Üzücü aslında...Yok ayol ozel olsa buraya yazmam
Esim kendisi de gorusmuyor. Zor degil ya oldukca rahata erdik gorusmeyerek diyebilirim.
Hic bir sekilde gorusmuyoruz anne ve babasiyla. Kardesi de 6 ayda bir esimle mesaj yoluyla gorusurkendi deliliklerinden
Zaten pek ortak noktam yok ki ne konuşacağım sorarlarsa cevap veririm biter değil mi bir de Saygısızlık etmem :)Normal tabi
Bence sen kimseyi dinleme
Canın istiyorsa konuş
İstemiyorsa konuşma
Ben de işyerinde arkadaşlarla gırgır şamata
Hatta sus diolar
Ama evliliğin getirmiş olduğu bireylerle yapamıyorum
Saygısızlık da yapma tabi ama öyle yuvarlan git
Emin ol senin gibi milyonlarca insan var
Allahtan çok sık görüşmüyoruz tek avantajım bu galiba :)Sen saygılı güleryüzlü ol onlara koz verme...Anlıyorum seni insan geriliyor rahat olamıyor ama sonuçta eşinin ailesi kendi ailen gibi rahat olamazsın hiç bir zaman.
Benim kv nin akrabaları da arkamdan bir ton laf etmişti şimdi mesela kv o akrabalara gidince arıyorum falan hemen kv gelinim aradı falan diyor hiç bir şey söyleyemiyorlar:)
Sen gerekeni yap onlara malzeme verme bir sıkıntı çıkmaz. Napalım canım hayat böyle iş hayatı da böyle, evlilik de mecburen bazı insanları idare ediyoruz yani yapacak bir şey yok.
Gorustugumuz donemde ensemizden dusmediler. Ne zaman paramiz varsa canim cicim yaptilar,para bitince selami kestiler esimle. Ben zaten hic uzerime alinmadim,kendi cocuklariyla aralarindaki mesele dedim gectim.Üzücü aslında...
Hani anne babayı görmeyip teyze amcayı görmek de ilginç geldi,ondan sordum
E ne diyelim,böyle daha mutlu iseniz,böyle olsun
Allahtan çok sık görüşmüyoruz tek avantajım bu galiba :)
Ne Güzel :)Başta bizde mesafeliydik eşimin ailesi ile zaten ikimizinde anne ve babalarımız rahmetli olduğundan çok üzerinde durmadım bu diyalogların.
Sonra üvey kayınvalidem tüm kardeşleri biraraya topladı İstanbul'a geldiğinde, gidip gelmeler ziyaretler başladı, bir kaç kez bende ağırladım evimde. En son annemin senesinde mevlüt yaptık beraber. Benim hoşuma gitti, aile olduğumuzu, yan yana olduğumuzu hissettim. Görümcelerim, kv, eltim, kardeşler hep biraradaydı ve çok hoşuma gitti, en son mevlütten sonra kv memlekete döndü, yeminle ağladım gönderirken öyle içime dokundu, bence güzel bir şey aile olabilmek, hoşuma gitti, erkek ailesi ön yargısı ile yaklaşmazsanız daha rahat olur, sonuçta sizde o ailenin bir bireyisiniz
Ister istemez kasılıyor insanBence ani yasa boyle durumlarda ese eslik etmek gerekir evli olmamizin sorumluluklari diyelim sohbete karisin muhabbet edin gulun eglenin kendinizi kasmaniz size zarar.
Var ikisi de elti ile mesafe var ama sıcak biri görümceyi severim de o olmayacak yarınAnlıyorum sizi.ben de gerilirdim ilk zamanlar,çünkü kayınvalideyi sevmediğim için,onun sülalesine karşı gerilirdim.
Ama güleryüzü hiç bırakmadım.
Senede iki kez görecem bari arkamdan konuşturmayım diye hep gülümsedim,hal hatır sordum.
Arkamdan hep güzel şeyler duyuyorum
Valideyi yine sevmiyorum.
Ama o da Allah için kötü eleştirmez beni kimseye.
Kasıldığınız ortamlarda da gülümseyin,klasik nasılsın iyi misin muhabbeti edin yeter zaten,kalabalıkta çok dikkat çekmez.
Huzur kaçırmaya değmez inanın.
"Geçecek" diye düşünün.
Görevinizi yapın,geçin.
Burda sürekli iç içe olan ve türlü dertlerle boğuşanları düşünün,şükür sebebi sizin durum
Elti,görümce filan yok mu?
Onlarla nasılsınız?
Bende var ikisi de,pek severim,ondan biraz da rahatım artık ortamlarda.
Senin kp de biraz Saygısızmış gercekten bence de sen mesafeni Koru Kv nasıl bir insanGerim gerim geriliyorum
Kasım kasım kasılıyorum
Diosun yani :)))
Ben de çok sessizim die afedersin kayınbabam ayağındaki çorabı çıkarttırdı
Ama evde diildik
Köy işi yaptı ya eve girecekti o anlık işte
Len dedim senede bir görüyorum çıkardım
Durup durmadan gelin meyve soy da yiyek
Çayına şeker attırdı
Ulen var ya
Bundan önceki gelişimde sınava çalışıyodum Ankara’da sınav vardı burası da yakın oraya
Eşime dedim ki yemeğe oturmasam sorun olmaz dimi ders çalışıcam
Olmaz dedi
Afedersin adam başladı
Yine de gelmesi lazım da oturması lazım da
Kulaklarımı tıkıyorum moralim bozulmasın die
Bi patladım
Sen misin ben mi
Ağlaya zırlaya topladım bavulumu
Elini öp dedi eşim
Ben de dedim bi de ödül mü vericem
Bu gelişimde çıtı çıkmıyo
Laf vurmuyo
O kadar görüşmemek iyice irtibatı koparmak iyi değil ama bence ölümlü dünya sonuçta arada çok büyük bir husumet olmadıktan sonra görüşmemek iyi değil benceYok ayol ozel olsa buraya yazmam
Esim kendisi de gorusmuyor. Zor degil ya oldukca rahata erdik gorusmeyerek diyebilirim.
Hic bir sekilde gorusmuyoruz anne ve babasiyla. Kardesi de 6 ayda bir esimle mesaj yoluyla gorusurkendi deliliklerinden
Ne Güzel :)
Önyargı değil aslında ortamda pek konuşacak söz konu bulamıyorum onlar ailecek sohbet ediyorlar ya orada sıkılıyorum sanki biraz
Mesafeyi koruyarak görünebilirdiniz .Gorustugumuz donemde ensemizden dusmediler. Ne zaman paramiz varsa canim cicim yaptilar,para bitince selami kestiler esimle. Ben zaten hic uzerime alinmadim,kendi cocuklariyla aralarindaki mesele dedim gectim.
Teyze amca ile hayat guzel dedik hahaha
Herhalde çok daralırdım halime şükür :))Aynen benim gibi dipdibe de oturabilir ve 1 hafta görüşmesen hemen kv den laf yiyebilir, 2 hafta olursa senle küsebilirdi :)
Ya iste bazi insanlar laftan anlamaz,vur dersin öldürür,sınır tanimaz ya. İste bizimkiler de o cins. Selam versen borclu cikarsin. Merhaba desen evinin kapisinda yatarlar,bir ortayi bulamiyorlar. Cok yol denedik olmadi. Kazik ustune kazik yiyince esim careyi ipleri koparmakta bulduO kadar görüşmemek iyice irtibatı koparmak iyi değil ama bence ölümlü dünya sonuçta arada çok büyük bir husumet olmadıktan sonra görüşmemek iyi değil bence
Cooook denedik emin olun. Yaptiklariyla esim ugrasti ama isin icinden cikamadi.Mesafeyi koruyarak görünebilirdiniz .
Demek ki sizinle elektrik tuttu :))O sıkıntı başta bende de vardı, sonra bir araya geldikçe oluşturduk ortak bir şeyler
Kv köyde yaşıyor, eski kadın, hiç yok yani ortak noktamız sonra ben buldum, turşulardan reçellerden konuşuyoruz, kışlık hazırlıklardan falan :) Bana annesizlik mi çok geldi bilemiyorum, kadın üvey kayınvalidem ve herkes tarafından sert, nemrut diye tanımlanan biri, ama alıp içime sokasım geldi , konuşurken sırtımı seviyor bazen bebek sever gibi, töbe Allahım ya dizinin dibine kıvrılasım geliyor kadınınEşim hayretler içinde, üvey annemi hiç böyle görmedim diyor ama bakalım hayırlısı :)
O sıkıntı başta bende de vardı, sonra bir araya geldikçe oluşturduk ortak bir şeyler
Kv köyde yaşıyor, eski kadın, hiç yok yani ortak noktamız sonra ben buldum, turşulardan reçellerden konuşuyoruz, kışlık hazırlıklardan falan :) Bana annesizlik mi çok geldi bilemiyorum, kadın üvey kayınvalidem ve herkes tarafından sert, nemrut diye tanımlanan biri, ama alıp içime sokasım geldi , konuşurken sırtımı seviyor bazen bebek sever gibi, töbe Allahım ya dizinin dibine kıvrılasım geliyor kadınınEşim hayretler içinde, üvey annemi hiç böyle görmedim diyor ama bakalım hayırlısı :)
Hayırlısı olsunYa iste bazi insanlar laftan anlamaz,vur dersin öldürür,sınır tanimaz ya. İste bizimkiler de o cins. Selam versen borclu cikarsin. Merhaba desen evinin kapisinda yatarlar,bir ortayi bulamiyorlar. Cok yol denedik olmadi. Kazik ustune kazik yiyince esim careyi ipleri koparmakta buldu
Amin,hepimiz icin hayirli olan olsun insallahHayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?