeyip teyze amcayı görmek de ilginç geldi,ondan sordum
E ne diyelim,böyle daha mutlu iseniz,böyle olsun
Gorustugumuz donemde ensemizden dusmediler. Ne zaman paramiz varsa canim cicim yaptilar,para bitince selami kestiler esimle. Ben zaten hic uzerime alinmadim,kendi cocuklariyla aralarindaki mesele dedim gectim.

Teyze amca ile hayat guzel dedik hahaha

Ne Güzel :)
Önyargı değil aslında ortamda pek konuşacak söz konu bulamıyorum onlar ailecek sohbet ediyorlar ya orada sıkılıyorum sanki biraz

Var ikisi de elti ile mesafe var ama sıcak biri görümceyi severim de o olmayacak yarın

Senin kp de biraz Saygısızmış gercekten bence de sen mesafeni Koru Kv nasıl bir insan

Yok ayol ozel olsa buraya yazmam
Esim kendisi de gorusmuyor. Zor degil ya oldukca rahata erdik gorusmeyerek diyebilirim.
Hic bir sekilde gorusmuyoruz anne ve babasiyla. Kardesi de 6 ayda bir esimle mesaj yoluyla gorusur kendi deliliklerinden
O kadar görüşmemek iyice irtibatı koparmak iyi değil ama bence ölümlü dünya sonuçta arada çok büyük bir husumet olmadıktan sonra görüşmemek iyi değil bence

Ne Güzel :)
Önyargı değil aslında ortamda pek konuşacak söz konu bulamıyorum onlar ailecek sohbet ediyorlar ya orada sıkılıyorum sanki biraz

O sıkıntı başta bende de vardı, sonra bir araya geldikçe oluşturduk ortak bir şeyler
Kv köyde yaşıyor, eski kadın, hiç yok yani ortak noktamız sonra ben buldum, turşulardan reçellerden konuşuyoruz, kışlık hazırlıklardan falan :) Bana annesizlik mi çok geldi bilemiyorum, kadın üvey kayınvalidem ve herkes tarafından sert, nemrut diye tanımlanan biri, ama alıp içime sokasım geldi , konuşurken sırtımı seviyor bazen bebek sever gibi, töbe Allahım ya dizinin dibine kıvrılasım geliyor kadının Eşim hayretler içinde, üvey annemi hiç böyle görmedim diyor ama bakalım hayırlısı :)

Mesafeyi koruyarak görünebilirdiniz .

O kadar görüşmemek iyice irtibatı koparmak iyi değil ama bence ölümlü dünya sonuçta arada çok büyük bir husumet olmadıktan sonra görüşmemek iyi değil bence
Ya iste bazi insanlar laftan anlamaz,vur dersin öldürür,sınır tanimaz ya. İste bizimkiler de o cins. Selam versen borclu cikarsin. Merhaba desen evinin kapisinda yatarlar,bir ortayi bulamiyorlar. Cok yol denedik olmadi. Kazik ustune kazik yiyince esim careyi ipleri koparmakta buldu

Demek ki sizinle elektrik tuttu :))
Benim Kv tam tersi yası var ama hiç eski kadın demezsin çok dinamik biri instagram bile kullanıyor gerisini siz düşünün artık ben yetişemiyorum ona çok aktif

ben de bunu savunuyorum.
bizde adet nişan yüzüğü takıldığı gibi anne baba denmeye başlanır. Öyle olunca da zoraki oluyor, insanlar hazmedemiyor. Mecburen samimiyetsiz bir ilişki doğuyor. Ama böyle zamanla oluşan samimiyet gerçek oluyor. O yüzden konu sahibi kendini çok zorlamadan iletişimde kalmaya devam ederse daha iyi olur dedim. Bir de herkes yeni ortamda gerilebilir, bunun için kendini çekerse insan asosyal olur sonunda.

Hayırlısı olsun

Görüşün ne olacak ki. Akrabalık iyidir. Her daim iyi gününüz olmaz. Kötü günde yanınızda size destek olacak insanlar olmalı.
Zaten değerlerimizi tek tek yitiriyoruz. Akraba kavramı yok oldu. Sanki size işkence mi yapıyorlar, sıcak ilişkiler kurmaya çalışın. Bakarsınız çok güzel şeyler çıkabilir altından.
Ben çok severim böyle toplantıları. Eksilmez, artarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…